Jump to content

Probleme rezervor

Schneider
 Share

Postare recomandată

Tot second hand e si rezervorul cu probleme.....masina de pe care l-am luat avea max 30.000 km,dar a stat 2 ani montat pe caroserie.

Pe cat de mult imi place ideea cu berbecutul,prefer sa fiu convins ca rezolv sigur problema,deci din pacate dupa ce platesc 1000 e pt caseta,mai platesc 500 e si pt rezervor :(

Daca totusi stie careva vreun rezervor de vanzare despre care sa fie convins ca functiona corect inainte de dezmembrarea masinii, rog pm.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ma bucur ca i-ai dat de cap; tare neplacuta partea cu $$$...

Cum zicea Mircea Dinescu: "nasol momentu', misto coliva"...

Multa bafta iti doresc si multumim pentru "share". :)

Link către comentariu

• 6 months later...

Am si eu o problema si cer aici ajutorul.

Mi s-a orit motorul cu masina stand pe loc(eu eram afara din masina) , lucru ce nu mi s-a intamplat niciodata.

Totodata s-a simtit si un miros puternic de benzina.

Am gasit furtunul cu stiutul ala special iesit de tot din conducta de benzina care vine din rezervor.

Am clipsat-o la loc dar nu sunt sigur ca nu recidiveaza.

Stie cineva de ce a iesit, ca ceva s-a-ntamplat?

Nu am nici o eroare la motor ,in schimb se aude un sunet ,ca un clampanit ,la clapeta de acceleratie, cand pun si iau contactul si nu cred ca e-n regula sa se auda asa de tare.

Multumesc

post-21205-0-39870300-1375451750_thumb.j

Modificat de florin r.
Link către comentariu

Furtunul ala ar trebui sa fie blocat cu un colier metalic elastic. Nu sunt sigur daca il vad la tine in poza pe buza furtunului unde e semnul alb.

Modificat de adyp2003
Link către comentariu

Nu furtunul a iesit.Colierul este in regula.

Intre conducta de benzina si furtun mai e o piesa, cea indicata de mine in poza.

Aceea a iesit din conducta si nu are colier, se clipseaza si e din metal , cel putin la exterior.

Link către comentariu

• 3 years later...

Salut! Ma bucur ca mai găsit un topic unde sunt persoane care au habar . Problema mea este următoarea: se forma presiune in rezervor si după 15 km de mers cu mașina- cand desfăceam bușonul ieșeau gaze si se decomprima rezervorul. Am verificat valva evap, canistra, furtunele de la canistra pana in valva si de la valva pana in admisie si nu erau înfundate. Azi am scos furtunul din canistra , am declipsat capătul lui de lângă filtrul de benzina si am băgat aer cu presiune dinspre rezervor spre canistra si nu părea înfundat. M-a mâncat in fund si am băgat aer cu presiune de lângă filtru de benzina spre rezervor pana s-a desprins ceva si a căzut in rezervor , ma gândesc la bila de la buson... Întrebarea mea e dacă se poate întâmpla ceva dacă merg așa, n-as vrea sa dau rezervorul jos sa recuperez bila. Am

uitat sa Menționez- golf 5 1.4 fsi. V-as fi recunoscător dacă m-ați putea ajuta cu o părere 

Link către comentariu

• 3 years later...

Salut. Am un 1,4 tsi si de ceva timp am observat ca rezervorul nu se aeriseste, fasaie cand desfac busonul. M am uitat de conducta aerisire care vine langa buson insa nu prea imi dau seama cum sa am acces la ea. In plus si busonul are o supapa, banuiesc ca problema vidului poate sa apara si de aici.

Link către comentariu

Nu pot sa editez vechiul post. Am suflat pe conducta ce vine de la rezervor la canistra carbon-merge sa suflu dar destul de greu, asa trebuie? Am suflat de la canistra, prin supapa. In plus am desfacut busonul si am scos unul din arcuri, acum se aeriseste clar pe la buson dar nu e solutia ideala, miroase a benzina, am sa montez arcul la loc.

Link către comentariu

• 2 years later...

Un golf 4 1.4 cat are rezerva, 10 L ?

Cat are un segment din gradatia rezervorului, cand e full se duce greu. N-am computer de bord, cum se masoara corect ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!