Jump to content

Golf 6 - Ornament toba finala

mede
 Share

Postare recomandată

Pentru ca tu le comanzi pe cele de Yeti, cele de Golf sunt minim de 2 ori mai scumpe... (exemplu, cele de Yeti la Brady sunt 110 lei, aceleasi, pentru Golf 6 sunt 375 lei)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa, si?... pierd ei la vanzari....? Asa-i in tenis. :ceuameni: Cine o sa plateasca un pret triplu, daca stie ca acelasi produs se gaseste mult mai convenabil?

Poate chiar vor sa se convinga ca merg pe golf. Asta e alta discutie. Aici sunt multi care au montat pe 1.4 TSI si s-au potrivit.

Link către comentariu

Nu e acelasi produs.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

Crezi ca ala de e pe original la golf difera mult? La banii astia cele de skoda sunt chiar ok, ba chiar mi se par mai frumose daca ma uit mai bine la pret. :)

Link către comentariu

Da. Difera destul de mult.

6R0071910.jpg

Despre raportul calitate-pret nu discut insa...

Link către comentariu

La cel original de golf trebuie obligatoriu taiata teava.

Link către comentariu

Taiata teava....? Deja e foarte urat :) si foarte prost calitativ.

Inoxul de la astea de Yeti pare de calitate, eu sunt multumit de cum arata.

Link către comentariu

Le-am ridicat si eu acum 2 ore din Brady, sunt set de 2 bucati, mi-am luat o "piatra de pe inima" ;) (cutia era deschisa si daca in interior era doar o singura bucata, faceam un scandal monstru acolo)

Link către comentariu

Tu ai fost mai Toma. Eu dupa ce mi s-a spus aici ca sunt 2 bucati, nu mi-am facut nicio clipa griji.

Acum lasand gluma deoparte, alea originale arata excelent, si nu pare ca trebuie taiata teava. Dar pretul este exagerat. Uite, cu astea de skoda, la banutii pe care i-am dat, ne-am scos...avand in vedere ca pana la urma e vorba doar de un moft.

Link către comentariu

M-am fript de multe ori cu iaurt in Romania, asa ca raman Toma pana la proba contrarie.. abia astept sa am timp maine sa le si montez

La 110 lei cat am dat pe ele, ma apropii de alea din targ din Vitan ;)

Link către comentariu

Impulsionat de imaginile de pe acest  topic am comandat si eu tips-urile cu codul respectiv. le-am comandat on line, impreuna cu un carlig din acela pentru sacose(modelul meu drive are doar pe partea stanga, si doar loc pentru cel din dreapta).

Pretul a fost de 110 lei pentru tipsuri. Transportul a fost gratuit(desi initial consilierul cu care am vorbit mi-a spus de 20 de lei).

Tips-urile sunt ok, de calitate, dar surpriza, pentru motorul meu, pe skoda , nu se potrivesc. Sunt mai mari cu circa 1,5 cm.

deci posesorii de skoda cu motor 1,2 tsi(al meu din 2010) sa caute alte dimensiuni, caci vw a montat altfel de tobe pe aceste masini.

eu, inginer cum sunt, am montat unul din tips-uri.Am indoit 3 din acele urechiuse la 180 de grade, le-am introdus fortat. si am implantat 2 holzsuruburi in partea de jos., nu se vad decat la o observare fff atenta. efectul pentru mine e foarte multumitor, dar a fost ceva chin, sa dau gauri cu bormasina, inclusiv in teava de sustinere. Sta fix, nu-s probleme. Dar ar fi trebuit alta dimensiune.

Acum mi-a ramas un tips pentru cine este amator, pret evident ca oficial, predare personala Iasi, Piatra Neamt, sau curier pentru alte zone.

Link către comentariu

Trebuia sa masori si tu diametrul tevii(inginer fiind) ca s-a discutat destul de dimensiuni , marimi si modele pe acest topic

Link către comentariu

Da , numai ca vezi comoditatea! Puteam pur si simplu sa pun cheia, dupa cum s-a aratat mai sus! De, lenea e cocoana mare! Si m-am  gandit ca acelasi motor fiind, toba de esapament e o parte a proiectarii (evacuarea), deci ar fi trebuit sa fie la fel! M-am inselat. Dar repet, am prins foarte bine tips-ul si efectul vizibil este foarte ok, diferenta de diametru nefiind exagerata si acoperita de spoiler.

In schimb fumul specific tsi se vede foarte naspa pe inoxul stralucitor. trebuie sters mai des!

Link către comentariu

Mi-am comandat si eu pe acestea http://www.porsche-inter-auto.ro/accesorii/accesorii-skoda/skoda-yeti/ornament-teava-essapament-skoda-5L0071910 pentru G6-le meu 1.4 TSI 122 cp. Sper sa se potriveasca. A mai comandat cineva chiar aici pe site?

M-au sunat si au spus ca in 4-5 zile le pot ridica.

Modificat de redeye
Link către comentariu

Astazi am montat si eu tips-ul la 1.6 TDI.Multumesc colegului @bogdanpiatra  :beer:

M-am chinuit ceva cu el.A trebuit sa tai 3 din cele 4 cleme(l-am pastrat pe cel de sus),altfel nu era nici o sansa sa intre.Si asa a intrat ffff greu si de scos afara cred ca doar taiat cu flexul se mai poate  :D

20130416_180612_zpsbecbf116.jpg

20130416_181726_zps1e3ddf0f.jpg

20130416_181730_zpsd0623246.jpg

20130416_181830_zpse4ba16e4.jpg

dcba615a-4019-431c-829e-df2dbe97faa0_zps

Si o poza cu "sculele" folosite :)

20130416_180357_zpscb578133.jpg

Modificat de alex83
Link către comentariu

Concluzie:La 1.2 tsi si 1.6 TDI nu se poate monta ornamentul fara a rupe din cleme.La 1.4 tsi nu sunt probleme

Link către comentariu

• 3 weeks later...
bogdanpiatra

Acum dupa ceva utilizare, voua nu vi se murdareste acest tips??? La mine destul de tare, dar il sterg saptamanal, ca altfel e prea vizibila murdaria!

Link către comentariu

Ba da, cel mai enervant e ca apare o dunga pe mijloc/jos de la condens banuiesc...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Si la mine dupa 2 saptamani

post-17804-13682706586784_thumb.jpg

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Si restul masinii cum arata dupa 2 saptamani de Bucuresti ? La cat de repede se murdareste masina in orasul asta voi va mai agitati pentru 2 dungulite pe tipsuri ?!

Link către comentariu

Link către comentariu

Da, se potriveste! Dar mai bine iei ornamentele OEM, astea in 6 luni or sa fie ruginite...

Cu tot cu Free Shipping tot e aproximativ 13 dolari ornamentul ala cu taxe de PayPal, in timp ce un ornament OEM e 55 de lei. Chiar daca vine la pachet de doua, se gaseste repede cineva care sa-l vrea pe celalalt...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!