Jump to content

Demontare senzor ploaie\lumini

adrian_vw
 Share

Postare recomandată

salutare...am o eroare pe vagcom....nu imi merge senzorul de ploaie\lumini....unde este localizat si cum poate fi demontat?

masina: PASSAT B6 BKP 2006 DSG

va rog daca aveti vreo schema ceva pt demontare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in piciorul oglinzii retrovizoare - senzorul este pe parbriz, dar vezi ca are o solutie pusa, intre el si parbriz.

ce eroare ai stocata ?

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

....dar cum se demonteaza?

Modificat de adrian_vw
Link către comentariu

DAr ce eroare ai, de ce sa-l demontezi? O sa ai nevoie de o npua folie de gel, pentru a functiona cum trebuie. Siguranta aferente ai verificat-o?

In blocurile de masura vede lumina si ploaia ?

Link către comentariu

LIGHT AND RAIN SENSOR DEFECTIVE......parca asa era eroarea....si chiar nu imi functioneaza senzorul de ploaie

Link către comentariu

iar revin cu o rugaminte....la masina din semnatura,are cineva schema cu fiecare siguranta in parte pt ce e?

Link către comentariu

Trebuie data oglinda jos si apoi iese usor si senzorul.

iar revin cu o rugaminte....la masina din semnatura,are cineva schema cu fiecare siguranta in parte pt ce e?

In topicul dedicat ai cautat?

Link către comentariu

am cautat si am si incercat sa-l scot de pe masina...dar nu iese...intradevar nu am tras tare de el k mi-a fost frica

\

Link către comentariu

• 4 years later...

Capacul de la senzorul de lumini/ploaie a început sa vibreze și generează greierasi, se poate scoate usor, nu prea găsesc cum se demontează! 

Link către comentariu

are cleme intre cele doua capace - pe mijloc - tragi de ele incet si le desfaci.

Link către comentariu

• 1 year later...

Deci cam asa arata un senzor care nu mai functioneaza dupa ce am schimbat parbrizul la ieftineala.... N-a fost inlocuit si gelul cu care era lipit pe vechiul parbriz in plus s-a si murdarit.... O sa incerc sa-l lipesc din nou cu alt gel.

20180318_105007.jpg

Link către comentariu

Da, cumpara pastila noua - in jurul la 50 lei - curata bine si inlocuieste

Link către comentariu

Am inpresia k numa eu tre sa fac o treaba de 5 ori pana imi iese .... Am cumparat gel din ala la tub si nu se lipeste deloc de parbriz. Am incercat de 2 ori, cu curatire si degresare bucata, si nu merge nik in automat. Se vede din exterior k nu e perfect lipit de parbriZ. Sfaturi?????

Link către comentariu

• 3 years later...
On 3/19/2018 at 10:04 AM, F l o r i n said:

Da, cumpara pastila noua - in jurul la 50 lei - curata bine si inlocuieste

Salut, de unde pot achiziționa aceasta pastila ca nu găsesc nicăieri. Mulțumesc. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!