Jump to content

led care se aprinde si nu stiu ce reprezinta

stofarius
 Share

Postare recomandată

Salutare.

Am un Audi 80 diesel, din 1982 si azi mi-a facut o faza tare ciudata. Cum mergeam pe drum m-am trezit ca a inceput sa mi se aprinda intermitent un led insa nu stiu de la ce este, ce avarie semnifica. Prima data l-am vazut acum o luna cam, dar dupa 5 secunde s-a stins si nu s-a mai aprins pana astazi. Atunci eram intr-un viraj pe un pod, acum insa mergeam drept. Forma lui este ca a unei sageti adica ceva de genul

/\

|

Are cineva idee ce semnifica sau ce avarie am?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

o sa vad cand am timp sa il pozez. faza e ca se aprinde ff rar, adica azi a fost a oara cand il vad si am masina asta de vreo 13 ani. eu totusi sper sa nu se mai aprinda.

Link către comentariu

sa nu fie ceva de genul: atentie pericol de polei,adik sub 4 grade afara

Link către comentariu

La Audi din 82....nu exista asa ceva atunci,probabil ca e vreun indicator de la bujiile incandescente..pozeaza-l cand pui contactul si marchezi pe poza.. :Driver:

Link către comentariu

Pai faza dura e ca acel led nu se aprinde niciodata cand pun contactul. Pana acum o luna nici nu stiam de existenta lui. Mi-e greu sa va explic, stiti acel "panou" in care apar indicatorii de la diverse: ulei, motorina, apa etc. Ei bine acest led nu este in acel panou ci deasupra lui, este pe centru, este intre vitezometru si ceas, in partea de jos. Eu nu am indicator de turatii in bord, acest model nu are in cazul ca nu stiati.

Link către comentariu

e cumva situat intre cadrane?e rosu si de forma dreptunghiulara?

daca da, e de la nivelul lichidului de racire.Nu bag mana in foc insa.

Link către comentariu

da, forma e dreptunghiulara, culoarea e un galbui asa spre rosu si este intre cadrane. Indicatorul pentru antigel este altul, nu este acela.

Link către comentariu

da, forma e dreptunghiulara, culoarea e un galbui asa spre rosu si este intre cadrane. Indicatorul pentru antigel este altul, nu este acela.

pare a fi ceva similar cu passaturile din acea perioada adica un led de forma unei sageti intr-un cadru si semnifica ceva de gen economizor si se aprinde undeva la turatie constanta numai in viteza 4 si 5 :17: asa sa fie :( si da culoarea este spre portocaliu si functioneaza pe baza de vacum si are un bulb in plus pe cutia de viteze cred ca la treapta 5 :D

Modificat de vioelectric
Link către comentariu

pare a fi ceva similar cu passaturile din acea perioada adica un led de forma unei sageti intr-un cadru si semnifica ceva de gen economizor si se aprinde undeva la turatie constanta numai in viteza 4 si 5 :17: asa sa fie :( si da culoarea este spre portocaliu si functioneaza pe baza de vacum si are un bulb in plus pe cutia de viteze cred ca la treapta 5 :D

Intr-adevar este portocaliu. De aproximativ un an am pe masina o cutie de viteze in 5 trepte, cea originala (in 4) se stricase asa ca am schimbat-o. Pe Ploiesti - Bucuresti merg in ultima vreme doar cu turatie constanta multumita radarelor insa nu s-a aprins decat intr-o curba prima data si acum recent. Daca se mai aprinde o sa incerc sa opresc masina si sa vad cum se comporta la oprire/stationare.

Link către comentariu

acel led indicator este pentru a-ti recomanda schimbarea economica a treptei de viteze urmatoare(probabil ca nu functioneaza sistemul permanent de aceea nu l-ai mai vazut ).La modelele mai vechi de audi acest sistem de avertizare este actionat printr-un sistem de vacuumuri si senzori instalati pe carburator .

Link către comentariu

Cum ziceam daca reapare o sa fac diverse experimente sa vedem ce se intampla. Pana acum nu a reaparut problema.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!