Jump to content

Ce se vinde prin oras

nadir@boosted.ro
 Share

Postare recomandată

Poate intereseaz

Modificat de paul_ral
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

stiti ceva de vreun golf cabrio negru mk1 cu nr B-75-WOL masina se afla in bucuresti e pe blv camil ressu are anunt de vanzare in geam si saraca sta acolo de vreo 6 luni nemiscata (asta va garantez )......a sunat un prieten de al meu pe proprietar si ia spus ca masina e ful :D are motor G60 plus serpisori softopul se rabateaza electric :lol: ...dar cica si cerea un pret cam piperat vreo 3000 euro parca....totusi chiar nimeni sa nu bage in seama masina aia :P sta acolo abandonata de cel putin 6 luni :P mie si mila de ea poate daca mi se pune mie pata pe ea o cumpar io ca mai am un G60 :D

Modificat de Tibi_21
Link către comentariu

oo daaa..g60 pe mk1 cabrio :love:

Link către comentariu

.... poate daca mi se pune mie pata pe ea o cumpar io ca mai am un G60 :)

da nu la 3000 euro

Link către comentariu

moldovan cosmin emil

buna sint din cluj am doua golf 1 sau mai bine zis mk1 si as dori sa le vind , unu e in stare de fuctiune iar al doilea e pentru piese pret pentru amindoua 2000 ron

buna sint din cluj am doua golf 1 sau mai bine zis mk1 si as dori sa le vind , unu e in stare de fuctiune iar al doilea e pentru piese pret pentru amindoua 2000 ron

nr de telefon 0748213606

Link către comentariu

stiu si eu una la mine in parcare golf 2 gti 16v interior recaro sacune electrice pt mai multe detalii pm sau id mess laur_gti

Link către comentariu

• 2 weeks later...

2000 negociabil si gata preparat...eu zic ca nu este mult pe langa ce se mai aduce de afara

mai greu cu taxa daca vrei sa-l inmatriculezi.....:)

Link către comentariu

Aia a fost o data o supermasina.Interesant de stiut cum de a ajuns in posesia romanashului si de ce poza e facuta in Germania,si mai ales de ce e la pretul ala.Daca e pe bune,asa ceva face cam 5000 si acolo.De curios,a sunat cineva?

Link către comentariu

Cam seamana cu asta de aici cu unele modificari.

O fi acelasi?

Link către comentariu

Eu suspectez un pic de furaciune din motiv de lipsa de chef de venit cu busu' acasa din Germania :Driver:

Link către comentariu

Iar daca e asa,masina aia se ia si cu 1000.Faza e: are cineva curaj?E caz penal curat si pe fatza!

Link către comentariu

Am auzit ca scad astia taxa de inmatriculare.. nu am prins exact ideea dar din cat am inteles taxa va scadea odata cu vechimea masinii.. deci va fi exact invers de cum e acuma ( se pare ca nu le mai pasa de faza cu groapa de gunoi a europei ).. deci ne vom putea aduce toti masini de genul ala cu aceeasi bani.. doar ca le putem inmatricula :D

Link către comentariu

ma indoiesc sa fie asa.... peste tot taxele sunt direct proportionale cu anii masinii :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!