Jump to content

Clapete sistem climatizare

Aurelian 6n2
 Share

Postare recomandată

Salut, am desfacut sistemul de climatizare ca sa-i schimb caloriferul ocazie cu care am facut o curatare ca la carte a intregului sistem + tubulatura cu spray Cillit bang spuma activa + apa, ocazie cu care am vazut ce jeg trag plamanii nostri zilnic cu tot carbonul ala activ din filtre... :sly:

Faza este ca acele clapete de directionare a aerului erau acoperite cu un fel de burete foarte subtire de vreo 2-3 mm care in timp a putrezit si s-a desprins, zburdand liber prin tot sistemul de climatizare.

Cu ce pot sa inlocuiesc acel burete de pe clapete ? As prefera ceva de prin magazinele de bricolaj ca sa pot rezolva treaba rapid avand in vedere ca afara e din ce in ce mai frig si se mai anunta si ninsori... :frigbaitata:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu burete care se baga sub parchetul laminat sau poti incerca ceva oem dar nu cred ca o sa gasesti.

Link către comentariu

Interesanta idea cu folia aia pt. parchet laminat dar ma gandesc sa nu fie cam rigida si sa nu etanseze bine.

Link către comentariu

Depinde si de modelul foliei.La matusa mea cand au montat parchetul era din ce tin minte perfecta pentru ce vrei tu sa faci.

Link către comentariu

este burete din ala aerat, nu stiu ce utilizare poate sa aiba, eu am primit la placile de baza noi ( aveau burete din ala moale sau folie ca si sub parchet )

Link către comentariu

Si cu ce recomandati sa-l lipesc, cu prenadez sau cu silicon ?

Clapetele sunt din tabla si acoperite cu o pelicula de folie subtire, aspra si transparenta.

Modificat de Aurelian 6n2
Link către comentariu

eu zic cu cateva puncte de picatura

Link către comentariu

Prenandezul se dezlipeste la caldura (cand vei da drumul sa vina aer cald).

Link către comentariu

La magazinele de bricolaj exista o banda de burete presat la metru care se lipeste pe cantul usilor de diferite forme si marimi.Are pe o parte banda adeziva f.buna.Cumperi un metru de 8-10 mm latime,tai la marimea clapetelor si le lipesti pe fiecare margine,Etanseaza la fix.

Link către comentariu

Buretele ala se dezlipeste la caldura sigur.Ca si adeziv eu am ceva de la Bison in genul prenandezului(adica se aplica pe ambele parti ce urmeaza a fi lipite si dupa 12 minute se suprapun) dar care rezista pana la 60 grade.

Link către comentariu

Sunteti siguri ca prenandezul se dezlipeste la caldura ? Nu de alta dar ieri in drum spre casa mi-am facut deja aprovizionarea cu burete, ceva silicon universal, picatura si prenandez.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!