Jump to content

DSG cu Octavia - vis implinit :D

DragosR

Postare recomandată

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DragosR

166

• Lucian M

37

• Muale

17

• Aerofan

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu a fost nevoie ca s-a completat mereu dupa ce s-a scurs la fiecare roata.

dar o sa ma mai joc eu cu lectocul ca vreau sa mai vaz ceva parametri.

Link către comentariu

Cat te-a costat lichidul ?eu am platit 50 de lei pe 1 L parca . Exact operatiunea asta am facut-o la un atelier auto si exact lichidul ala l-am pus si eu ... pana la urma tot la reprezentanta am ajuns ptr aerisire ca nu imi placea cum prindeau franele :))

Sent from my iPhone

Link către comentariu

Mi-au facut aerisirea prin pedala ; nu imi prindeau franele deloc , pedala era moale si trebuia apasata pana in fund pentru a putea opri masina :)

Sent from my iPhone

Link către comentariu

Poate nu au completat la timp cu lichid in vas.

Pe spate am facut cite 30 pedale, iar pe fata cite 20.

De aerisit la reprezentanta cum au facut? cu sistem clasic "apasa de 3 ori/tine apasat/da-i drumul" ?

Link către comentariu

Au folosit ceva aparat si vag-comul , au mai

completat cu lichid de frana iar apoi i-au facut un test de frana :)

Sent from my iPhone

Link către comentariu
  • 2 months later...

ODO: 156000 km 

curatat EGR si scos partial diverse componente ale alarmei  :lol:

post-1792-0-84303100-1385823275_thumb.jppost-1792-0-71862800-1385823285_thumb.jp

post-1792-0-25380700-1385823309_thumb.jppost-1792-0-41079300-1385823316_thumb.jp

cu el dupa curatare nu am ca faceam telefonul de comanda, dar ma credeti pe cuvint :)

:RO flag:  miine masina face un an de cind e la mine  :winter: 

Link către comentariu

Esti amabil sa ne spui cu ce solutie  l-ai curatat ?

Modificat de calin.g
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Inca unul cu portbagaj aerian in vedere. Uelcam to za clab!

Mi-am tras un Thule Ocean 200, care vad ca nu a zburat nici la 140/h. Cred ca vrei sa pui un baolet deasupra, pentru momentele in care e nevoie de spatiu suplimentar, nu?

Link către comentariu

pentru spatiu suplimentar nativ am ales masina asta.

barele sint pentru undite, biciclete si alte chestii ce nu incap inauntru fara sa incomodeze pasagerii (daca sint mai multi)

Mi-am tras un Thule Ocean 200, care vad ca nu a zburat nici la 140/h. 

cre'ca astea au probleme la frinare rapida de la viteze mari....

Link către comentariu

N-au nici pe dracu', is fixate pe bare Fapa, stau bine la locul lor.

Am vrut eu sa zic ca mai pui sus vreo bicla sau alte minuni, dar la ora aia dormeam pe mine. Cat a costat trebusoara?

Link către comentariu

destul de putin incit sa nu le cumpar :D
destul de putin incit daca o sa le vind sa nu fac profit, mai ales ca sint OEM :D

Link către comentariu

Oooo, pai faina treaba, atunci. Din cate am vazut asa, cat se poate observa din poze, nu-s facaturi, deci au ceva valoare (si talent, pam-pam!).

Le lasi pe masina tot timpul sau le montezi doar cand ai nevoie de ele?

Link către comentariu

acum le las ca o sa le pun la treaba in ianuarie :)

dar nu le tin daca nu imi trebuie, ca la un moment dat incep sa vijiie.

Link către comentariu

Asa este, iar consumul va fi un pic mai marisor. Nu cu mult, dar va fi. Barele longitudinale nu se simt decat la viteze foarte mari, dar cele transversale de la 90-100 in sus incep sa-si faca simtita prezenta.

Link către comentariu

Daca au cauciucul acela montat, nu vajaie(astea originale, nu stiu cum sunt alte modele)...nici la consum nu se simt rau, decat daca treci de 110-120 km/h. Cat despre cutie, nu pleaca de pe ele nici la 160 km/h...Am probat eu treaba asta acum 2 ani prin Germania. Vantul lateral insa te oboseste rau, trebuie sa compensezi mult pe autostrada cand depasesti tiruri

Link către comentariu

Pe Bora mea folosesc ocazional niste junghiuri de automaxi primite cadou. Nu au acoperitorile cu cheita (cred ca am prin topic o poza) si totusi nu sunt foarte deranjante la 140kmh ca si zgomot. Mai tare se aude vantul prin chederele b**ite - pentru ca la G4/Bora prinderea se face intre tavan si rama usii...

Link către comentariu

Daca au cauciucul acela montat, nu vajaie(astea originale, nu stiu cum sunt alte modele)...nici la consum nu se simt rau, decat daca treci de 110-120 km/h. Cat despre cutie, nu pleaca de pe ele nici la 160 km/h...Am probat eu treaba asta acum 2 ani prin Germania. Vantul lateral insa te oboseste rau, trebuie sa compensezi mult pe autostrada cand depasesti tiruri

Au cauciucul acolo si din ce am inteles o sa caut sistem ce se prinde peste ele nu cu coada aia de rindunica.

Consumul creste oricum dupa ce treci de viteza aia, nu mai conteaza berile :)

Man, eu am zis ca sint sigur ca stau si la 200 la ora; mai naspa cred ca e la frinare brusca.......

Vintul nu cred ca te oboseste mai tare ca si atunci cind mergi cu o vela pe roti, adica Damas :D

pentru ca la G4/Bora prinderea se face intre tavan si rama usii...

si la asta e la fel, au acelasi sistem cu cui in gaura

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!