Jump to content

Seat Leon Cupra R

VZL

Postare recomandată

Dc nu simti nevoia de mai mult clar nu merita.

Prin urmare, dc esti multumit de cum se misca acum, de banii de soft baga benzina si la plimbare cu tine :D

Link către comentariu
  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• VZL

77

• robi_zet

12

• saibot

9

• The_Ego

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ideea de soft nu e doar puterea..  Daca o sa aveti posibilitatea sa faceti un dyno la o masina stock sa vedeti cum arata graficul... foarte dezordonat.. Ideea soft ului pe langa cresterea de putere ajuta si la consum mai redus in regim normal si un motor un pic mai liniar la acceleratie.. :) Depinde de fiecare acum ce vrea de la masina..

Link către comentariu

Cand pui soft nu mai mergi normal ca sa vezi acel castig de combustibil. Cand mergi tare o soliciti si stock, nu mai zic cand este modificata. O modificare duce la alta si la alta si tot asa.

Mai bine te plimbi. Cu asta ramai, cu masina nu

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

O masina cu soft o sa fie mai putin fiabila decat una stock.

Link către comentariu

Depinde cum ai grija de ea si ce pui pe ea..  Felicitiari pe masina oricum.. 

Link către comentariu

La Cupra R se fac cam 310 CP la stage 1, are un IC mai potent decat Cupra normala, care urca pe la 300 CP din soft.

Un mare castig, pe langa CP maximi, este pe treptele 4/5, unde la drum lung masina trage mai bine in zona mediana de turatii. Cuplu este crescut fata de stock in aceasta zona si senzatia este foarte placuta la condus (masina tasneste sensibil mai bine). Iar pe treapta 6 la viteza de croaziera se va remarca o scadere mica a consumului.

Motoarele sunt proiectate sa reziste la turatii si puteri mult mai mari. Nu sunt de acord ca la un stage 1/2 va scadea fiabilitatea, cel putin nu sesizabil. Pot aparea probleme mai rapid fata de stock la alte sub-ansamble (gen ambreiaj), dar nu la motor. Neingrijirea masinii si exploatarea incorecta fac mai mult rau motorului decat cresterea de putere.

Pe scurt parerea mea, de utilizator al masinilor cu soft. Consider ca merita stage 1/2 si benzina buna 98+, raportand suma de bani investita si ce primesti in schimb.

Modificat de volvol
Link către comentariu

+2 volvol

Nu scade fiabilitatea atat timp cat ai grija de ea: revizii la timp chiar mai devreme cu ulei de calitate, benzina buna.

@volvol: in sfarsit cineva care stie ca intercoolerul de Cupra R, Golf R este upgrade desi e cu capete de plastic :))

Link către comentariu

Un scurt drum la bulgari... si am vazut ca fac un numar frumos de km. :D

@ volvol  ai avut dreptate cu treptele 4 5. Am testat putin masina si se misca ok zic eu...sunt sigur ca se poate si mai mult. O sa urmeze...

post-112755-0-46535100-1373824165_thumb.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am poze pe aparat. Am castigat taxa auto si am zis sa sa ii fac un cadou masinii. :)

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, este foarte frumoasa si dotata.

Sa aveti drumuri bune impreuna.  :icon_thumright:

Link către comentariu

Acum am ajuns in Hunedoara dupa 800km si 10 consumul :)

Ai mers ceva pentru 10%. Știu de la mine și a mea are pierderi mai mari :)

Link către comentariu

Pt 10 % trebuie regim de autostrada la 150+ km/h sau Valea Prahovei in weekend unde e media de viteza 30 km/h :)

Sper sa te incadrezi in prima varianta :))

Link către comentariu

Vezi ca la revo poti sa incerci softul acela de 5 ore si e free :)

Eu zic sa dai o fuga pana la un reprezentant :)

Link către comentariu

Acel soft nu imi da max din stage 1,urca pana la 280-290 am inteles. Era bun pt cupra simpla sau ed30. Cat mai sunt in tara ma mai gandesc. Am omorat ieri masina de la Pietrosani la Targu Jiu, regret ca nu am facut si Transalpina.

Link către comentariu

Gata cu plimbarea...aproape 1400km  ...cu un traseu... Constanta - Transfagarasan - Sibiu -  Hunedoara - Targu Jiu - acasa  :D

A fost frumos...probleme am intalnit la Pietrosani unde era drumul putin inchis spre Targu - Jiu din cauza lucrarilor... dinamitare, bara la bara ... cupra rezista :D

Dupaia pe centura B din cauza tirurilor mergeam pe valurile dunarii si un jmeker vine prin dreapta sa depaseasca el coloana ca doar e din Bucuresti...si normal...trag de volan stanga sa nu schimb culoareacu individul...ghici ce? nimeresc cu rotile in santuri si ating chestii pe jos  :ceuameni:   m-a salvat scutul :cheers:

Toate bune si frumoase... ies dupa centura... intru pe A2 -ul cu placi... 110 pe banda a 2-a ca nu erau masini si e mai buna decat prima... si cand sa se faca trecerea la asfaltul mai bun dau intr-un sant de toata frumusetea de ziceam ca fac rotile patrate  :D

Am alterat putin benzina ...primul plin 95 OMV ... 2-lea 100 OMV  cu completare 95 sa ajung acasa  :blah:

S-a aberat destul... :D

post-112755-0-16160100-1374876750_thumb.

post-112755-0-45829600-1374876755_thumb.

post-112755-0-49163300-1374876761_thumb.

post-112755-0-83137900-1374876765_thumb.

post-112755-0-22860300-1374876823_thumb.

post-112755-0-79434400-1374876862_thumb.

post-112755-0-69577600-1374876921_thumb.

post-112755-0-76456900-1374876958_thumb.

Link către comentariu

Frumoasa plimbarea, frumoasa masina, nu chiar atat de frumos consumul, dar nu cred ca ti-ai luat Cupra R pentru a merge linistit. Folia de pe capota cam strica aspectul masinii, dar cred ca e acolo pentru ca tie iti place, asa ca gusturile nu se discuta. 

Link către comentariu

Ai trecut prin sebes si am ratat sa vad asa o masina! imi place :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Nu puteam sa plec cu mana goala de la reprezentanta asa ca am luat mici chestii cu mine  :D .

Sper sa va placa  :icon_thumleft:

post-112755-0-34344800-1376666574_thumb.

post-112755-0-17053400-1376666585_thumb.

post-112755-0-46166600-1376666591_thumb.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!