Jump to content

Ce se vinde prin oras

nadir@boosted.ro
 Share

Postare recomandată

...de n-ar fi taxa asta al naibii :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

feghea???....nu mai inteleg nimic :(

Link către comentariu

cred ca e pus la mishto de cineva ... nu cred ca renunta feghea la masina!

Acolo scrie ca are si tuning interior , capitol la care feghea a precizat clar ca mai are de munca. + ca jantele lui nu sunt Borbet [ daca nu ma insel ].

Sper sa nu ma insel si sa fie un anunt pus la mishto.

Modificat de Razak
Link către comentariu

Guest balann_jointt
cred ca e pus la mishto de cineva ... nu cred ca renunta feghea la masina!

Acolo scrie ca are si tuning interior , capitol la care feghea a precizat clar ca mai are de munca. + ca jantele lui nu sunt Borbet [ daca nu ma insel ].

Sper sa nu ma insel si sa fie un anunt pus la mishto.

raspandesc eu acest zvon! masina nu este de vanzare cineva i-a facut o glumitza urata!! :)))):D

Link către comentariu

as fi eu interesat de ea daca vrea sa o marite ;)
Salut! n-am mai apucat sa-ti raspund ptr ca am plecat la Durau,dar l-am sunat si propr. nu era in Braila si mi-a zis ca vre in jur de 1400euro...mi s-a parut cam multicel...scaunele sunt din piele,dar sub orice critica...la motor n-am vazut...nu stiu ce sa-ti zic..suna-l si tu si daca o vrei te intelegi cu el..eu nu-l cunosc...am vazut masina pe str Scolilor!Daca mai ajung pe la la Braila,am sa ma mai uit la ea mai bine.
Link către comentariu

Salut! n-am mai apucat sa-ti raspund ptr ca am plecat la Durau,dar l-am sunat si propr. nu era in Braila si mi-a zis ca vre in jur de 1400euro...mi s-a parut cam multicel...scaunele sunt din piele,dar sub orice critica...la motor n-am vazut...nu stiu ce sa-ti zic..suna-l si tu si daca o vrei te intelegi cu el..eu nu-l cunosc...am vazut masina pe str Scolilor!Daca mai ajung pe la la Braila,am sa ma mai uit la ea mai bine.

1400 euro e cam multicel. Mai bine mai pun ceva si aduc corrado de afara pt motor si restu.

Multumesc de informarii :icon_thumright:

Link către comentariu

am vazut ieri un mk1 cabrio alb prin zona george cosbuc in spatele pietii pe o straduta,arata binisor era cam murdar de praf ca sta de mult pe acolo,o sa ma interesez daca este de vanzare si o sa postez numarul de tel si detalii poate si niste poze cu masina

Link către comentariu

si eu as cauta un GTI mk1 sau un cabrio....prin zona Ardealului . As vrea sa il restaurez . Deci ideal ar fi unul ieftin .

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Merg pe mk1 alea? ;)

tre sa modifici puntea spt......mai bine lasa.....si sunt si scumpe

Link către comentariu

Se vinde fostul meu golf GTO,cel argintiu metalizat....azi mi-a zis actualul propietar , s-a casatorit si vrea o masina mai mare.Este un Mk2 Gti,fabr 88,revopsit anul asta la pbn.

Link către comentariu

...si ceva poze...sunt mai vechi de cand era masina la mine...acum nu mai are jantele si pragurile...dar arata bine.

post-12614-1189027739_thumb.jpg

Link către comentariu

Pana nu vad eu concret asta NU CRED.Pe forumul asta s-au spus poezii in legatura cu vanzarea acestor masini, s-au spus vorbe mari, s-au s-au s-au...

dar poate ca ai dreptate si asa mi se adevereste si mie o vorba mare ;)

oare unde am scris?? :P

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Bueeei, zimu trbuia sa imi ceara drepturi de autor ca sa ma puna in poza da vanzare pe 4tuning :P.

Io nu cred ca o sa se indure de ea :P O sa faca ca GTO: N-o mai vand ba!

Link către comentariu

inmatriculat ma indoiesc sa gasesti... stiam eu un benzinar la 100 euroi facut zob doar sasiul era bun... nu l-am luat fiindca am deja... ulterior sa-ti fii adus ceva sa pui pe sasiul respectiv era posibil dar categoric sareai de 500... ca sa-ti faci masina din ele cred ca ajungeai minim la 1500 cu drum, acte si cate o manopera unde nu te-ai fi descurcat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!