Jump to content

Gti back in family:)

Roberto666

Postare recomandată

era pacat sa ma las:)) a schimbat total masina

post-46642-0-51590000-1356966922_thumb.j

Modificat de Roberto666
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Roberto666

115

• mad_kat

23

• saibot

15

• cogdao

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

am facut deja 2000km , din pacate inca nu am apucat sa ies cu ea din bucuresti, si de maine masina intra in regim de stationare ca plec din tara, eu zic ca e un consum mai mult decat decent pentru mers in oras pentru un GTI

post-46642-0-82243600-1358092923_thumb.j

Link către comentariu

Ce tare! Si eu tot aproape 2000km cu bora albastra :)

Doar ca 90 la suta in afara orasului

Link către comentariu
  • 1 month later...

masina intre timp a implinit 149500km si am facut revizia la reprezentanta cu tot cu schimbat ulei la cutie si filtre , mai am de schimbat in curand 2 brate de convergenta pe spate care mi-au zis ca necesita schimbare in curand si placute pe fata cand se aprinde becul:))

in rest la fel de multumit ca in prima zi, e o placere de condus

Link către comentariu

Daca stii ca trebuie schimbate placutele de ce nu le schimbi mai devreme? La aprinderea becului deja se ajunge la stratul foarte tare din compozitia placutelor si daca te prinde la un drum mai lung si nu ai cum sa le schimbi risti si discurile. Si nu este o suma fabuloasa pt placute :)

Link către comentariu

trebuie sa imi soseasca saptamana viitoare, sunt comandate deja cu bratele pe spate:) Nu ne jucam cu franele :icon_rambo:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu am mai intrat de ceva vreme pe topic:) Am montat azi discurile noi Ate Power disc pe fata, pe spate discuri Ate normale(se pare ca fabrica power disc si pt spate), furtunase de frana metalice GoodRidge  si lichid de frana sport EBC , multumiri lui Nadir pentru montaj si comanda de piese

O sa revin cu pareri dupa ce se aseaza placutele si se mai rodeaza discurile:)

post-46642-0-34687800-1366654114_thumb.j

post-46642-0-70228600-1366654119_thumb.j

post-46642-0-89271800-1366654123_thumb.j

Link către comentariu

O sa vezi ca la furtunasele alea nu e numai marketing - efectul lor e cel putin interesant. Am pe Alfa asa ceva - si diferenta fata de sistemul de franare stock este cel putin sesizabila.

Link către comentariu

au inceput sa tina, dar inca nu s-au rodat complet, am facut doar 120km cu ele, mai astept sa se aseze placutele bine, ce pot sa iti zic este ca raspunsul la franare este mult imbunatatit datorita furtunaselor metalice

in plan mai am de schimbat admisia, cea stock chiar daca am filtru sport panel nu e ce trebuie, se simte nevoie de mai mult aer in turatii mai mari, un EVOms e in plan

Modificat de Roberto666
Link către comentariu

am sa te rog imi zici si mie cat te-a costat toata partea cu franele si de la cine le-ai luat (poti sa imi dai pm)

Link către comentariu

mi-au sosit si bratele de convergenta pentru spate, maine ,ma duc sa le montez :)

Link către comentariu

460ron, daca ai posibilitatea sa comanzi doar cele pe fata sa-mi zici, ca am ramas cu 2 pentru spate(le aveam deja schimbate de Ovidiu in trecut)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am revenit cu feedback-ul pentru frane, am facut cam 800km, si sunt rodate acum:) Puterea de franare a crescut in comparatie cu cele vechi, probabil si datorita furtunaselor metalice, nu fac multa mizerie(nu lasta mult praf de placute pe jante) , silentioase, si tin simtitor mai bine la frane la viteze mai mari

Link către comentariu

Mai pune si niște poze din cand in cand.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

vine si admisia, maine pleaca din SUA:)

post-46642-0-91631000-1368115392_thumb.j

Modificat de Roberto666
Link către comentariu
Publicat (modificat)

185$ + transportul care inca nu stiu cat o sa fie:) (din Sua de pe ebay) pe la noi nu am gasit pe nimeni sa vanda decat la preturi de peste 1500ron

Modificat de Roberto666
Link către comentariu

Ma gandesc ca vine si cu "cutie", heat shield, cotul de 90 ce intra in turbo, locul de debitmetru si nu e doar ce e in poza :)

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

noup, daca vreau si cutie si shield trebuie sa le comand separat, tot asteptam pareri despre cat de important e shieldul ala dar nu mi-a raspuns nimeni inca

Link către comentariu

Nici eu nu stiu cat e de important pentru ca l-am montat odata cu admisia.. Oricum si daca mergi putin cu masina, zona aia de sub admisie e foarte fierbinte, deci un rol, oricat de mic, are si el :)

Link către comentariu

Cotul cu locasul de senzor nu e? Ca fara ala nu ai ce face cu admisia

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!