Jump to content

GOLF 4 DMX

Cristi Dmx

Postare recomandată

BUNA! Sunt Cristi,si astazi am decis sa va prezint si eu masina mea:)

este un golf mk4 1,4 16v,pe care am inceput sal transform intr-o masina deosebita(sper eu)

masina am achizitionato de aproximativ 10 luni,si cam asa se prezenta atunci.....

post-114723-0-63446200-1354177679_thumb.

post-114723-0-64723300-1354178315_thumb.

Link către comentariu

iar dupa o vara de munca....in prezent arata cam asa

modificari:

-bara fata r32 look

-grila fara semn

-bad boy

-faruri hella modificate cu lupe depo

-jante rial r17

-hayon clean

-eliminat bandouri

-stopuri negre

-bara spate custom

-toba sport royal wolf

-xenon kit 6000k

post-114723-0-53074200-1354178463_thumb.

post-114723-0-00827200-1354178473_thumb.

post-114723-0-17819600-1354178482_thumb.

Link către comentariu

culoarea ramane sau este grund? arata de parca ar astepta vopsirea.

arata bine,ma bucur ca ai renuntat la stickerele alea de pe luneta (prea multe)

nu te-ai gandit sa asortezi culoarea de pe jante cu altceva (capace oglinzi,bandouri)?

cateva detalii despre cum ai modificat farurile,de unde piese,etc si daca est multumit cum bat...

Link către comentariu

Scoate Verdele ala strica tot.. cred ca este ''grund'' nu cred ca e culoare ar fi prea aiurea..

Link către comentariu

bun culoarea....e spritzkit:))si da!!! asteapta vopsirea,dar mai am de luat eleron si praguri pana sa o vopsesc

jantele astea au fost vopsite de cel putin 7 8 ori in alte culori:))acum arata asa,dar vreau sa le schimb...imi doresc rh twist

iar la faruri....eu am luat lupele din faruri depo,avea un amic pe masina si a facut accident,farurile varza,lupele am reusit sa le iau din ele,doar lupele au scapat intregi

farurile hela,au fost decupate frumos,cat sa intre lupele,prinderile mi lea facut un prieten si cam asa arata...de batut bat ft bine,eu sunt multumit

am pus 3 poze sa vezi inainte si dupa cum aratau

post-114723-0-27545500-1354180009_thumb.

post-114723-0-81220400-1354180017_thumb.

post-114723-0-72539200-1354180022_thumb.

Link către comentariu

Cautati oglinda mare si pe dreapta,se vede aiurea asa.. uitete la mine pe topic daca vrei sa vezi cum arata cu oglinda mare. In rest faci bine ce faci , la ce culoare teai gandit so vopsesti?

Modificat de florintzk
Link către comentariu

sau la mine, cu oglinzile egale... :P

ai decupat oglinda sau ai prins lupele in modul clasic (in soclu de bec si o piulita in spate)

Modificat de Muale
Link către comentariu

oglinzile cred ca o sa le schimb....sau una mare si pe dreapta voi vedea

culoare tot o nuanta de gri....inca nu stiu care,caut un gri frumos,as fi vrut sa o fac albastra dar trebuie sa merg la rar,si pe la cj sunt cam smecheri baietii,asa ca nu risc sa nu mio omologheze,plus ca vreau sa scot si clantele de la usi,fara clante nici nu te primeste:)

stiti voi pe unde as putea gasi cv palete de culori,sa vad mai multe nuanta

muale... oglinda a fost decupata

Modificat de Cristi Dmx
Link către comentariu

daca schimbi culoarea treci pe la RAR (ce probleme sa fie,nu esti primul care a facut asta) dar ia in calcul ca ar trebui vopsita calumea ,adica si interiorul,portbagajul,spatiul motor. asta implica o dezmembrare destul de mare :)

Link către comentariu

1. reusita modificare , culoarea din postul colegului chiar este deosebita , ar fi pacat dupa atat munca sa nu ii dai si o culoare deosebita , si eu gasisem un KIT de R 32 ( bara fata , spate si praguri ) dar nu stiu sigur daca se potrivesc, oricum e faina , mi se pare f bine legata , pentru jantele pe 17 ai modificat suspensia ? ca la 1,4 un max 16 cred ca merge

Link către comentariu

rusen : Este o culoare superba dp mine ,eu ma gandeam sa o vopsesc pe a mea asa dar mai ma gandesc ,deocamdata imi place Rosu.

Pacat dupa atata munca sa o faci un ''gri '' care vezi peste tot.. Nah tie tb sati placa noi doar iti dam niste parerii ;)

Modificat de florintzk
Link către comentariu

rusen am prieten cu 1,4 si jante pe 18:))

suspensia mea momentan e cea de fabrica,iau in primava in prima faza arcuri sport,apoi o reglabila sa o dau de pamant:D

iar la kiturile de r32 o sa ai de lucru va trebui sa le adaptezi putin,si la mn in zona farurilor nu a intrat cum trebuia si a fost adaptata

daca ai bani iale oem,sau macar cele de la srs-tek germany(care sunt cele mai apropiate de calitatea oem)

bara mea e jom,cu mici adaptari acum sta cum trebuie:)

Link către comentariu

deocamdata o mentina cat mai simpla...eu am investit pe partea mecanica mai mult si in produse cosmetice de intretinere ( interiorul masinii) si i-am luat incaltari de vara ( jante +cauciucuri) , gasisem niste bbs -uri modulare pe 17 si eram hotarat sa le iau si sa le reconditionez ideea e ca in bucuresti intr-un an imi distrug articulatiile masinii si m-am razgandit

Link către comentariu

multumesc edy,restu vati pregatit ghetutele?:))

app stiti cam cat costa o oglinda mare pt dreapta?

Link către comentariu

noua sau sh?

originala in dezmembrari ar trebui sa o scoti la 100-200 lei (cu tot ce trebuie,capac,brat,electrica,incalzita)

Link către comentariu

numi terebuie noua...am fost pe aici prin dezmembrari dar nam gasit,am gasit doar 2 bora de anglia dar deja au vandut oglinzile

de as scoate la 100 as fi boier:))decat sai pun cv sporturi de 2 lei

Link către comentariu

ia legatura cu baietii care vand pe forum...care dezmembreaza.

eu pe a mea am scos-o pe la 150 lei cu tot cu vopsirea capacelor

Link către comentariu

ON: Frumoasa masina, cat te-a costat bara fata?

OFF; am eu oglinda mare dreapta de anglia, incalzita electrica,heliomata, cu tot cu brat la 150 ron

Link către comentariu

112 euro a fost bara,marca jom

o sa te contactez zilele astea sa vedem cum facem cu oglinda,astept sa vina mosu si pe la cardul meu:))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!