Jump to content

Seat Leon Cupra R

VZL

Postare recomandată

Sa o stapanesti sanatos. Foarte frumoasa. Legat de jante, cred ca este o alegere pur personala si nu trebuie sa te lasi influentat de ceilalti.

Evacuarea ar merge schimbata, acum depinde ce evacuare ai pusa, dar macar tipsul ar arata foarte bine cel de original sau ceva asemanator.

Legat de litere, CUPRA poti sa dai jos dar lasa Rul :D

Link către comentariu
  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• VZL

77

• robi_zet

12

• saibot

9

• The_Ego

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce de lucruri noi aflu :)

Ar mai fi o mica problema. Masina are navi, in Germania a mers, in Romania nu. Se gaseste pe cd sau card sd ceva compatibil ?

in carte scrie doar 225 40 18 atat :( deci sa inteleg ca 19 nu pot ?

Modificat de VZL
Link către comentariu

La scirocco vine si pe 235 si pe 17,18 si 19.

Nu are nici o legatura latimea cauciucului cu inaltimea.

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Ba are legatura. Mai documenteaza-te.

Ceva echivalent cu 225 40 18 dar pe 19 ar fi 225 35 19. Au aproximativ acelasi diametru cu o diferenta de 3 mm (sau 0,47%). se recomanda o diferenta maxima de diametru de +/-2.5%

Modificat de vw golf 2001
Link către comentariu

Poti sa pui linistit si 19", mai precis 235/35 R19. Trebuie doar o vizita pe la RAR sa ti le treaca in carte daca vrei (sa nu ai surprize apoi).

Link către comentariu

Eu la anvelope optionale nu am si pe 19. Cea mai mare dimensiune este 235/40 R18.

F tare masina. Multi km fara probleme!

Link către comentariu

Ar mai fi o mica problema. Masina are navi, in Germania a mers, in Romania nu. Se gaseste pe cd sau card sd ceva compatibil ?

Se poate face update de firmware + instalata harta de Romania.

Eu asa mi-am facut la navigatie. Daca ai nevoie de ajutor lasa-mi mailul tau si discutam acolo.

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Pentru RNS 310 nu exista harti detaliate pentru Romania, iti arata doar drumurile principale. Cel mai bine poti sa faci upgrade la un RNS 510 vers H, sunt multi pe forum care vand asa ceva si te intelegi la un schimb cu ei.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Este o bestie:)

Ce consum ai prin oras?

Poate ne vedem la vreo intalnire a ClubSeat prin Constanta..

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Este o bestie:)

Ce consum ai prin oras?

Poate ne vedem la vreo intalnire a ClubSeat prin Constanta..

Daca ma primiti vin :)

11-12 oras mers foarte frumos

7 afara la 110

Eu unul schimb intre 2500 -2700. E bine pentru 2.0 T ?

Modificat de VZL
Link către comentariu

E ok sa schimbi asa, dar din cand in cand e bine sa schimbi mai sus(1 zi pe saptamana), undeva pe la 4000-4500. Asta in afara de cazurile in care dai talpa si schimbi la 6700-6800.

Link către comentariu

E ok sa schimbi asa, dar din cand in cand e bine sa schimbi mai sus(1 zi pe saptamana), undeva pe la 4000-4500. Asta in afara de cazurile in care dai talpa si schimbi la 6700-6800.

multumesc.

e diferenta cand vii de la tractor la benzina :)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Cupra R vine cu jante pe 19" standard si cu anvelope 235/35/19, deci are trebui sa le ai trecute in carte.

Link către comentariu

Se poate face update de firmware + instalata harta de Romania.

Eu asa mi-am facut la navigatie. Daca ai nevoie de ajutor lasa-mi mailul tau si discutam acolo.

Nu iti pot trimite mesaj pe privat. Cand poti si daca vrei, da-mi add pe messenger sa vorbim.

Daca RNS 310 vede strazile principale si te duce la destinatie e foarte bun.

Unor persoane nu le-a placut evacuarea. Ea se aude foarte frumos dupa parerea mea(o sa fac un video in viitor)

Daca pun finala ovala sau una de cupra originala, va avea influiente asupra sunetului ?

Link către comentariu

Finala adica toba? Evident ca va influenta. In cazul in care schimb doar tips-urile cu cea ovala de cupra atunci nu se va modifica sunetul.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte faina masina.

Evacuare e mult prea cuminte :) Suna putin ca un hibrid. Se poate face o toba finala cu ornament oval si cu un sunet mai mult sau mai putin agresiv, cum vrei tu.

Link către comentariu

Salutare. In primul rand tin sa-ti spun ca ai o masina super,sa te bucuri la maxim de ea fara probleme. Apropo de navigatie daca nu gresesc a ta este RNS 315 cu harti preinstalate Europa centrala si de vest. Eu pe a mea am instalate hartile din Europa centrala si de est pt ca am luat-o de noua din Ro tot anul trecut. Eu nu o folosesc in Ro decat foarte putin spre deloc dar cat am avut nevoie prin orase e destul de detaliata. Poti incerca la dealer sau pe net sa cauti harti pt Ro :icon_thumright:

Link către comentariu

Probleme sunt la orice masina. Ieri am schimbat burduful dreapta si sper momentan sa nu mai fie nimic. Am luat rar-ul cu 10 :) si sper saptamana viitoare sa o inmatriculez.

Dragos... Cum imi dau seama daca e rns 310 sau 315?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!