Jump to content

Bora 1.9 ALH

laur_vw

Postare recomandată

scuze ca intervin, dar alh este euro 3, indiferent de anul fabricatiei 99-2006.

Modificat de JustinTm
Link către comentariu
  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• laur_vw

27

• gavromarco

8

• Laurentiu_LWR

6

• Muale

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

JustinTm are dreptate,doar datorita faptului ca traim in Romania=>in Germania ALH este D4 iar in Romania este E3=>suntem mai avansati ca nemtii si ne permitem sa fim mai pretentiosi la norma de poluare (neam de ecologisti)...

Link către comentariu

De asta am inrebat si eu, stiam ca ALH are norma euro 3 la noi, din pacate!

laur_vw, incerc sa fac ceva cu farurile, sunt slabe, o bila neagra la bora, si caut solutii nu prea costisitoare! Philips xtreme vision sunt mai bune?

Ce as vrea sa mai pun pe ea este o cotiera fata si un suport pahare, care imi lipsesc! Nu am gasit o cotiera sin material textil negru, stie cineva vreo sursa?

Link către comentariu

cotiera gasesti la dezmembrari teoretic(desi se dau ca painea calda,mai bine cumperi o replica ceva se gasesc pe net)iar la faruri incearcale pe cele de la depo...sunt pe forum ceva utilizatori si sunt multumiti de ele.

Link către comentariu

philips se vad cat de cat decent...dar la mine urmeaza la primavara un set de faruri cu lupa OEM sau macar Dectane...am pozitii cu 9 leduri si fac mai multa lumina :)).cred ca in farurile noastre,un minus il reprezinta si conul din fata becului ce ar trebui sa disperseze lumina pe oglinda si sa umple farul...ma gandesc serios sa incerc un set de H4 LED,ca la cum mi se vad pozitiile...poate poate :D

Link către comentariu

Nu cumpara cotiera replica...sunt proaste si ai sa regreti dupa o vreme.

Aicrabdare si cauta in dezmembrari.

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Incerc sa gasesc pe la dezmembrari, dar e bataie mare pe ele! Daca stie cine pe aici, sa ma anunte! Ma uit si dupa suport pahare!

Stie cineva la jantele de aliaj ce denumire sau cod trebuie sa aiba pentru cauciucuri de 15?

Link către comentariu

suport pahare la 100-150 lei. eu am si l-am folosit de cateva ori doar :)

nu inteleg intrebarea, denumire/cod? ce dimensiune la anvelope sau ce te intereseazA?

Link către comentariu

la tine trebuie 5x100 (prinderea).

R15 se refera la 15 inch, cat de mare este janta, poti pune r 15,16,17 fara probleme (sunt echipari standard la bora). merg si mai mari dar acolo e alta discutie.

vezi si ce ai trecut in cartea masinii.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Bora in progress:kit suspensie sport (fixa) TECHNIX EVOVW059 si un chip tuning (care nu se vede in poze :X)

Stiu ca arata putin ciudat ca e putin mai inalta in fata,dar producatorul mi-a garantat ca in 2-3 saptamani se aseaza ca acolo e cea mai mare greutate si sincer tind sa il cred avand in vedere faptul ca mi-a garantat returnarea sumei in cazul oricarei probleme

Masina se comporta extraordinar pe curbe si volanul chiar reactioneaza prompt acum :D

Am spus adio efectului de Titanic

Urmeaza un set de jante (low-buget) ca e recesiune si un intercooler frontal dupa care un VNT17

Astept pareri

post-109405-0-31239600-1362425296_thumb.

post-109405-0-76194500-1362425305_thumb.

post-109405-0-75795000-1362425314_thumb.

post-109405-0-47673500-1362425318_thumb.

Modificat de laur_vw
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Felicitari pentru suspensie...

Cat despre viitoarele upgrade-uri...esti sigur ca masina ta are potential pentru FMIC si VNT17?sa nu le pui degeaba...si cand spun degeaba ma refer sa nu le poti folosi la performantele lor...deoarece esti restrictionat de alte piese...gen ambreiaj...injectoare...etc

bafta :)

Link către comentariu

astept maine raspuns de la un prieten cu o SKODA OCTAVIA RS1 (care are ambreiaj stock modificat in stage5 cu padele ceramice-are 550 Nm in cutie :X)privind modificarea ambreajului din stock in stage 3 (cu schimbat arculete la disc si cu usurat+reconditionat volant daca e cazul) si injectoarele sunt luate in calcul,oricum,nu vreau sa sar de 150 hp

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

pana in 150 caluti este bun si intercooler-ul stok SMIC de pe ASZ...dar va trebui sa faci niste calcule...in ce varianta iesi mai ieftin...ca e recesiune :)

Link către comentariu

se spune ca exista o firma in Bulgaria care face intercoolere custom la 50 de euro indiferent de model,si am pe cineva cu un astfel de IC si culmea,e la cote si e etans,si e lucrat super-bine,suduri curate,fara shpan...e foarte OK

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Asa da...super la bani...si o tubulatura custom te-ai interesat cat costa?

Link către comentariu

da :)))) de 2-3 ori mai mult decat intercoolerul,dar vreau sa vb cu cineva cu care am colaborat mai demult (cand aveam Solenza) si mi-a facut evacuarea din teava de inox.caut pe cineva cu un IC custom pe aici,care ar fi dispus sa imi ofere dimensiunile si sa vad ce pret obtin

Link către comentariu

cu racordurile siliconice o sa fie mai dificil,fara ele estimez un cost total de 500 RON + 'nshpe mii de ore pierdute citind despre modificarile softului :D

Link către comentariu

pe pozitii am led (9 leduri) si pe far am H4 Philips X-treme vision,care sincer sa fiu,in afara pretului nu au nimic deosebit...

post-109405-0-96081600-1362737264_thumb.

post-109405-0-15102300-1362737283_thumb.

Link către comentariu

Eu ma gandeam la osram night breaker plus! La pozitii se potrivesc cele led fara alte schimbari, cat au costat?? Pe spate ai ceva mai deosebit?

Link către comentariu

Pozitiile au costat 16 RON si nu trebuie modificat nimic,doar sa ai grija cand le montezi ca ledurile sunt polarizate,adica trebuie sa tii cont de + si de -.Pe spate nu am nimic interesant dar urmeaza folie aplicata pe stopuri ca bat mai mult in roz decat in rosu.O sa pun si poze...ma gandeam sa pun folie in partea superioara a farului (cam 15%-un fel de pleoape) dar nu sunt sigur ca s-ar vedea OK.Momentan sa reconditionez ambreiajul si dupa aceea mai vedem ce bani mai raman si de folie :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!