Jump to content

DSG cu Octavia - vis implinit :D

DragosR

Postare recomandată

Exista buget pentru orice cind e vb de masina :lol:

Pai nici nu vreau sa merg cu ea sau sa o las cu capota deschisa :lol:

Am avut o tentativa de a curata motorul dar trebuie sa ma inarmez cu rabdare multa si vreme buna si mai ales cu ceva solutii contra motorinei.

Cel mai convenabil va fi sa ma duc la mesterul care mi-a spalat o data motorul la golf ca ala are tot felul de solutii.

Saptamina asta oricum ma duc la cumparaturi sa rezolv problema capacului si filtrului de motorina, ocazie cu care stiu de unde plec pe partea de alimentare.

O luam incet incet, pe indelete, fara sa ne grabim ca nu ne alearga nimeni :)

Link către comentariu
  • Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DragosR

166

• Lucian M

37

• Muale

17

• Aerofan

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

te cred,e nevoie de rabdare sa poti sa o faci tu.o duci la mesterul de care vorbesti si apoi tu doar te ocupi de intretinerea compartimentului motor curat.

in rest masina pare ok,si sper sa te poarte in siguranta!

Link către comentariu

pentru asa ceva este rabdare, timp nu prea :)

si eu sper ca sa am cu ea tot la fel de multe probleme ca si cu golful :D

Link către comentariu

pentru asa ceva este rabdare, timp nu prea :)

si eu sper ca sa am cu ea tot la fel de multe probleme ca si cu golful :D

eu nu as putea sa spun ca as vrea sa am aceeasi experienta ca si cu golful.ca am avut ceva probleme cu el,dar rezolvate pe garantie.insa pot spune ca golful a fost o masina care mi-a satisfacut dorintele,putere,comfort, consum mic

Link către comentariu

Eu l-am spalat singur de cateva ori, de obicei 1-2 ori pe an. Nu trebuie "meserias" decat daca nu ai rabdare sau nu iti face placere.

Cum a iesit,vedeti in semnatura...

Cateva perii,furtun cu apa,degresant/spuma si dressing pt plastice/furtune.

Oricum recomand sa spalati motoarele la primavara,acum nu are rost.

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Daca nu il stii pe Titi, inseamna ca nu stii nimic :lol:

Pe Abrud, undeva pe la jumatate intre Renasterii si Padurii (sau Pasunii) - aia cu cimitirul.

Are utilaj competent, cu motor termic sa faca apa calda, unde e cazul insista, unde nu ii da pierdut cu jetul

Eu am spalat motorul intr-o dimineata de vara la prima ora sa evit orice fel de stress termic si apoi am facut o tura pe centura, mers la intilnire....si acolo era deja ca scos din fabrica :)

Link către comentariu

Multumesc asemenea domnu'!!

ajung sa pun niste anvelope noi pe jantele ce le am antamate deja

un coleg de pe alt forum mi-a pus jantele pe anvelopele actuale si a iesit cam asa:

post-1792-0-80680600-1354485735_thumb.jp

acum sa dau o tura sa vad daca le-a si echilibrat! :lol:

Link către comentariu

mi se pusese pata pe una din wild west doar din cauza interiorului (sport/elegance), model de scaune mai exclusivist cred eu

adica asta:

post-1792-0-88956700-1354496037_thumb.jp

Uitasem: utilajul mai are si senzori de parcare cu afisaj pe ecranul CD-ului.

ma mai gindesc daca in fata ii pun ceva de genul asta.

Acu' pentru ca taranu' stie ce e sofranu' intreb si eu: becul de xenon oboseste si se ofileste? mi se pare lumina cam slaba fata de ce stiu eu ca ar trebui sa fie :)

Parca albul ala nu e asa de alb;

Modificat de DragosR
Link către comentariu

ce funny sunt cadrele alea gen "rama de tablou".

becul de xenon,intr-adevar oboseste...este mai spre albastru-mov lumina?

Link către comentariu

poate albastrui mai palid, posibil inainte de a se face mov :lol:

o da, telefonul are mai multe modele :))

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie! Atentie...DSG-ul provoaca dependenta :lol:

Am vazut ca intrebai undeva daca sunt probleme cu uleiul neschimbat la timp. La vechiul A3, in Germania schimburile s-au facut la 70000, respectiv 150000. Momentan masina are 223000km si cutia functioneaza perfect(eu am schimbat uleiul la 186000 si la 217000).

Am verificat in ultimul timp cateva masini din De, din pacate si pe acolo mai uita lumea sa schimbe uleiul in cutie.

Sa o stapanesti sanatos si sa ai atatea probleme cate am avut eu cu A3-ul...aproape de zero!

Link către comentariu

intrebam, ca lumea poate crede ca e full lifetime (dupa cum ziceam acolo, stiu caz real, noroc ca a vazut in carte altfel nu isi punea problema)

Danke!

Link către comentariu

Dragos, o alegere excelenta (BXE este bestial).

Sa o pilotati pe toate drumurile posibile (ca poate).

Mai bate (ti) fierul cat "e cald" si poate treci la una break ,variant, avant sau ce o mai fi... :icon_thumright: .

Sa o purtati sanatosi!

Modificat de theo
Link către comentariu

multumesc!

mdea, vind golful si polo si iau una combi pt mine :lol: exact cum era cea de la care am pus interiorul ala mai sus...

Link către comentariu

Incep lucrarile: miine fac transplant de plafoniera intre Golf si Octa, ca sa fie ambele cu 6 becuri si upgrade cu leji suplimentari in porcbagaj, luati tot de pe Golf. Montajul e mai usor, avind cite o lampa pe fiecare latura a masinii.

Urmeaza un webasto, asta daca ii dau de cap ca acum e fier vechi iar daca pretul e pe masura, fac pe dracu-n 4 sa-l vad sus.

Asta din cauza ca se incalzeste mai greu ca la Golf.

Trebuie schimbat stergatorul de la luneta si polishata luneta ca a lasat niste urme care sper sa iasa. Daca nu ies, incerc cu un ciocan :lol:

Link către comentariu

Hei, cu ciocanu' numai dupa Casco, la vreo luna dupa :))

Frumoasa masina, asa ceva vroiam si eu chiar daca face galagie sub capota. Dar n-au fost finante atunci cand mi-am luat masina asa ca mai astept sa se ieftineasca.

Intai vezi daca ai loc sa bagi webasto ala pe undeva, sau deja ai marcat locul cu banda galbena ca la politie pana vine masinaria de facut caldura? :)

Link către comentariu

intii trebuie sa vad de ce nu merge

apoi vad eu cum si unde il inghesuiesc doar DUPA ce se face curat la motor :D

Link către comentariu

nu e de la aia ca s-a dus pe la tot felul de mesteri pina si-a cumparat unul nou; mai mult ca sigur e nevoie de un electronist daca nu depistez eu ce piesa e arsa...

daca reusesc sa il fac sa mearga, o sa am problema comenzii lui ca nu am maxidot (asa am citit ca de acolo se fac niste setari)

Link către comentariu

eh,,,ba uite ca am si maxidot/MFD :) dar nu dibuisem miscarile (n-ai carte, n-ai parte)

mai urmeaza ca sa fie tempomatul plug&play :lol:

Modificat de DragosR
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!