Jump to content

DSG cu Octavia - vis implinit :D

DragosR

Postare recomandată

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DragosR

166

• Lucian M

37

• Muale

17

• Aerofan

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, dar starea se duce cu kilometrii si de aia vrei sa ai una cat mai noua sa ai stare mai buna... oricum... nu recomand masini care in 2 ani au 150 de mii de km. Multe sunt de la firme care le iau pentru angajati sa umble cu ele... 2 colegi de la mine de la firma au supus masina la extreme maxime dupa cum s-au laudat pe aici in gura mare (Opel Insignia sunt masinile):

- mers intr-a 3-a in zona rosie vreo 50 de km, mers intr-a 4-a

- tras frana de mana in timpul mersului

- dat drumu la stergatoare pe tot parcursul drumului fara sa ude parbrizul si fara sa ploua afara (vreo 500 de km au mers asa)

- stergatorul spate si-a dat obstescul sfarsit dupa doar 100 de km de mers pe uscat.

Astea sunt doar cateva exemple de o masina de firma... care ajunge intr-un parc auto cu vechime de 2 ani si cu km reali dar trasa de ea la maxim desi pe volan, scaune, pedale si alte cele nu se vad urme de folosinta.

Asta doar ca info ;)

Link către comentariu

Pai de asta zic de starea masinii. Nu cumperi cifre. Oricand prefer o masina cu 250.000 de km cu service facut la reprezentanta, ingrijita, tinuta in garaj si curata decat una cu 60.000 jegoasa, forjata si toata sparta. Nu ai nicio garantie ca acei km putini au fost facuti calumea. Cand iei masina oricum o verifici si iti cam dai seama cand de maltratata a fost. Pana la urma e loterie dar e pacat sa ratezi o masina buna cu km mai multi. Parerea mea. :)

Link către comentariu

si insignele alea crezi ca nu merg bine mersi chiar daca au fost chinuite? cit de cretini sint ai tai colegi incit sa faca asa ceva zilnic?!?!?

bine , stiu ca sint cretini, dar nici chiar asa :D

eu zic ca la masina cu km multi ai niste sanse ca unele sa iti pice iar altele sa fi fost schimbate de fostul proprietar.

ca ai si tu noroc la inlocuit una alta, asta e viata dupa cum zice mostenitorul meu :)

Link către comentariu

Cretini nu sunt dar nu e lucrul lor si atunci abuzeaza.... nu vreti sa stiti cum se simte o masina dupa 40 de mii.... ambreajul tzapan, zgomote peste tot. Asta stiu ca am condus masina cand avea 5000 de km si apoi cand avea 40 de mii... asa ca am termen de comparatie... bine... aia 2 de s-au dus cu ea chiar ca nu-s normali, unu-i cu ideile, ala e ceva mai slabanog si alalalt cu munca... are un metru 90 si vreo 120 de kile :)).

Bun ideea la ei e alta. Firma mare tra la la si ei se dau in "misiuni" cu Opel in loc de masina (visele lor Audi, Mercedes)... Opelul aici prin cercurile prin care ma invart e ca o masina gen Lastun la noi.

Link către comentariu

inseamna ca sint de kko, daca se nasparlesc in halul asta; pai io cind intindeam antene si nu numai am abuzat de dacii, de papuci si de jipuri si le fugaream ca pe hotii de cai si nu au avut nici pe naiba.

In alta ordine de idei, dupa ploaia de ieri si eu pieton (intre Golf si masina colegului), cum lucrez cu oamenii, mai vorbim de una alta, am prins un pont drept pentru care urmeaza sa deschid un alt topic :D

Link către comentariu

As zice eu, insa ma bate. Si eu is cam pirpiriu si nici nu pot fugi :D.

PS: cred ca stii ca-s profesor de educatie fizica, nu? :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!