Jump to content

Passat b5 ;x

iLoveMyPassat

Postare recomandată

Salutari baieti sunt din suceava si detin de 3 luni de zile un passat b5 din 2003 cu urmatoarele dotari :)

- Incalzire in scaune

- Turela

- Pilot automat

- Volan in 3 spite din piele

- Climatronic

- Torpedou refrigerat

- Incalzire oglinzi / electrice

- Senzori ploaie

- ESP

- Car kit nokia ( Trebuie sa ajunga si telefonul din germania )

- Geamuri electrice fata

- Cutie manuala 5+1

- Cotiera spate

- Jante 205 x 55 x 16 ( Vara )

- Jante 196 x 65 x 15

- Deschidera/inchiderea haionului electric din telecomanda/buton

- Proiectoare ceata

- 160k km

Am schimbat :

- Kit complet distributie + alternator + pompa apa

- EGR ( IGHERE ) dat jos curatat montat inapoi :)

- Papuci de iarna 300 RON buc + jante tabla +capace originale vw ( Cele de tabla se scutura mult mai bine decat cele de aluminiu )

- Set presuri cauciuc + panza

- Casetofon auto " JVC KD-R431" l`am scos cel original e mult mai bun acesta.

- Siguranta etrier ( nu era pusa corect poate a umblat careva inainte sa dat jos refacuta si pusa corect )

Urmeaza :

- Folie geamuri spate + luneta

- Kit xenon 6000k faza scurta + pozitie + proiectoare ceata

- Filtre motorina , aer , ulei + schimb de ulei 5w40 Castrol

- Senzori parcare

- Huse scaune vreau sa le protejez

Modificat de iLoveMyPassat
Link către comentariu

Ai zis tu ca o prezinti... Pune poze daca vrei sa ti-o laudam.

Daca vrei sa faci o treaba buna, pune xenon de 4300K. Colegii cu B5.5 stiu de ce... :beer:

Link către comentariu

Felicitari pt masina, asteptam poze!!Kitul de 6000k e super varza iti spun din propria experienta, pe ploaie nu se vede absolut nimic.

Link către comentariu

- Kit xenon 6000k ... proiectoare

Crezi ca o sa te ajute? Pe timp de ceata nimic nu vezi,dar o sa-i orbesti pe altii.

Pune-ti doar pt faza scusta, indicat de 5000k sau 4300k

Link către comentariu

Am sa fac cum ziceti voi baieti! nu cunosc asa bine kitu`rile dar ma las pe mana voastra vad ca aveti experienta pozele vin in 10 minute :)

Edit ( POzele )

29gey6p.jpg

2exodgl.jpg

2i9qjab.jpg

345mzx5.jpg

1zb5l69.jpg

1h9xrt.jpg

2efnbzn.jpg

2rrqe5l.jpg

j7s109.jpg

mt4juu.jpg

28l8inb.jpg

xmmv41.jpg

2l8dmwz.jpg

2uo5jpf.jpg

Link către comentariu

dotarile sunt ok dar 101 cp km putin pt un passat in fine daca tie iti st suficienti e ok

Link către comentariu

frumos passatu,husa aia pe volan nu mi se pare f ok..dar daca tie iti place..multi km fara probleme :RO flag:

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o porti sanatos pe drumuri :) Cateva mici observatii:

- Turela :)) de fapt, cred ca voiai sa zici trapa.

- haionul n-are cum sa ti se deschida din cheie, fiindca n-ai asa ceva; eventual "portbagaj".

- xenon poti sa-ti pui pe faza lunga si aia scurta, daca e bine reglat; pe proiectoarele de ceata, mie, personal, mi se pare o tiganie ordinara, care la vizivbilitate nu te ajuta decat absolut marginal; daca-ti pui "doar ca sa arate cool", gandeste-te cat de mult ii deranjeaza pe cei cu care te intalnesti noaptea.

In rest, drumuri bune si sa te bucuri de ea...

Link către comentariu

Salutare,

Frumos passatul, trapa mm tare, arata ok 175 mi km sunt de vis. O resoftare merita dar nu eco una normal sau safe. Daca tu te plai de consum cu 101cp noi ce sa zicem cei cu 131. Oricum pe minidot arata o medie de 8,4 l/km la 4 grade eu zic ca ii ok.

Cu "csenoanele" ai grija ce pui, nici prea albe nu sunt ok. Pe Proiectoare de ceata daca tot vrei xenon pune cel galben de 3000K ii beton, si eu sunt in studiu sa pun. "Implatitura" sau husa aia de pe volan ii strica tot farmecul. Ar mai fi si suportul ala de telefon mobil care ia din frumusetia habitaclului.

nu am intales faza asta " Deschidera/inchiderea haionului electric din telecomanda/buton" aidca ti se deschide/inchide din cheie sare singur? Si nu ai volan in 3 spite.

In rest din poze arata o masina curata sa ai grija de ea si spor la imbunatatiri.

Link către comentariu

@arhivistu am zis ca e mai buna chestia aia cu snur decat un burete de ala si asa pot sa protejez ms de urari

@bwwlan yep se numeste trapa nu turela rusine mie cu xenoanele ma tem sa nu o dau in bara sa pun ceva si sa nu fie bun... unii au zis 4300k altii 6000k nici nu stiu care sunt diferentele dintre ele ms de urari

@ninu salut ninu cu csenoanele :D mai astept niste lamuriri iar la deschiderea din telecomanda mam ref erit la faptul ca daca trapa ramane deschisa dupa ce opresc motorul cand inchid masina din telecomanda etot odata se inchide si trapa iar cand deschid masina din telecomanda revine trapa la poizitia dinaintea inchiderii

Link către comentariu

Diferenta la xenon este de culoare.

Cele de 6000k sunt alb rece,spre albastru oar cele de 4300 alb cald,spre galben. Acel "spre" este f mic,nu te speria...

Mai cool arata cu 6000k, dar celalalt este similar cu oem si ai vizibilitate mai buna.

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

atunci care e xenonu alb rece spre o tenta de albastru am vazut ineseara la un opel astra se vedeau smecher rau

ps volanu meu are 4 spite sau ma insel?

Link către comentariu

Da, le poti vedea foarte bine cum incadreaza butoanele.

Ia xenon de 4300k, 6000k bate mai mult spre albastru.

Link către comentariu

si nu is mai faine cele ce bat spre albastru? in primu rand ma intereseaza calitatea sa ma pot folosi de ele sa nu ma lase noaptea chior sa nu vad drumu :))

dilema :

1. presiunea in pneuri are vreo legatura cu consumul il poate creste?

2. filtru de aer are leg cu consumul masinii?

Link către comentariu

Ambele puncte duc la o crestere a consumului.

Este bine cunoscuta problema cu presiunea scazuta in anvelope => cresterea cosumului.

Verifica periodic presiunea lor .

Iar in cea ce priveste filtrul de aer , problmea e aceasi, un filtru murdar duce la o crestere a consumului..

Eu l-as schimba , nu e scump

Link către comentariu

cam ce presiune ar fi buna tinand cont si de anotimp nu prea am incredere in ce scrie pe portiera acolo aveti la indemana vreun tutorial de schimbare a filtrului ca il schimb maine de urgenta

Link către comentariu

Cotiera fata,geamuri electrice pe spate,volan in 3 spite,folie geamuri ar fi ok pentru inceput :icon_thumleft:

Iar inainte de xenon nu ar strica un polish al farurilor!(din poze eu asa am impresia)

Link către comentariu

farurile nu sunt dematuite am facut pozele cand ploua recte ieri :)) si poate erau plouate de asta se vede sunt curate dar pe viitor va urma un polish :) Cotiera fata as vrea sa montez una after market :P iar folia pe spate va veni pana de craciun! :x Multumesc de pareri!

Poze + papuci de vara

20l09hl.jpg

33wab1v.jpg

21br7l.jpg

Link către comentariu

Passatul e passat foarte tare sa-l stapinesti sanatos si drumuri bune.

Link către comentariu

Am o intrebare pentru cunoscatorii de clima: De ce cand dau sa vina aerul pe la parbriz si apoi sa mearga ambele si parbriz si sa vina vircularea aerului si in fata numai bate la parbriz deloc... vine 95% in fata 5% parbriz..

Link către comentariu
  • 1 year later...
iLoveMyPassat

A cam batut vantul pe aici :)

Masina a primit Kit xenon 4300k, pozitiile la fel, toba sport royal wolf , folie geamuri fata si spate , subwofer 800w+ statie amplificare 1000w, distributia a fost schimbata cand am cumparat masina, anul acesta am schimbat capete de bara , toate filtrele , Jante 16 Dezent v dark. 215/65/r16 .

Link către comentariu

Esti sigur 215 65 R16? Mai verifica...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!