Jump to content

Gti back in family:)

Roberto666

Postare recomandată

Neah, tu ai facut foarte bine ce ai facut - ca ai inlocuit piesa aia de plastic cu ceva calumea.

Discutam de discutia cvasiinutila despre coeficientul de transfer termic al acelei piese in conditiile in care aportul adus racirii uleiului este minor ;)

Clar aluminiul e mai bun din toate punctele de vedere, ca sa concluzionam - dar daca iti fierbe uleiul altundeva trebuie cautata problema

Link către comentariu
  • Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Roberto666

115

• mad_kat

23

• saibot

15

• cogdao

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asta ziceam si eu - dracia asta nu are cum sa raceasca ok uleiul la un motor de genul asta - mai ales daca este si modificat fata de stock...

Link către comentariu

Masina e pregatita de vara:)) am schimbat venitlatorul de ac si am completat freonul, ramane sa astept sa vina vara:)))))

Link către comentariu

Salut, am si eu 2 intrebari sper sa nu fac prea mult offtopic  :D  Ai K04 normal sau hybrid?Ai methanol si ultima intrebare de curiozitate cine ti-a facut softul? (am vazut ca dyno-ul e facut la exelixis ). Sper sa nu te superi , nu o zic cu rautate dar graficul ala mi se pare foarte optimist pt ce poate un K04 in realitate  :D  Daca nu se poate raspunde aici , putem vb pe PM daca e ok.

Modificat de armandot55
Link către comentariu

salut armadot , am k04 normal, fara methanol, softul e facut la boosted.ro adica la Nadir, nu am de ce sa ma supar, chiar esti invitatul meu sa o masori si tu pe a ta, eu am masurat-o si inainte sa pun k04 pe ea , cu stage 2+ nu am reusit sa scot mai mult de 278cai(dar fara soft la cutie) , concluzia este ca daca ai un setup corect este realizabil

post-46642-0-89025300-1428393085_thumb.j

Link către comentariu

Ok hai sa ma explic de ce am intrebat... am avut masina masurata la ei pe dyno cu k04 normal si mi-a dat o putere de 366cp... pana aici nimic anormal... Am ajuns la iasi cu masina o masor din nou pe dyno si da o putere de 328cp (am zis ok unu din astea 2 dyno-uri mint clar) , dupa cateva luni ma duc si la buzau cu acelasi setup o masor si acolo si ce sa vezi tot undeva la 332 cp imi da.Nu contest ca softul nu e facut ok,doar ca 390cp fara un k04 hybrid sau macar un methanol, eu cel putin nu am vazut  :D . Stiu ca doar Cristi de la bacau ajunsese cu K04+methanol in 380cp(si il limitase la 350cp sa fie safe) si cu un setup mai agresiv reusise 420cp.

Link către comentariu

nu vreau sa intru in dezbateri ca sunt destule pe 4tuning pe tema asta, eu raman la parerea mea ca arata corect, si chiar daca ar fi in plus niste cai tot nu ar fi o problema ca nu ma duc la competitii cu masina, ca idee masina a fost masurata si cu stage 2 de vechiul proprietar Ovidiu dar cu soft la dsg si a scos 282cai deci mai mult decat mine cu stage 2+ dar fara soft la cutie

Link către comentariu

Daca tu esti multumit de ea e tot ce conteaza  :D Mai ales daca nu o folosesti la curse.

Link către comentariu

tocmai:) targetul meu era oricum pe la 350cai, ca au iesit mai multi nu ma deranjeaza:)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

masina a intrat la vopsit, o fac albastra:) cred ca in 2 saptamani e gata, revin cu poze din timpul procesului:)

Link către comentariu

da , o vroiam albastra de cand am luat-o :) si am ales un albastru de Lambo care cred ca o sa dea senzational pe ea

Link către comentariu

Pai nu o mai vinzi ? :) poate noului cumparator i-ar place argintiu :P

Le. Acum am vazut ca ai retras-o de la vanzare...scuze

Daca nu iti mai iei R...macar sa o vopsesti pe asta ca un R...:P

Link către comentariu

Laurentiu tu stii ceva ce eu nu stiu? am retras-o momentan de la vanzare, cum noul proprietar nu ma contactat sa cumpere masina o fac ce culoare vreau eu:))) Daca cumpar si R-ul posibil sa revina la vanzare in varianta stock ca in varianta actuala nu exista doritori doar interesati de schimburi

Link către comentariu

Tii minte cand glumeai cu mine ca dupa cativa ani imi dai si masina asta? :D Ei bine, mie de exemplu mi-ar placea albastra - si un GTI nu il exclud, din contra, insa never ever DSG... Am piticii mei... ca in rest masina e faina.

Si daca e albastru - de ce nu ala de pe mk6 R - mi se pare tare fain...

Link către comentariu

asta e culoarea care o fac, seamana cu cea de R doar ca are mai multe perle in ea

post-46642-0-12553300-1429617167_thumb.j

Link către comentariu

Suntem in aceeasi situatie cu masinile puse la vanzare, poate ca noua culoare va atrage mai mult.

Spor!

Link către comentariu

la mine nu era o urgenta sa vind masina sau o nevoie, iar dupa vopsire cu siguranta nu o voi vinde o lunga perioada de timp:) e pacat de timpul si banii investiti in ea sa o dau la cineva care nu apreciaza, tot ce am vizionat pana acum nu se ridica la starea in care e masina mea

Link către comentariu

lucrurile incep sa prinda contur:))

post-46642-0-05199300-1429789497_thumb.j

Modificat de Roberto666
Link către comentariu

pai pragurile mele erau deja in culoarea masinii, le fac tot albastre, cum de altfel si interioarele, nu ramane decat la compartimentul motor culoarea gri, asta pentru ca nu vreau sa mai dau jos motorul

Link către comentariu

Da, ai dreptate, m-am uitat cu cateva pagini in urma la praguri. Foarte tare! Mult succes!

Modificat de stevendor
Link către comentariu

Ramane Gti, imi place stock cum a venit de fabrica, posibil in schimb sa mai am nevoie de un set de jante sa le fac negre ca posibil sa se vada mai bine cu jantele negre pe culoarea care o fac, pe ale mele nu le fac negre ca sunt noi:)) e pacat de ele

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!