Jump to content

Ce se vinde prin oras

nadir@boosted.ro
 Share

Postare recomandată

salutare tuturor vanatorilor de bunicute! de vanzare un golf 1LX, 1983, albastru met, 1457 cmc, benzina, acte ok! ITP 2009, alarma, inchidere centralizata, 51Kw(in talon) 100cp real, galerie admisie modificata pt. carb de lada dublucorp, fara rugina supape noi, discuri frana+placute noi, mp3 player VDO+2 boxe sony fata si boxa BM portbagaj spate,saboti noi, amortizoare seat leon fata noi... pret 1800 euro negociabil !!! masina ok care merge bine si nu are probleme cu acte !!! masina este cea din poza din profil. :) :))

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca e a ta de ce nu o pui la vanzari ?si mai multe poze !!!

din fata e super! :))

Link către comentariu

acum m-am uitat mai bine si la semnalele alea de dacie :)) :)

Link către comentariu

am scris negociabil deci eee negociabil;) :P mai multicel ! zic eu. iar bara e intradevar de solentza dar....:D am avut bun simtz sa nu scriu tuning :icon_cool: :P pozele vor veni cat de repede pot adica azi- maine.

Link către comentariu

foarte tare ideea cu bara! din ce sat esti?

Link către comentariu

acelasi sat cu tine ! cred! :icon_cool:

Link către comentariu

Ce se mai vinde :

Asta ma distreaza cum a reusit omul sa faca pozele.. pana si cu camerele alea vechi rusesti de te uitai prin obiectiv la fata omului si-i pozai picioarele ieseau mai bine

http://volkswagen.anunturi-auto.4tuning.ro...-19-111156.html

Inmatriculata in Olanga si cere 3700 pe ea :)

http://volkswagen.anunturi-auto.4tuning.ro...-18-110882.html

Link către comentariu

Ce se mai vinde :

Asta ma distreaza cum a reusit omul sa faca pozele.. pana si cu camerele alea vechi rusesti de te uitai prin obiectiv la fata omului si-i pozai picioarele ieseau mai bine

http://volkswagen.anunturi-auto.4tuning.ro...-19-111156.html

Inmatriculata in Olanga si cere 3700 pe ea :)

http://volkswagen.anunturi-auto.4tuning.ro...-18-110882.html

Aia din 91 inmatriculata e dosar penal clar, la banii aia gasesti golf 1. Si aia cu numere de olanada o fi aduc-o unu de la tara care n-a mai vazut masini...

Link către comentariu

Aia din 91 inmatriculata e dosar penal clar, la banii aia gasesti golf 1. Si aia cu numere de olanada o fi aduc-o unu de la tara care n-a mai vazut masini...

uite colegule ici .... http://www.autovit.ro/html/6/0/4/7/746047.php imi vine loganu si tre sa scap de ea ..... 1700 euro

Link către comentariu

poze cu baba mea :) astept propuneri de pret! :beerchug:se pare ca nu pot posta poze ..... :huh:poze :)

post-12392-1199865085_thumb.jpg

post-12392-1199865131_thumb.jpg

post-12392-1199865148_thumb.jpg

post-12392-1199865163_thumb.jpg

post-12392-1199865184_thumb.jpg

post-12392-1199865226_thumb.jpg

Link către comentariu

Fara suparare, dar bara aia arata groaznic si cu semnalele alea ca de tractor .... macar decupai in bara si le puneai prin spate, si eu am semnale de dacie pe fata dar sunt puse pe dinauntru si nu se cunoaste.

de pret nu stiu sa zic dar cred ca poti sa ceri ceva mai mult pe ea daca ii pui bara originala

Modificat de B0BBY
Link către comentariu

am si bara originala . dar daca am gasit-o p-asta de solentza dc sa nu o fac mai sport :vaidecapulmeu: :wub:

Link către comentariu

O fi si ala vreun sport....extrem! :)

Link către comentariu

am si bara originala . dar daca am gasit-o p-asta de solentza dc sa nu o fac mai sport :) :)

noi vedem altfel sport-ul asta ;)

Link către comentariu

omu' macar recunoaste (din icons-urile expuse) ...acum vreo sapt. am vzt o dacie cu fata de golf (grila, faruri si bara), acum vedem si invers. Da arata turbo sport, asta-i adevarul....sper sa nu te superi, da mai aruncam si noi o caterinca la asa ceva :)

Link către comentariu

SALUT

AM SI EU UN GOLF 1 GTI DIN 79 MOTOR 1.6 .E PE CARBURATOR ..II TREBUIE INJECTIA SI RETUSURI LA VOPSEA

ACTE LA ZI STARE DE FUNCTIONARE PRET NEGOCIABIL INFO LA TEL 0732663931

Link către comentariu

Din pacate, a venit vremea sa ma despart de el.. :D

Golf 1, 1,6 diesel, 5 usi, crem, 1983 (cu stopuri mari).

Masina are totul original pe ea.

Consum 5%afara, 7% in oras

Geamuri ionizate pe spate

Oglinzi cu reglaj din interior

Consumabilele schimbate de curand(1000 km maxim)

Km reali 170.000

Motorul are nevoie de segmentare.

Pret informativ, 1200 eur

Tel 0745010188 - Cristi

post-2313-1200132197_thumb.jpgpost-2313-1200132192_thumb.jpgpost-2313-1200132186_thumb.jpg

Modificat de miltisus
Link către comentariu

omu' macar recunoaste (din icons-urile expuse) ...acum vreo sapt. am vzt o dacie cu fata de golf (grila, faruri si bara), acum vedem si invers. Da arata turbo sport, asta-i adevarul....sper sa nu te superi, da mai aruncam si noi o caterinca la asa ceva :lol:

Stai linistit Golfulez stiu de gluma ! :lol: si sincer nu imi vine sa ma despart de cotetzu meu :icon_thumright: are tabla buna si mai nou mi-am facut lioc in curte de inca un loc de parcare pt noua masina , cat despre golfutzu meu la vara ii vine vremea lui :lol: daca totusi interesaza pe cineva masina sa ma anunte!

Link către comentariu

am disperat ... ma .. kiar nu mai cauta nimeni masini mai veki? ... o fac bucati si o dau pe bucati .....

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=6...mp;goto=newpost

asta e masina .. si acum sa incepem :

1200 euro .. masina cu usi modelul veki si fara jante, cu ceasurile originale si fara muzica... sau

800 decat masina .. in conditiile de mai sus .. dar sa opresc motor , cutie si planetare

150 euro usi de fata f bune .. fara triunghi .. an 90

180 euro jante cu cauciucuri .. bune toate 4

100 euro ceasuri de bord cu turometru pt diesel

masina are toate actele si este in stare buna de functionare .. motorul merge brici si nu da fum ...

astept orice intrebare sau combinatie viabila ....

pun pariu ca n-ati mai vazut aja vanzare :blink:

mesaje la y.m. romaniaturistica

0720 380 192

0764 685 376

Link către comentariu

poi e ca vanzarea e ... SPECIALA ???? .. pe bune .. am vazut ca masinile nu mai valoreaza mult ca ametitii astia au impresia ca o sa isi cumpere super masini cu 500 Euro acum ca s-a modificat taxa ..... o sa beleasca ei ce shtiu io pt ca nu e kiar aja .... plus ca si nemtii si italienii au auzit ca s-a skimbat modificarea si au crescut preturile cu 50% ... mai vb pe kestia asta .........

APROPOS ... faceti unul unh calcul la cat te duce un golf 2 .. pret detaliat .. cumparare + numere+asig+transport+carte+inscriere+taxa .. pretz final ......

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!