Jump to content

Seat Leon Cupra R

VZL

Postare recomandată

Salutare la toti.

Masina este un seat leon cupra R de 265 cai din 2011.

Dotarile cred ca le stiti mai bine ca mine.

Mici modificari aduse masinii:

jante 18

evacuare sport

pozele sunt facute cu telefonul

post-112755-0-86656400-1354104392_thumb.

post-112755-0-55297100-1354104431_thumb.

post-112755-0-74119500-1354104471_thumb.

post-112755-0-36672300-1354104528_thumb.

post-112755-0-51770900-1354104559_thumb.

post-112755-0-62361300-1354104614_thumb.

Link către comentariu
  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• VZL

77

• robi_zet

12

• saibot

9

• The_Ego

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapnesti sanatos! Imi plac mult scaunele! Ca o parere mi se pare ca folia de pe capota o dezavantajeaza.

Link către comentariu

asa am luat masina cu 225 40 18 cu cauciucuri de iarna...si sincer...noi nu avem drumuri pentru jante mai mari.

Link către comentariu

Foarte misto..Felicitari pentru achizitie! Nu iti placea mai mult cum arata cu rotile OEM? cu toate ca sunt pe 19" parca...."dadeau" mai bine decat cele aftermarket..(scuze...ai postat mai repede...acum am citit ca asa ai luat-o) :P

Drive safe! :Driver:

post-79494-0-70011300-1354105100_thumb.j

post-79494-0-88743700-1354105103_thumb.j

post-79494-0-61086000-1354105106_thumb.j

Modificat de corad0
Link către comentariu

Si eu sunt de parere ca arata mult mai bine cu jantele OEM, dar gusturile nu se discuta. Sa o alergi cu placere, este deosebita masina!

Link către comentariu

Merita niste jante Oem de cupra normala sunt tot pe 18' dar gumele de vara sa le iei 235/40/18 cum zice producatorul

Link către comentariu

sunt multumit de jantele pe 18...si masina se comporta excelent...am devenit obsedat la gropi, damburi si canalizari.

poate pe viitor o sa tin jantele acestea de iarna si o sa iau altele.

acuma eu caut un scut de metal pentru masina :)

Link către comentariu

parerea mea personala e ca tie trebuie sa-ti placa in primul rand ..ce zicem noi pe aici e doar un bonus ..oricum e faina masina s-o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Frumoasa masina :D. Sa o stapanesti sanatos !

Inteleg ideea de jante de 18" in detrimentul celor de 19" ca sa te poti bucura totusi de puterea masinii, nu doar de frane :D.

Si eu zic sa renunti la folia de pe capota.

@robi_zet: Eu stiu ca anvelopele trebuie sa fie 225/40 nu 235.

Link către comentariu

Felicitari, e o masina foarte performanta si frumoasa, totodata!

In alta ordine de idei, nu-ti recomand sa ingreunezi mai mult puntea fata si asa destul de grea. O sa strice mult dinamica masinii, iar beneficiile sunt mici.

Presupun ca nu ai cumparat Cupra R ca sa umbli pe coclauri cu ea, iar daca te temi in legatura cu atinsul pe sleauri de gheata, iti spun ca garda la sol e suficient de mare(la mine e mai mica) si, impreuna cu suspensia rigida, nu vei avea probleme iarna.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos :icon_thumleft: sunt si eu de aceeasi parere cu folia de pe capota!Mai bine fara :icon_bounce:

Link către comentariu

multumesc tuturor :)

nu umblu prin coclauri dar gropi sunt peste tot.

as scoate folia dar nu vreau sa raman cu semne. O sa vad si poate scot pe viitor si semnele de cupra sa para mai simpla :)

Link către comentariu

Stiam ca jante de fabrica sunt pe 19 dar daca gadesc pe 18 o sa iau pentru vara.

Evacuarea e simpla parerea mea. O sa caut o finala ca sa para cat mai stock :)

Link către comentariu

multumesc tuturor :)

nu umblu prin coclauri dar gropi sunt peste tot.

as scoate folia dar nu vreau sa raman cu semne. O sa vad si poate scot pe viitor si semnele de cupra sa para mai simpla :)

Lumea isi pune embleme de M si GTI pe TDI-uri si tu pe una autentica...vrei sa le scoti? :P

Link către comentariu

Sa fie mai undercover, asa...:))

Ii vin bine si jantele astea, chiar daca nu-s originale.

Link către comentariu

Nu vreau sa atrag atentia prin semnele de Cupra. Ca o fi unu care isi da seama dupa bari asta e :)

Vreau sa evit traficul de Romania. Zilele trecute mergeam linistit pe banda a doua depasind masina de pe prima banda si cand sa trec de el si sa ma mut pe banda unu deoarece aveam masina in spate, romanasu nostru cu talpa de 45 incepe sa ii dea. Ce l-a apucat? stie careva

N-as pune nimic pe spate, ca la leon nu exista TDI FSI si alte nebunii dastea :)

Link către comentariu

Poti da foarte usor scrisul cu Cupra.. Iti recomand un uscator de par, ata dentara si alcool medicinal :) Le incalezesti, bagi ata dentara sub ele, tragi si urmele de adeziv le cureti cu spirt. Nu ramane nicio urma, si eu am procedat la fel :)

Evacuarea pe Cupra ovala e un brand..

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!