Jump to content

DSG cu Octavia - vis implinit :D

DragosR

Postare recomandată

Daca ai volanul masinii din piele, iti iei volan nou cu padele si pe ala vechi il primesc donatie. Hai, dau o bere, sa nu fie de pomana.

Link către comentariu
  • Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DragosR

166

• Lucian M

37

• Muale

17

• Aerofan

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu, is intr-o pasa buna (ca tot am alimentat cu cea mai scumpa motorina de pana acum).

Link către comentariu

Parca eu vroiam sa alimentez... Dar o zis unu' MaxiDot ca cica sa bag ceva in rezervor. Primul impuls a fost sa beau niste cola, sa am spor, insa am zis ca apa nu ia foc in cilindri.

Ii fain tare volanul ala, daca stii ca te ajuta la modul M cu cutia, poti sa te bagi, daca nu, ramai pe ce ai.

Modificat de Lucian M
Link către comentariu

Ultimele padele pipăite au fost la porsche şi mi—a plăcut aşa că parcă aş pipăi şi unele de octa....

Modul M e de la Moft :d

Link către comentariu

Da, clar! Pai ce sa zic, dupa ce rezolvi cu suportul de ochelari si alte minuni, merge si un volan smecher. Spor sa ai!

Link către comentariu

Nu o sa-ți meargă controalele. Ai și airbag? Un volan frumos.merita oricând...

Sent from... who cares?

Link către comentariu

Pai și airbag nu ii pui? :) Ajunge sa schimbi calculatorul de coloana? Ai confirmare? :)

Sent with Tapatalk 4 from my Xperia SP

Link către comentariu

alea nu ar fi o problema, sint pe net :)

muuuuuuuult mai muuuuuuuuuulteee ca volane cu padele....

Link către comentariu

Faina afacerea! Poate ma interesez eu de volanul matale, daca ne ntelegem asupra unor aspecte.

Link către comentariu

O să îl vezi vineri pe întuneric că merită 250€ cu tot cu airbag :lol:

Link către comentariu

Skodillacul are de azi şi alarmă ca de fabrică, cu concursul lui Cristi Tot el m—a întristat cu volanul că ar mai fi nevoie de încă o cutie cu piese....şi parc nu mai sînt aşa rentabile padelele.....

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cum merge alarma?

De cand mi-ai zis pe topic-ul de intrebari ca odata cu suportul de ochelari ti-ai pus si alarma ma tot gandesc sa imi pun si eu pe a mea.

Daca nu e secret mare ai putea sa imi spui cam de ce componente e nevoie? Eu azi am primit suportul de ochelari comandat de la dezmembrari si am vazut ca are cutiuta cu senzorii pe el.

Link către comentariu

pai ai nevoie de:

-mufa care vine pe senzori

-goarna+mufa aferenta montata intr-o cutie de tabla sub aripa dreapta fata (eu nu am mai montat-o asa, e exact cum am pus-o la montaj, inca...)

-mufele ce merg in calculatorul de confort de la: goarna, senzori si intrerupator

- intrerupator senzor ce e pe stilpul B, ceva mai sus de unde iese centura.

nu am mai apucat sa vad ce setari mi-a facut Cristi, dar daca las masina deschisa si dupa un timp deschid usa, masina incepe sa miorlaie.

cu geamul deschis si cu masina deschisa am incercat sa sperii senzorii; probabil ca trebuie sa o fac cu masina incuiata, nu am idee...

Link către comentariu

Senzorii din interior trebuie activati cu VDS PRO :D .Asa am facut si eu la Golf .Acum nu stiu cum e la Octavia .Daca ai nevoie de VDS PRO + laptop iti dau eu .

Link către comentariu

Multumesc pentru detalii. O sa incerc sa fac rost si de celelalte componente.

Ca si montaj cat e de complicat? Ma gandesc ca trebuie trase fire prin plafoniera si alte locuri.

Link către comentariu

Cred ca la noi e cu bifare de biti.

ca sa tragi firele, trebuie dat jos torpedo-ul sa ai acces la mufele modulului de confort, plasticul de pe stilpul A din dreapta (ca sa poti urca cu firele spre senzori si tot de acolo printr-un dop tragi pe sub parbriz firele la goarna spre compartimentul motor( mai e un fel de mufa prin care ajungi cu firele la motor) si apoi se poate planta usor goarna cu o platbanda de surubul cu care e pozitionat gitul rezervorului spalat. parbriz.

Cit de usor se vede, ca inca o am aruncata pe acolo :lol:

"Problema" e la butonul ala, ca nu prea imi vine sa dau roata masinii cu firele lui si caut o pozitie adecvata...

Drept e ca vreau sa fac lucrarea cind "ascund" statia.

(PS: cind iti salta butonul sa ia si rama care e fixata in plasticul de pe stilp)

Intrebarea e: ai inchidere centralizata, cheie cu 3 butoane si nu ai alarma ?!?

Link către comentariu

Da. inchidere centralizata, cheie cu trei butoane si fara alarma. Masina e din 2008.a

Link către comentariu

Cam ce se poate intimpla dupa ce pui masina proaspat spalata la odihna?!?!?

post-1792-0-73164600-1401175909_thumb.jp

Link către comentariu

Cocolino... pai ce... sa nu fie fluffy? :P Daca se opreste si se usca pe jos, atunci nu o sa arate rau :).. daca nu... inapoi la spalatorie

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!