Jump to content

VW Bora Edition TDI - OE

mad_kat

Postare recomandată

Ce bine da cu un Gamma si un Cd player/magazie oem! Pe bora am schimbat si eu gamma cu becker monza si nu mi-a placut, parca era nuca din perete!

Link către comentariu

Nu da atat de rau - iluminarea se incadreaza perfect, textura plasticului se potriveste bine, si este si branduit VW. Tunerul dual este un gadget tare fain, iar amplificarea este net superioara Gammei.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Update.

Modulul de confort si-a revenit dupa ce am pus din nou becoledul in plafoniera (am scris si in topicul dedicat) De ce? Habar n-am - cat timp merge nici nu investighez.

Remediat firele de la portbagaj - exista si tutorial pe Vortex, pentru repararea firelor ce trec pe langa balamaua stanga in capacul portbagajului. Au obiceiul sa se rupa, cu rezultat nefunctionarea unuia sau mai multora din device-urile din capota. La mine cedase firul de la iluminare numar - iar cele de la switchuri erau pe duca.

Rezolvat si lumina din torpedou - de cand am luat-o nu mergea - fiind sarite lamelele din switchul de pe corpul lampii.

Curatat vopseaua cauciucata de pe capacul torpedoului - mai este doar carcasa coloanei de directie de rezolvat.

Am reununtat la Plasti-Dip - arata foarte ok cojite. Am pus tuburile la vanzare (unul nefolosit) in aria dedicata

La fel si cu boxele spate - am ajuns la concluzia ca nu merita deranjul tragerii firelor - se aude suficient de bine cu Beckerul si boxele oem fatza.

Keeping OE spirit - masina a primit antifurturi originale - de roti

Ceva poze dupa ce le descarc

Link către comentariu

Weekendul asta si "revizia". Regie proprie, Castrol Edge si filtre mann.

Injurat maimutele din service-uri care strang ca animalele capacul de filtru ulei si busonul de la baie. Resetat intervalul de service, bineinteles, insa 15.000km nu voi mai tine uleiul in motor... Diferenta de sunet before/after a fost prea mare, si uleiul scos arata mult prea rau...

post-50507-0-23463200-1368431556_thumb.j

Link către comentariu

inteleg ca ai avut castrol si inainte si ai schimbat la 15mii ?

eu sunt curios cum arata la mine, il voi tine tot 15 mii. am schimbat la 10 mii si vreau sa vad daca era prea devreme , daca exista diferenta.

(bine, acum nu am mai pus castrol)

Link către comentariu

Cand am luat masina mi-a dat Robert facturile cu data si km cand a fost schimbat uleiul si filtrele. Tot Castrol Edge - aveam si un bidon de completare - dar de care nu a fost nevoie. Oricum am luat acelas tip de ulei. Sunt fan Motul, dar daca motorul asta a mers cu Castrol de nou (cf cartii service) am zis sa raman pe acelas tip/marca

Daca m-oi plictisi rau vreodata - o sa modific cu VCDS-ul intervalul de avertizare din bord.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

O facui si pe asta.

Luat la curatat si matuit volanul - cu alcool sanitar, apoi aplicat Vopel.

Rezultatul la prima vedere este excelent. Am facut si un drum de 200km a doua zi dupa aplicare, si nu s-a luat pe maini nimic. Sper sa tina.

post-50507-0-94487500-1369637880_thumb.j

post-50507-0-20377600-1369637885_thumb.j

post-50507-0-11681700-1369637889_thumb.j

post-50507-0-46011400-1369637893_thumb.j

Link către comentariu

se vede bine... de luat nu se ia daca ii dai si cu intaritor si il lasi sa se usuce.

eu am facut maciulia de la schimbator dar nu sunt 100% multumit.

Link către comentariu

Intai l-am matuit bine cu spirt. L-am lasat sa se zvante bine - si apoi am dat cu vopsea cat am putut de uniform. Lasat undeva la 4 ore sa se usuce, apoi dat o mana de fixator. Am pus mana pe volan abia a doua zi.

Mai bine de atat nu puteam decat cu volanul dat jos. Chestie care trebuia sa o fac oricum pentru montarea tempomatului, insa am uitat acasa tubularele :D

Link către comentariu

Arata super,zici ca este nou.Buna treaba asta cu Vopel!

Link către comentariu

Da, a iesit mai bine decat ma asteptam, iar "luciozitatea" este la fel ca pe zonele neuzate originale. Foste zone originale, pentru ca l-am vopsit integral.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mai umblam la detalii. Proaspete, asteapta sa fie montate.

Din lipsa de timp insa, nu am apucat sa montez tempomatul :(

post-50507-0-59305400-1370541181_thumb.j

Link către comentariu

Frumos! Ma bate si pe mine gandul la asa ceva, da' deocamdata lipsa finante. :) De unde le-ai luat si cu cat?

Link către comentariu

Sunt luate de pe ahw-shop prin intermediul zz-tuning.

Pretul a fost cel de pe site, cu un mic comision. Faine dar mai scumpe ceva sunt cele de R32, insa e jenant sa pui asa ceva pe un ALH.

Link către comentariu

Mi se par cele mai frumoase astea,nu cele de R32.

Trebuia sa iei si footrest, desi iti dubla factura.

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Footrest nu am luat - din alte motive decat cele financiare. Mi se pare ca iese prea tare in evidenta.

Daca imi va parea incompleta doar cu pedalele - imi comand si footrestul

mai sunt chestii tentante pe ahw - buzele fatza si spate de 4motion/v6, plafoniera w8, etc... :D

Link către comentariu

Foarte bune investitii, bravo ! Eu vreau de ceva timp, si nu reusesc sa imbrac volanul in piele. Pana atunci ma gandesc sa folosesc aceeasi metoda, dar unde gasesc vopel, intaritor si ce imi mai trebuie?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta

Link către comentariu

Gasesti pe net,eu am dat vreo 15 lei pe el + transport.

Sau faci x10 si il imbraci in piele noua.

Decat w8 as lua imediat footrest! Nu iese in evidenta, completeaza...

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Modificat de Muale
Link către comentariu
vopel e chiar din brasov, deci nu ar trebui sa plateasca si transportul SC VOPEL SRL
Jud. Brasov, Oras Rasnov, Str. Vanatorilor, Nr. 85, COD 505400  

POSIBILITATI  DE  CONTACT

Telefon: 0268 231579

Link către comentariu

Eu am gasit la un magazin "ferometal" din bucuresti. Bucur Obor pentru localnici :)

Link către comentariu

o reglabila...sau macar niste arcuri eibach....o folie pe geamuri

si eventual alte mici detalii(gen jante mai mari si etc...)dar primele 2 ar schimba-o muuuult

spor

Link către comentariu

Masina asta va ramane allrounder. Deci jante pe 16 si suspensie stock sunt mai mult decat suficiente pentru orice drum.

Vezi in profil masina "de fuga" . Pe aia am KW-uri, coilovere, etc ;)

Link către comentariu

Dupa cum ma asteptam, modulul de confort face iar fite. Se intampla sa se aprinda lumina in interior si intr-o secunda doua sa se stinga.

Suna a lipitura rece sau contacte releu duse...

In weekend daca ajung la tzara sa am loc de mestereala si lasat masina neincuiata dau jos CCM-ul si vad ce se poate face.

Bonus, duminica a fost foarte cald in Bucuresti - si dupa o stationare in soare (minidotul zicea 30 de grade), am incercat sa blochez geamurile spate din buton (asa fac mereu cand o iau pe fii-mea in masina) si butonul nu a mai vrut sa ramana in pozitia "apasat"...  Dupa cum arata modulul nu prea merge schimbat doar butonul, ci toata comanda de geamuri :(

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Ai desfacut comanda de ai ajuns la concluzia ca trebuie schimbat? inainte sa cumperi altul..macar desfa si vezi care e treaba...

asa am facut si eu...imi facea dimmerul figuri...si mi-am luat altul...si fiind bazat ca am unu de rezerva..l-am facut bucatele...si ce crezi...l-am rezolvat si merge fara probleme...iar pe cel cumparat il tin de rezerva...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!