Jump to content

Ce se vinde prin oras

nadir@boosted.ro
 Share

Postare recomandată

Nimic, nimic??

Deci exista deja la anunturile de vanzare unu la 800, vb cu omu, si vezi ce si cum, mergi si vedel......

De aselemenea in plimbarile serii, am gasit doua MK1 in BRAGADIRU, in centru , cand se face prima curba usor spre stanga in centru, (cred ca este un camin cultural, sauu ceva de genul acolo) pe dreapta este un MK1 alb proaspat vopsit si este un TD de 1,6, frumusel ( nu prea mi-au placut barile), dar in schimb cere 2000E

NUMAI 50m mai sus mai este unul crem abandonat, si l-am vazut acolo si acum 3 luni, dar intr-o stare nu asa de buna.Am intrebat si se pare ca stapanul masinii sta acolo in blocul de langa. Merita vazuta pentru cine vrea sa se apuce de treaba.

Amandoua sunt inscrise.

Modificat de Archanghel
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mercik Archanghel pt ponturi dar stau la mama drak si nu pot sa ajung la Bucuresti chiar daca acolo se gasesc cele mai multe Golfuri I. Cum zicea cineva din targ Bucurestiul e Bucuresti :D Eu astept idei, ponturi mai aproape de casa, de prin Moldova :D Apropo cand dai Golful rosu si cu cat??

Link către comentariu

Mercik Archanghel pt ponturi dar stau la mama drak si nu pot sa ajung la Bucuresti chiar daca acolo se gasesc cele mai multe Golfuri I. Cum zicea cineva din targ Bucurestiul e Bucuresti :icon_thumright: Eu astept idei, ponturi mai aproape de casa, de prin Moldova :icon_cool: Apropo cand dai Golful rosu si cu cat??

Golful rosu este CHEL, asteapta sa ajunga la fier vechi (desi are acte si este inscris), asta e.

Mentionez ca am revenit de la Ramnicul Valcea, unde cautand pe la dezmembrarile de acolo (preturile sunt mai mici) la una din ele, in curte erea un GOLF COUNTRY SUPERB pe care dorea 5500 E (cica nediscutabil) dar, la cum arata -impecabil in exterior, barile fata, spate din inox, motor arata si merge foarte bine ( a plecat la cheie) interior PIELE acte-proprietar.

Pentru cineva interesat, pot sa dau cartea de vizita de acolo.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

inca mai caut!! :D astept orice ajutor de la voi, impatimitii de Golf 1.

Link către comentariu

este un amic de-al meu este motor 1,8 de 90 cai este vostul vod care era vopsit in doua culori

Link către comentariu

la banii aia, anu ala, si cum arata sigur are acte in bot.

Asa este.

Link către comentariu

Pentru impatimiti! Caddy mk1 din '87, de vanzare in Constanta! Inmatriculat. Arata aproape impecabil, daca i se da jos cosmelia. Motor 1.6TD (GTD).

Se afla la un centru de masini second hand de pe DN2A (dinspre Constanta spre Ovidiu), pe partea cu Cardinal Motors. Se vede prin gard.

26102007064qv6.th.jpg 26102007066to2.th.jpg 26102007067jx7.th.jpg 26102007065mi2.th.jpg

Modificat de cristivw
Link către comentariu

• 5 weeks later...
Salutare

As vrea si eu sa imi iau un golfulet si nu stiu cam ce sa aleg.

De acesta ce spuneti: http://www.autovit.ro/html/9/0/0/1/679001.php sau acesta: http://www.autovit.ro/html/9/6/6/5/709665.php ? Care spuneti ca e mai bun?

uita-te si tu la ala crem - verde ca are sapte nuante de cuoare pe el. A fost lovit destul de nasol pe partea dreapta.

Nici ala albastru nu pare cu toate tablele acasa... cam neingrijit d.p.d.v estetic ...

Eu as alege-o pe aia mai murdara decat pe aia boita...

L.e. : plus ca sa fim seriosi... 70 000 de km la o masina de 20 de ani... e ca si cum ar fi laura andresan virgina.

Modificat de Asterix
Link către comentariu

Salutare posesori de Volkswagen si alte jucarii concepute de vwag (sau vag?). Sunt si eu nou pe acest forum si de aceea incep prin a imi cere scuze pentru eventualele neplaceri sau greseli.

Scopul inregistrarii mele este postarea urmatorului anunt:

"Cumpar Volkswagen Golf mk2 inmatriculat in RO in stare buna de functionare, vizibil in Craiova sau imprejurimi.Mi-as dori o caroserie in 3 usi si motor pe benzina, dar sunt dispus sa accept si alte variante. Ofer maxim 1800-2000 euro.

Primesc orice sfat legat de achizitionarea unui vw golf (de ce trebuie sa ma feresc, unde trebuie sa caut rugina, ce motorizare ar trebui sa caut?); ofer multumiri anticipate in schimb :offtopic: "

Y!M id:eug_maremare

PS:Fiind nou nu mi-am permis sa deschid un topic nou acesta fiind cel mai apropiat de ceea ce voiam eu. Daca am gresit astept un reply de la un moderator.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
pai din poze vad ca e inmatriculat pe BN

Asa am vazut si eu dar daca suni si intrebi o sa vezi ca nu e inmatriculat. E tzeapa.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Salutare posesori de Volkswagen si alte jucarii concepute de vwag (sau vag?). Sunt si eu nou pe acest forum si de aceea incep prin a imi cere scuze pentru eventualele neplaceri sau greseli.

Scopul inregistrarii mele este postarea urmatorului anunt:

"Cumpar Volkswagen Golf mk2 inmatriculat in RO in stare buna de functionare, vizibil in Craiova sau imprejurimi.Mi-as dori o caroserie in 3 usi si motor pe benzina, dar sunt dispus sa accept si alte variante. Ofer maxim 1800-2000 euro.

Primesc orice sfat legat de achizitionarea unui vw golf (de ce trebuie sa ma feresc, unde trebuie sa caut rugina, ce motorizare ar trebui sa caut?); ofer multumiri anticipate in schimb :rolleyes: "

Y!M id:eug_maremare

PS:Fiind nou nu mi-am permis sa deschid un topic nou acesta fiind cel mai apropiat de ceea ce voiam eu. Daca am gresit astept un reply de la un moderator.

ete ici

http://www.autovit.ro/html/6/0/4/7/746047.php

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!