Jump to content

Polo, ma uimesti!

kirkus

Postare recomandată

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kirkus

138

• Rave

41

• qwk

31

• Circoloco

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

@JUG - cand e haos si dezordine (cum a fost aseara) am avut 8.5, insa a scazut la 7.5 pana am ajuns acasa. Asta in 33km, viteza medie 18km/h

Voi duce saptamana viitoare masina la un doctor de "inimi" sa cautam o solutie marita potrivita pentru masina :D

Modificat de kirkus
Link către comentariu

Foarte bine, bravo!

Fabia mea la 1320kg si 165HP era foarte fasneata, asadar Polo-ul cu greutate mult mai mica va fi cel putin la fel.

Link către comentariu

Nu prea e la fel,este decent demarajul, dar intre fabia ta si polo este diferenta de secunde bune pana la 100,vreo 4 ( polo face in vreo 11.5 si a ta presupun ca undeva la 7.5) deoarece ai de apropape doua ori puterea la doar vreo 200 de kg in plus.Oricum cu un remap devine destul de fasneata si in plus de asta din cate am inteles nu a luat-o pentru sportivitate ci din alte considerente.

Modificat de TDR
Link către comentariu

TDR, cred ca ai inteles gresit...o sa fie fasneata dupa ce se umbla la anumite chestii. Masina a fost luata din alte considerente, insa daca se poate face ceva si pe partea de sportivitate, voi fi mereu deschis :D

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos, George! :icon_thumleft: Ma surprinde alegerea ta... avand in vedere ce mi-ai spus cand ai luat GTIul. :blink:

Link către comentariu

Update de consum: bd Expozitiei - parcare universitate, 7km/h, 1h40, 13% :))

Asta mica se da gti in aglomeratie

Link către comentariu

dupa soft o sa fii mai multunit..eu am avut astazi consum de 7.2 prin aglomeratia de pe iuliu maniu (cam 20-30 km)

P.S.: Ar trebui sa iti reglezi si tu bc-ul sa-ti arate corect, ca acuma iti arata mai mult..

Modificat de qwk
Link către comentariu

68k acum.

Chiar daca e haos in aglomeratie, pana ajung acasa scade sub 7. Ieri seara am avut la mers vreo 20km consum de 5.6. Asta a fost de la 23:00 la 00:00.

Mai nou caut volan..fie de g6 gti fi de g6 cl/hl cu comenzi. Daca stiti ceva...

Link către comentariu

Tinerica la 68.000... adolescenta. Si inca un lucru... daca poti sa NU mai atasezi atat de multe poze cu masina pe topicul asta, de abia mi se mai incarca pagina. :-)

Link către comentariu

Ai revenit la ce-ti place cel mai mult... Review la consum :))

Pune si niste poze... Cu consumul binenteles!!

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie...sper asta sa reziste mai mult :) Baga si tu niste date de consum mai detaliate (urban, extraurban, mixt...)

Link către comentariu

Azi o spal si pun poze. Nu fiti rautaciosi.

Despre consum nu stiu inca ce sa spun...sunt la primul plin. Am observat ca in oras se invarte intre 6 si 7. Mai jos doar seara tarziu cand e liber.

Marti ies putin cu ea in afara si o sa vad cat poate.

Totusi, volan, de unde iau volan? :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!