Jump to content

Seat Leon Cupra R

VZL

Postare recomandată

Octavia rosie a avut/are Rotiform BLQ? Daca el e si il cunosti, sunt curios ce capacele centrale folosea la jante.

Merci frumos si scuze de poluare!

Link către comentariu
  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• VZL

77

• robi_zet

12

• saibot

9

• The_Ego

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Avem un prieten comun...deci pot sa vorbesc daca esti interesat...da-mi pe pm adresa de mess si o dau mai departe. 

Link către comentariu

Help !

merita sa iau doar arcuri sport ?  Kit Arcuri Sport Eibach Pro Kit ? zice ca e pentru leon 2.0 TFSI - cred ca intra si cupra R aici. 

Am gasit la 145 pe net ?  pareri pls cine a avut / are .

Link către comentariu

Am avut pe Octavia...la denivelari iti dislocau si pietrele de la rinichi care inca nu erau formate. Pe curbe erau ceva(putin) mai performate decat suspensia stock

Cu amortizoare stock nu au efectul dorit, cel putin eu asta am constatat

Modificat de saibot
Link către comentariu

Te pot da o tura cu a mea sa iti faci o parere , eu am pro kit pe masina si este destul de ok pentru drumurile din CT

Link către comentariu

Singurul lucru care difera sunt portetrierii mai proeminenti. In rest este identic. Aparent e o alta versiune de portetrieri care si-a facut aparatia si pe S3 intr-o vreme. Pe Cupra R o fi ramas versiunea mai veche.

IMG_0009.jpgAudiA3BBKFrs.JPG

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ma mir ca ai ajuns cu ea pana la han...eu o lasam in principala la cat de varza e drumul :)

Frumoasa rau...

Link către comentariu

Foarte cunoscut imi pare consumul ala :))) E singurul lucru care nu imi lipseste de la fosta...in rest k04 rules :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ne-am mutat in "casa noua" pentru iarna asta :)

Doar 5000 km am facut anul acesta...  :tuktuk:

Nu stiu ce sa zic...avantaj ca am a 2-a masina sau dezavantaj. 

Poate in 2015 o sa fac mai multe drumuri in afara orasului :)

post-112755-0-14884900-1416173948_thumb.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Am revenit in tara si dupa 10 min la ITP ...am pierdut 20 din cauza unei pietricele 

Mai aveam 200m pana la destinatie si s-a intamplat. Se uitata toata lumea la mine ca facea un zgomot de zile mari. Ce-o fi fost in capu lor...uite si harbu asta   :D

Urmeaza si revizia tot cu motul 8100. 

post-112755-0-42674100-1428035978_thumb.

post-112755-0-92015900-1428036037_thumb.

Modificat de VZL
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!