Jump to content

Seat Leon Cupra R

VZL

Postare recomandată

Si exista jante care vin direct pe aceasta dimensiune, fara sa fie nevoie de inele de centrare (chiar si Team Dynamics Pro Race 1.2 se fac cu acesta dimensiune).

Modificat de volvol
Link către comentariu
  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• VZL

77

• robi_zet

12

• saibot

9

• The_Ego

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si exista jante care vin direct pe aceasta dimensiune, fara sa fie nevoie de inele de centrare (chiar si Team Dynamics Pro Race 1.2 se fac cu acesta dimensiune).

Stiu. Dar la mine a fost o greseala a producatorului atunci si eram presat de timp

Link către comentariu

auch... 57.1 deci ...ms mult...inca nu m-am decis ce sa fac cu jante :icon_confused:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Gata...m-am hotarat sa pastrez jantele si am luat patru HANKOOK 225 40 R18 VENTUS V12 EVO 92Y :D

post-112755-0-56966100-1371119826_thumb.

post-112755-0-67981900-1371119832_thumb.

post-112755-0-40037700-1371119838_thumb.

Link către comentariu

Salutare. Cauciucurile le-am luat de la...cineva  :dry:...am prins o oferta de nerefuzat avand in vedere ca erau noi. In magazin le gasesti in jur de 500 lei cred.

Chiar sunt multumit de ele...recomand :D  

Link către comentariu

Poate facem sambata viitoare o intalnire vwforum la cta . Vorbim pe pm , poate ne strangem macar 10 masini .

Link către comentariu

Salut.

Ar fi ceva...sambata pe zi...eu ma bag...doar sa vina lumea  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Scoate folia, păcat de frumusețe de mașină! Nu au modele mai pretențioase gen M, RS etc capote din carbon, deci pe cunoscătorii care o să îți observe mașina oricum nu-i păcălești. :)

Link către comentariu

Si eu care as fi vrut sa o fac toata din carbon :lol:  ... imi place asa...nu e chiar asa kitch...cred  :dry: ...sper

Link către comentariu

E o frumusete de masina!

Da jos carbonul ala urat, o strici :(

Link către comentariu

Mi-e frica sa nu ramana urme dupa folie .Am in plan sa iau niste praguri...si la anu cred ca o sa o vopsesc. 

Link către comentariu

Toata lumea te-a stresat sa dai jos folia :)) si eu sunt de parere ca o trage in jos d.p.d.v al aspectului..

Link către comentariu

Din lipsa de ocupatie am zis sa sterg putin motorul. 

265 de cai frumosi :D

post-112755-0-00822100-1371719518_thumb.

post-112755-0-52420900-1371719526_thumb.

Link către comentariu

E loc de mai multi :)) :D

Am testat masina la REVO...si o sa urmeze ceva caluti. :D 

VZL cu ce l-ai sters? vreo solutie anume sau!? ...

Gasesti la metro/real tot felul de solutii :D 

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

O sa vezi ca si Stage 1 o schimba drastic.. in bine :D

Masina trage foarte bine si asa...oare merita pentru 35 cai un soft  :tuktuk:  ? ...la gti ed 30 cupra 240 inteleg 

Am pe cineva tot cu o cupra R dar cu alt soft...sa vad cum fac rost de un test drive sa vad diferenta :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!