Jump to content

DSG cu Octavia - vis implinit :D

DragosR

Postare recomandată

cadou de final de an:

post-1792-0-51888300-1388510020_thumb.jp

asta ca am vindut gps-ul, ca sa mai scap de fire la drum:

post-1792-0-17986100-1388510063_thumb.jp

Bonus: facut plinul la rezervor :lol:

Link către comentariu
  • Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DragosR

166

• Lucian M

37

• Muale

17

• Aerofan

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am mai vazut pe net chestia aia, chiar e asa cum se spune, tine bine telefonul? Nu de alta, am fost nevoit sa imi cumpar suport original pentru Note, al meu avand pe spate niste striatii, am zis ca nu ma risc cu adeziv de ala (aduce un pic cu un absorbant feminin, asa ca am zis pas).

Tot acolo il tin si eu, numai ca haradaica mea e mai mare si e oarecum incomod, dar merge.

Link către comentariu

Note 1 nu e tableta, e doar un pic mai mare. Dar merge la un tenis de masa, am testat.

Sa nu uiti sa pui lichid de parbriz.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ioi, ai dat cu ceva Nigrin pe geamuri ca sa poti pleca mai repede, nu?

Cu zgomotul cum este? Afecteaza tare urechea?

Link către comentariu

Nu am dat cu nimic, natura si—a facut datoria. Zgomotul nu e mai mare ca cel facut de pneuri pe.asfalt rugos.

Trimis de pe al meu GT-I9100

Link către comentariu

Daca au cauciucul acela montat, nu vajaie(astea originale, nu stiu cum sunt alte modele)...nici la consum nu se simt rau, decat daca treci de 110-120 km/h. Cat despre cutie, nu pleaca de pe ele nici la 160 km/h...Am probat eu treaba asta acum 2 ani prin Germania. Vantul lateral insa te oboseste rau, trebuie sa compensezi mult pe autostrada cand depasesti tiruri

Au cauciucul acolo si din ce am inteles o sa caut sistem ce se prinde peste ele nu cu coada aia de rindunica.

Consumul creste oricum dupa ce treci de viteza aia, nu mai conteaza berile :)

Man, eu am zis ca sint sigur ca stau si la 200 la ora; mai naspa cred ca e la frinare brusca.......

Vintul nu cred ca te oboseste mai tare ca si atunci cind mergi cu o vela pe roti, adica Damas :D

pentru ca la G4/Bora prinderea se face intre tavan si rama usii...

si la asta e la fel, au acelasi sistem cu cui in gaura

Eu ma refeream la cosciug montat peste acele bari(cu berile poate esti tu dator cuiva- doamne ajuta sa mi le dai mie!) Pe mine m-a obosit rau un drum de 2k km cu un "cosciug" plin cu skiuri deasupra masiniii. Viteza maxima a fost de max 170 km/h, mi-a fost frica sa merg mai sus, cu toate ca pe drumurile pe care am fost nu aveam peripetii cu radare, deoarece nu exista limita de viteza.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Clingo a fost pensionat prematur si isi cauta alt proprietar, doar pentru ca nu am rezistat sa nu imi iau suportul OEM :)

intre timp a aratat asa:

post-1792-0-32197500-1392753771_thumb.jppost-1792-0-27307500-1392753804_thumb.jp

si mai devreme:

post-1792-0-83936000-1392753865_thumb.jp

dat avansul indarat la -2.4 sa vad cum sta cu consumul.

Link către comentariu

A, credeam ca te-ai mai uitat la media 2 de la CB. Stiu ca nu e prea exacta cifra, insa orientativ, asa, merge. Xenoanele merg ok, nu au mai facut figuri?

Modificat de Lucian M
Link către comentariu

A, nu retinusem exact. Oricum, ai masina teapana, insa daca te mai prind cu jantele de vara, ramai fara ele :D. Bateria ti-o las, ca mai trebuie la careva...

Link către comentariu

A, credeam ca te-ai mai uitat la media 2 de la CB. Stiu ca nu e prea exacta cifra, insa orientativ, asa, merge.

m-am uitat astazi: 7,1% pe vreo 1700km; e bun?

Link către comentariu

Pensionarii care nu trec de 100 să tacă pe veci! :-)

Ăla nici nu original, are setări pe naşpa

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!