Jump to content

Standard de test pentru TDI

andREI
 Share

Postare recomandată

pai mai sus se spunea ca nu e indicat sa mergi constant cu 80 si dupa care sa faci kick down pt ca o sa ai turbo-lag! tre sa accelerezi usor de la o viteza ceva mai mica ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am incercat si eu. Masina are la gol 1356 kg, eram doar eu, aprox 80 kg, si o jumatate de rezervor de motorina. Fara chip, aproximativ 5 sec dar am impresia ca masina era putin subturata la 80 km/h in treapta a patra.

Link către comentariu

GtSport, du unde stii exact greutatea masinii "la gol"? Presupun ca ai cantarit-o.

Link către comentariu

Si cam toata lumea (ca sa nu zic chiar TOATA) a dat un timp de genul x,y secunde nu aproximativ!

Link către comentariu

razdan, am avut ocazia sa o cantaresc pe un cantar industrial destul de performant la un Remat in Sibiu.

Andrei_VVB, o sa incerc si un timp mult mai exact gen x,y secunde dar deocamdata nu am avut timp.

Modificat de GtSport
Link către comentariu

nu stiu ce se intampla ..dar eu la testul de repriza 80 - 120 Km/h imi ia nespus de mult peste 7 sec. Am testat de la 100 la 120 si am aprox 5 sec ...

testul a fost realizat in tr 4 de viteza.

Sa zic ca nu procedez eu cum trebuie, adica nu vi destul de lansat ..sau mai stiu eu ce ..dar nu ar trebui sa fie o diferenta atat de mare ...

Mai sus zicea cineva ca nu prea poti ajunge cu tr 3 la 120 km/h ,dar eu la 120 km/h am 4500 ture ..adica exact unde incepe zona rosie.

Link către comentariu

ciudat, intr-adevar... daca te ajuta cu ceva si un 320D 150CP scoate undeva la 6.7-6.8s :)

Link către comentariu

poate reuseste vreun forumist sa faca acest test, dar care are A4 sau A6 de 130 cai, fara quattro.

Sau poate si un passat cu AWX ..cum am eu.

Link către comentariu

@andrein Ce greutate are masina ta?

Link către comentariu

1490 Kg scrie in certificat.

Si am mai intrebat si alti posesori de A6 cu motor de 1,9 si la fel si ei au aceeasi greutate.

Link către comentariu

cam ciudat, pe-acolo are si-un A4 fwd...

Link către comentariu

FWD --four wheel drive SAU front wheel drive ? :(

Link către comentariu

Fwd e front wheel drive. :icon_thumright:

Link către comentariu

FWD --four wheel drive SAU front wheel drive ? :P

Front :P four wheel drive e 4WD :P

Link către comentariu

Ok ..pai chiar este un coleg de forum aici in piatra cu A4 - AWX exact ca al meu care cantareste cu 20 kg mai putin ca mine. Am vb deja cu el sa faca si el o cronometrare ..dar sapt viitoare caci eu vin la bucuresti joi si vineri.

Link către comentariu

Intamplator am si eu aici un filmulet cu o repriza 80-120 in a 4-a. Masina din semnatura (fara soft), singur, rezervor plin ochi, pe Bucuresti-Pitesti. Nu mai stiu daca era absolut plat sau nu.

Am lasat in virtualdub fix secventa 80-120. A rezultat un filmulet de 5,8 secunde. Abia astept sa ajung si eu la timpii lui Razdan :icon_thumright:

Bafta.

Link către comentariu

• 1 month later...

Seat toledo 1.9 tdi ASV 110 cp stock : treapta a IV-a 80-120 km/h 9.6 s cu plecare fixa nu venit lansat, tr. a V-a 12.1 la fel cu plecare fixa. Asa ca stati bine la aprox 5 s :D

Link către comentariu

pai fa cum se face .adica vino lansat...pt ca dupa cum se vede te compari cu mine la timp :)) si am 160 CP

Daca vii lansat o sa ma "bati" la timp.

Modificat de andrein
Link către comentariu

360cp 850Nm 2,6t by TCMTurbo

80-120km in 4,7s in treapta a 4-a pe manual.

Numai ca m-am chinuit ceva sa gasesc punctul unde treapta de viteza nu retrogradeaza in a 3-a.Daca apas prea tare pe acceleratie sare in 3 cum spunea si cineva mai sus.Dar o sa mai fac teste si in 4 si in 5 ca este interesant.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!