Jump to content

Golf IV - Detalii schimbare casetofon

cristip
 Share

Postare recomandată

Laurentiu_LWR

Pai firul galben...nu am mai facut poza dar un capat este in mufa neagra si celalalt capat duce undeva sub volan dar nu este legat nicaieri...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

44

• Al Bundy

24

• cristip

20

• Inginerul

19

Din ce vad eu pe-acilea pare firul de "Mute".

Da' daca nu-i stricat, de ce sa-l repari? :))

Link către comentariu

Salut!  Aveti idee daca in locul unui casetofon Beta cu cutie de depozitare deasupra pot pune MCD (2 DIN)?? Adica trebuie facut vreo modificare la suportii de prindere? Dar referitor la conectare, trebuie facuta vreo modificare? Va multumesc anticipat! :) 

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut, am și eu o intrebare, ce mi.ați recomanda sa pun pe mașină, ca și cd player original? Un rcd 200 cu mp3, un Mcd sau Mfd? Care este mai practic? Care oferă un sunet mai bun? Voi ce v-ați pune? Am o ruda în Anglia și are un prieten la dezmembrări și o sa poată lua la un preț modic, doar ca nu știu ce sa.I spun sa.mi trimită.

Link către comentariu

Daca vrei sa mergi pe ceva original, RCD 200 cu mp3.

Link către comentariu

Ok mulțumesc, este obligatoriu sa caute sa aibă și codul sau se poate afla ușor?

Link către comentariu

eu te sfatuiesc sa cauti unul care are si codul....

Link către comentariu

Ok o sa.I spun, dar ma gândesc poate îl da degeaba dacă nu are codul. Cam cat ar costa sa aflu eu codul?

Oricum îl ia din dezmembrări ma gândesc la faptul ca nu are la toate cod, oricum sunt 100% sigur ca nu o sa fie furat

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Mi-a găsit un rcd 200 mp3 dar nu găsește codul, unde sa se uite după cod? Unde ar trebui să-l caute?, și dacă nu îl găsește cat m-ar costa decodarea lui aici în tara?

Link către comentariu

Raspuns oficial: la reprezentanta, neoficial .......

Link către comentariu

Mi-a găsit un rcd 200 mp3 dar nu găsește codul, unde sa se uite după cod? Unde ar trebui să-l caute?

in mod normal, se afla pe un card de hartie mai groasa, in cartile masinii, in coperta acestora sau in manualul de utilizare al radioului

Link către comentariu

Mașină este la dezmembrări, nu cred ca o sa.și bata cineva capul cu decedatului la reprezentanta. Sper sa găsească și codul prin mașină. Ca mulțumesc. Problema este ca far cod am văzut ca sunt și la 25 lire iar cu cod unii cer și 80-90 lire.

Link către comentariu

• 1 month later...

Am cumparat si eu astazi un radio cd un jvc,am cumparat si mufa adaptor pentru antena,mufa euro-iso era in pachetul radio-ului,dar ce am observat o chestie foarte misto,ca mufa euro-iso firul galbel si cel rosu aveau niste papuci ca sa le inversezi,numai trebuia sa tai tu firele...prima data am montat radio-ul cu firele normal rosu la rosu,galben la galben,nu ramaneau posturile fm memorate,si nu mi se aprindea radio cand puneam contactul,decat din butonul on|off, dupa am modificat file,am inversat galben cu rosu,totul este ok! succes in continuare,si va multumesc,datorita voua am reusit sa il fac ca la carte! si in timp record, bafta                                        

Cam asa sta treaba,poza este informativa am gasit-o si eu pe net,nu am mai apucat sa fac poza cand l-am montat,despre papuci astia din poza este vorba cu niste camasi cauciucate si izolate,foarte ok mi se pare mult mai simplu decat sa tai tu firele/

yktgQC.jpg

Modificat de D-A-N
Link către comentariu

majoritatea celor aftermarket, produse de firme bune, asa au... ca sa poti face swapul, daca este necesar

Link către comentariu

Am inteles,foarte misto,cand am cumparat radio-ul ma si gandeam ,stau acum sa tai firele,poate nu le fac bine,dar cand am deschis cutia si am vazut mufa euro-iso ca sunt inversate din fabrica m-am bucurat,multumesc Florin chiar mi-ai fost de ajutor,si restul colegilor din paginile anterioare ! succes

Link către comentariu

nu vreau sa fiu carcotas, insa mutarea pinilor in mufa iso a cassului este o chestie extrem de simpla, si nu implica nici o taiere - chiar daca cassul nu are papucii aia din poza...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare, sunt fericitul posesor al unui VW Bora 2001

Dar are o porcarie de Sony care nici nu se aude bine....

Ce as putea pune pe el? unul Aftermarket, sau unul original cu CD?

Si daca OEM, de care?

Link către comentariu

Cd player OEM gasesti MFD(navigatie) sau RCD 200(cu sau fara mp3) si mai este o navigatie monocroma MCD(dar ii trebuie neaparat magazie de cd)

Nu stiu exact ce ceasuri de bord ai...daca ai immo3 merge perfect rcd 200 daca nu orienteaza.te spre mcd....sau mai sunt radiocasetofon cu magazie de cd ori gama 4 care din cate imi amintesc avea cd player.

Iar AM colegii spuneau de pioner ca ar fi bunisoare. ...acum depinde si de buget.

Link către comentariu

Cd player OEM gasesti MFD(navigatie) sau RCD 200(cu sau fara mp3) si mai este o navigatie monocroma MCD(dar ii trebuie neaparat magazie de cd)

Nu stiu exact ce ceasuri de bord ai...daca ai immo3 merge perfect rcd 200 daca nu orienteaza.te spre mcd....sau mai sunt radiocasetofon cu magazie de cd ori gama 4 care din cate imi amintesc avea cd player.

Iar AM colegii spuneau de pioner ca ar fi bunisoare. ...acum depinde si de buget.

MFD-ul NU citeste cd-uri. Doar daca ii atasezi magazie in portrbagaj. Unitatea lui e doar pt harti.

MCD la fel

RCD200 nu merge chiar ok decat daca ai immo3

aftermarket - alpine, pioneer sau unele kenwood.

Link către comentariu

Este topic special pentru rcd200 si multi colegi l.au facut sa mearga ok...adica merg toate functiile. Stiu ca mai spuneau colegii ca mfd ori mcd merge cu cd audio. Dar nu mai stiu exact care.

Link către comentariu

merge, dar sa ai masina/ceasurile immo 3 - adica la Golf 4, sa fie de la 2002 in sus. Altfel trebuie inlocuite ceasurile cu unele immo3

Link către comentariu

Asta ii spuneam si eu florine pe pagina cealalta, daca are immo 3 merg toate functiile.

Link către comentariu

corect - doar la immo 2 nu merg. Se trag firele de can si atat

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare. Am si eu o nelamurire. Trebuie facuta vreo modificare pe Bora din 2000(ceasuri immo2) daca vreau sa ii pun un Delta 6? Sau merge totul fara modificari. Si aici ma refer la: afisajul din maxidot, mufele masinii cu cele ale casetofonului si restul functiilor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!