Jump to content

My vw golf 4 edition 2002

samx

Postare recomandată

De curand in familie, pe langa A4B5, am mai adaugat pe lista un VW Golf 4 Edition 2002.

Pe langa caracteristicile de baza:

motor AQY, 2.0i, cutie automata, ABS, argintiu metalizat, 4usi,

dispune de optionale de fabrica

ESP, climatronic,4geamuri electrice, tempomat, senzori ploaie, senzor antiorbire, 8 airbarguri, stopuri fumurii, stikere edition, alarma,inchidere centralizata cu telecomanda briceag, scaune reglabile pe inaltime,

si imbunatatiri AM:

Touchscreen 8" cu DVD/SD/GPS/TV, senzori parcare.

Masina se prezinta impecabil, are 85000 Km, a fost a unei rude din Germania si folosita pentru a duce copii la scoala.

Fata de A4, golful este excelent pentru oras, drumuri scurte si locuri de parcare.

Rapoartele cutie sunt foarte scurte, la 50 Km/h ruleaza deja cu ultima treapta de viteza fara probleme.

Mi se pare destul de chinuita pe autostrada, la 140Km/h are cca 4000rpm.

Deocamdata nu este spalata, revin cu poze cand va fi curata.

Link către comentariu

ai putea sa pui poze,felicitari ptr achizitie...daca nu ma insel cutia aia automata are doar 4 trepte de aia ai 4000rpm la 140km/h.bafta

Link către comentariu

Multumesc !

@nemtzalau

Asa este cutia are 4 trepte. Fratele meu are un G4 4 motion 2.0i cutie manuala 5 trepte. Treapta 5 de la manuala este chiar un pic mai scurta decat tr4 automata.

Modificat de samx
Link către comentariu
costyserbanescu

sa o stapanesti sanatos cati mai multi km fara evenimente neplacute . cat iti consuma in oras ??? pune si tu niste poze sa o vedem si noi . o zi buna

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Dupa instalatia GPL BRC, masina a primit jante aliaj 16" echipate cu anvelope continental premium contact de 205.

post-59592-0-19805000-1365158040_thumb.j

post-59592-0-96419200-1365158116_thumb.j

Modificat de samx
Link către comentariu

stai linistit la 140 km/h 4000 de ture am si eu si am 5 trepte , consumul GPL din cate stiu este cam acelasi  cu benzina , numai ca GPL-ul este mult mai ieftin

Link către comentariu

Consumul mediu pe gpl iese cam fix 10% in conditiile 60% urban. Am avut si 11 chiar si 12 dar mers 90% urban. Consumul pe benzina era cam cu 1 litru la 100 mai mic in extraurban, in oras tot mare era. Acum mai este si cutia automata care este un dezavantaj clar dpdv al consumului in oras.

In extraurban cutia se comporta la consum ca una manuala, se inchide convertorul de cuplu si nu mai exista pierderi de rotatie intre motor si roata. Am observat ca, convertorul de cuplu se inchide de la 85 Km/h in sus dar apoi ramane inchis si la viteze mai mici pana la 50 km/h apoi se deschide din nou. In plus convertorul se inchide numai in Tr4.

Mi s-a parut cam aiurea logica de la cutia golfului.

La A4 am tiptronic, convertorul se inchide pe la 40 km/h si ramane inchis peste aceasta viteza indiferent de treapta de viteza(mult mai buna logica). Asa ca cu un motor mai puternic(180cp fata de 115), cu o greutate mai mare 1500kg fata de 1250kg consuma ceva mai putin.

Link către comentariu

Da, in regim urban este mai mare chiar si cu 2 l, mai ales daca este aglomerat. In regim extraurban este la fel ca o manuala, pentru ca se cupleaza convertizorul de cuplu.

Link către comentariu

Ieri am schimbat termostatul. Chiar daca pe bord arata mereu 90 grade, citind cu vagcom , temperatura lichidului de racire statea la 75 grade in mers. Am facut cateva poze cu operatiunea, care este destul de simpla, pe care le voi incarca maine.

Modificat de samx
Link către comentariu

priza de sub spoiler se trage fortat si coboara in jos probabil a ruginit ca nu a mai fost folosit

Modificat de lucyyy
Link către comentariu

Ok! Merci Nu am incercat sa trag, am vazut-o doar si atat. Am sa incerc. Carligul s-a desfacut f usor, are inca vaselina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!