Jump to content

Gti back in family:)

Roberto666

Postare recomandată

georgekeemo

intr-adevar arata bestial culoarea ,cred ca in realitate arata si mai bine decat in poze.. Asteptam poze la soare  :icon_bounce:  :icon_bounce:  :icon_bounce:

Link către comentariu
  • Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Roberto666

115

• mad_kat

23

• saibot

15

• cogdao

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Johnny Bravo

Te-am vazut deja cu noua achizitie :)

Phhhh... daca as avea bani, as lua eu GTI-ul, asa cum este, cu toate upgrade-urile.

Link către comentariu

Golf R are numarul B 400 WAN, sau ceva similar? Daca da, l-am vazut acum cateva zile in zona titan  :icon_thumleft:.

Era o tipa la volan :D

Link către comentariu

Johnny  te-am vazut si eu pe valea oltului:)

Zamolac masina momentan are alte numere cu 300 :)

Link către comentariu

Asteptam cu nerabdare un nou topic! 

Sa o folosesti sanatos, e un upgrade fantastic. 

Link către comentariu

Mersi Civic_ex , momentan astept sa iasa Gti-ul de la vopsit ca un copil mic:)) daca ma incanta mult culoarea cred ca vand R-ul :)))

Link către comentariu

nu ma da pe spate:) ma incanta doar ca pot sa pun puterea jos de la viteze mai mici, dar cum eu in general merg linistit nu as putea sa spun ca e o diferenta imensa, la Gti motorul si cutia sunt noi, sunt avantaje si dezavantaje , R-ul atrage mult mai multe priviri dar consumul este un pic mai mare, casco e mai mare ca e asigurata la 21mii....

Link către comentariu

Pai de ce nu ai facut un test drive inainte? Oricum, sunt banii tai, tu stii mai bine...

Link către comentariu

nu ma intelege gresit R-ul la look , directie , suspensie si tractiune e peste GTi, dar daca nu se vinde Gti-ul nu o sa plang dupa R :))

Link către comentariu

Nici eu nu pot spune ca inteleg pe deplin demersul dupa cat de sus ai dus gti-ul, mai ales acum ca e si albastru - dar pana la urma nu e treaba noastra :)

Ce mi-e clar insa, e de ce ai vrea 4Mo in loc de Fwd

Link către comentariu

4mo e mai bun cand ai de pus puteri de peste 300cai jos pana in 100km/h , oricum nici eu nu ma inteleg uneori :tuktuk:  , dar in concluzie momentan am 2 golfuri albastre cu aceeasi putere:)))

Link către comentariu

Cu doua masini puse la vanzare ... teoretic se dubleaza sansele sa se vanda una dintre ele. :D  Ce te faci daca primesti oferte concrete pentru amandoua?! :)

Modificat de volvol
Link către comentariu

volvol - la asta chiar nu m-am gandit:)) depinde foarte mult la ce pret gasesc clienti, in gti am incestit pana acum 15mii doar de anul trecut pana acum, daca mai adaug si pretul masinii deja da cu virgula, cel care o cumpara cred ca o sa fie prieten bun si cu mad kat:))) ca 2-3ani nu are de investit in masina

Link către comentariu

4motion se poate pune si pe GTI, sau un diferential.. daca ceea ce vrea este sa puna puterea mai bine jos.

R32-ul este o masina rara, exclusivista, cu un sound extraordinar la motor, fara lag, fiind aspirat etc etc... dar, cu un consum mai mare, taxe mai mari, intretinere un pic mai scumpa.

@Roberto666 - e o alegere foarte grea, ambele masini avand plusurile si minusurile ei, eu zic sa o pastrezi pe cea care te incanta mai mult, oricum, cu nici una din ele nu o sa gresesti.

Exista intotdeauna varianta sa le pastrezi pe amandoua, eu unul nu as putea sa le vand :D

Modificat de HoriaRAV
Link către comentariu

este un golf 6 R20, nu e R32 noua achizitie, ma incanta ambele, in gti in schimb am f mult timp si bani investiti, vedem in functie de care se vinde mai repede:)

Link către comentariu

Cum adica n-am investit? Din contra, am bagat retrofituri :)

Chestie care mi-a venit usor ca nu am avut probleme care sa imi manance banii si nervii :D

Btw - topic cu R=ul cand faci?

Link către comentariu

mai pe seara imi fac timp sa ii fac si topic:)

Link către comentariu
Johnny Bravo

Johnny  te-am vazut si eu pe valea oltului:)

Zamolac masina momentan are alte numere cu 300 :)

B- 300- cutie de viteze  :))

Link către comentariu

Asta da pasiune pura  :icon_thumleft: . Investitii serioase de la roti, motor refacut si upgradat cu piese de calitate pana la vopsit integral ca acum sa o dai. Valoarea reala a GTI-ului e clar mai mare decat a R-ului. Suspensia la GTI se rezolva simplu cu o reglabila de la Bilstein, diferential fata daca simti nevoia. Apoi R-ul ar fi in handicap avand 100kg in plus de la transmisia integrala. Ce-i drept are si 2 usi in minus :)).

Pe termen lung, foarte probabil sa ceara R-ul investitii serioase, pe cand GTI-ul deja a vazut. 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

@the_ego - si nici macar nu vrea LSD pe Gti (discutia asta a avut loc cu niste pagini in urma)

Link către comentariu

Ca fost posesor de Cupra (372hp si 450nm) nu m-as mai intoarce la FWD :-)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!