Jump to content

Maner usa rupt

Cavaleru
 Share

Postare recomandată

mi s-a rupt manerul de la pasager si nu pot dechide usa, cheia de la sofer nu se potriveste cu butucul de la pasager. cum pot sa deschid usa.

maneta din interior nu merge...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai inchidere centralizata pe masina? Daca deschizi de la butucul soferului sar tamburusii de pe toate usile ? Daca se deblocheaza toate atunci vezi ca in capatul manerului ( inspre usa din spate) o sa fie un cablu, il decuplezi de pe maner, daca mai e acolo ( manerul) si tragi de cablul respectiv.

Link către comentariu

inchiderea centralizata nu functioneaza. merge sa ridic manual tamburusul. pe masina a ramas partea fixa a manerului cea cu butucul. cea mobila , a devenit mobila de tot... am ramas cu ea in mana.

Link către comentariu

OK, atunci intra pe la sofer, ridica tamburusul de la pasager si apoi din exteriorul usii cauta acel cablu de care ti-am spus. Tu cand tragi de maner sa deschizi usa el trage la randul lui de un cablu. Daca nu mai ai manerul pe usa ar trebui sa-l vezi.

Link către comentariu

multumesc am gasit. acum nu-mi ramane decat sa comand altul nou. ms de ajutor

Link către comentariu

Ai tras de el si ai reusit sa deschizi usa nu ? Sa nu se inteleaga ca trebuie sa schimbi cablul acela, el se schimba doar daca se rupe.

Link către comentariu

am bagat o sarma in gaura unde intra manerul, partea care a ramas pe usa cu butucul si am tras de o piesa de metal si s-a deschis. apoi merge inchisa si deschisa usa de la manerul din interior atata timp cat nu apesi tamburusul. daca apasi tamburusul si il ridici trebuie iar bagata sarma sa trag de clema aceea de metal si se deschide usa

Link către comentariu

• 1 year later...

Mi s-a rupt manerul de la usa cand am vrut sa o deschid. Are cineva asa ceva? Unde gasesc? Trebuie sa iau tot mecanismul oare? Mersi.

Foloseste Search inainte de a deschide un topic

Modificat de taz21
Topic mutat
Link către comentariu

Am vazut ca sunt mai multe modele, simplu, cu cinlindru blocare, cu inel etansare.. Am inchidere centralizata. Conteaza? Care se potriveste? Mersi.

Link către comentariu

Oricare, cu cilndru blocare inseamna cu yala, inelul de etansare este cel dintre portiera si maner. Poti sa pui maner si de pe spate pe fata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!