Jump to content

Evacuare Milltek

bbm
 Share

Postare recomandată

Bravo Shtrumf ;)

Eu am auzit-o pe a bbm-ului si chiar se aude cum trebuie, nu e foarte zgomotoasa nici chiar la talpa.

Modificat de toni
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mersi, eu nu am decat 50-60 de km cu ea dar este sesizabila in mod placut, mai incolo o sa se auda mai frumos

Link către comentariu

• 1 month later...

Nu ne spune nimeni cat costa sa schimbi toata toba?

Link către comentariu

Ma uitam si eu pe aici, si mi-a venit ideea sa imi pun si eu pe Golf ceva de la Milltek. Mai exact, vreau asta: http://www.millteksport.com/media.file.cfm?fileid=192

Am vazut ca am nevoie de o piesa pentru 4Motion. E prea complicata instalarea ? Si cam cat ar costa cu totul ?

PS: resonated sau non-resonated ? Cat de mare e diferenta de sunet dintre ele ? As prefera un sunet sport, dar sa fie destul de discret.

Modificat de unknown_web
Link către comentariu

eu am Milltek non-resonated si este foarte placut sunetul, nu deranjeaza absolut deloc nici la drum lung

instalarea este foarte simpla, la mine a durat 40 min, la cupra r max 1 h, se poate face in orice service pt ca nu e mare lucru

@darkblack: pretul difera destul de mult de la masina la masina, contacteaza Racing Nick, ei sunt importatori pt Romania, tel: 0747 507 752

Link către comentariu

Nu stiu cum s-ar auzi un TDI :D. Am cautat niste clipuri, dar nu am gasit.

Link către comentariu

un TDI daca are toata toba schimbata se aude, este un golf 4 galben in oras f frumos B-XX-VYP care stiu sigur ca e diesel si se aude destul de tare, toba lui insa nu e milltek e borla

poti sa treci pe la Racing Nick pe la magazin si poate are el niste clip-uri care te vor lamuri

bafta

Link către comentariu

Multumesc, asa o sa fac, dar prin luna mai. Acum trebuie sa ma ocup de alte aspecte.

Link către comentariu

un TDI daca are toata toba schimbata se aude, este un golf 4 galben in oras f frumos B-XX-VYP care stiu sigur ca e diesel si se aude destul de tare, toba lui insa nu e milltek e borla

poti sa treci pe la Racing Nick pe la magazin si poate are el niste clip-uri care te vor lamuri

bafta

E ca si cum ai compara mere cu pere, Borla (care se fac la noi, cele din state par a fi mult superioare) nu are nici o legatura cu Milltek. Si in plus, Borla are tot felul de variante ca zgomot, unele se aud ok, dar altele parca ar fi de camion :)

Link către comentariu

Salut baieti , maine dau comanda de un G5 2.0 TDI , fiind pe stoc vine cam in 2 sapt si as fi vrut sa stiu daca se poate monta un kit de admisie si unul de evacuare , daca se obtine o oarecare crestere a performantei (mentionez ca zgomotul nu ma pasioneaza - cat mai discret cu atat mai bine) , unde m-as putea adresa/interesa si daca imi afecteaza garantia.Multumesc mult

si ca o completare , montarea unui kit de admisie la un motor turbo diesel poate avea repercursiuni negative in ceea ce priveste fiabilitatea motorului (si nu numai)?

Link către comentariu

• Administrator

si tu Brutus ?

Felcitari pentru alegere dar NU monta un kit de admisie directa pe un TDI. Nu o sa aduci nici un spor de putere, iar rezultatul final va fi arderea debitmetrului. Studiaza si in sectiunea TDI (s-a mai discutat), iar daca vrei inc a o opinie despre filtre conice si debitmetre la TDI citeste tdiclub.com sau intreaba-l pe andREI.

Toba sport la TDI nu aduce zgomot. Am vandut diverse marci pe cand eram la PITSTOPTUNING. Nici macar REMUS nu face pic de BZZZ in plus. Doar BORLA Romania sunt singurele variante ce pot face un turbo diesel sa huruie ca un benzinar sau ca un avion. Daca asta cauti (zgomot) mergi pe BORLA. Daca vrei ceva calculat , facut special pentru masina ta alege MILTEK, REMUS, Sebring, BOSIMA etc.

La Miltek s-a dat ma sus Nick Racing ca importator. Vedeti ca si PITSTOPTUNING au devenit parteneri Miltek si au adus primul transport deja.

Link către comentariu

o intrebare buna ar fi daca o evacuare gen Milltek pe 2.0 tdi aduce ceva caluti?

evacuarea de la Milltek este cu tot cu downpipe, asta mi se pare important

Link către comentariu

Intru totul de acord cu Voinea ca desi nu e cea mai ieftina varianta dar in mod clar cea mai inteleapta alegerea unui sistem de evacuare dedicat este cea mai buna.

Pentru a afla daca vor exista probleme cu garantia cel mai indicat ar fi sa te adresezi direct importatorului neuitand sa specifici ca este vorba de sisteme de evacuare dedicate ce beneficiaza de garantie si certificate de conformitate cu normele in vigoare lucru ce ar trebui sa nu ridice nici o problema, dar .... sa nu uitam ca suntem in Romania.

In ceea ce priveste oferta celorlalte firme nu stiu dar despre MILLTEK pot sa iti spun ca ai de ales intre cele 2 variante deja mentionate in topicul acesta si anume resonated si non resonated asta in functie de gradul de zgomot pe care doresti sa il atingi.

P.S. In mesajul lui Voinea s-a strecurat o mica eroare si anume intre MILLTEK si PITSTOPTUNING nu exista nici un fel de parteneriat oficial de care partea engleza sa aiba cunostinta cat despre livrarea vreunui produs pe cale oficiala nici nu incape vorba , iar asta nu este o speculatie ci un fapt.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut. Vreau sa schimb evacuare la skoda octavia 1 tdi. Varianta la care m-am gandit este sistem cat-back Milltek fara finala. Asa ies mai ieftin. Diametrul de la milltek e de 63,5 , si nu stiu daca pot sa combin cu o finala borla de fi 57, are cineva idee cum sa fac? Repet, cine stie daca se potriveste la diametrul daca cei de la borla pot adapta asa ceva...sa se potriveasca si la diamaetru si la pozitionarea iesirii din sistemult milltek cu cel finala borla si d.p.d.v al pozitionarii pe masina. Multumesc

Link către comentariu

am gasit asa :

Milltek Sport Performance Products for the Skoda Octavia 1.9TDi (1998 and later)

1. LARGE-BORE DOWNPIPE

Consists of: Tailpipe Style

Large Bore Downpipe

Pipe Diameter: 2.50" (63.50mm)

2. CAT-BACK - Resonated (Quieter)

Front Silencer

Axle Pipe

Rear Silencer Stealth

3. CAT-BACK - Non-Resonated (Louder but more Petrol-like sound)

Front Silencer Replacement Pipe

Axle Pipe

Rear Silencer Stealth

Cam ce face fiecare mai exact.

Link către comentariu

zic astia ca se aude ca un benzinar daca pui tot kit-ul asta la tdi.???

Link către comentariu

salut tuturor

vreau o evacuare completa milltek pe un seat leon cupra

dar nu sunt hotarat deoarece nu stiu cat de zgomotoasa este evacuarea , in general merg foarte mult la drum lung ,

si nu vreau sa am creierii distrusi

vreau un sfat util, pls

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!