Jump to content

Gti back in family:)

Roberto666

Postare recomandată

Salutare,

Marea majoritate deja stiti masina, se pare ca cine zicea ca masinile pe forum nu se vand nu avea dreptate, bora mea albastrica a ajuns la madkat iar GTi-ul dupa cum se vede a ajuns la mine:)

Masina are din fabrica

- aer conditionat climatronic

- alarma antifurt plus

- cotiera

- faruri bixenon

- lumini si vizibilitate (P24)

- RCD300 (RCC)

- volan multifunctional tiptronic

- culoare: argintiu metalizat

Dupa au urmat pe masina urmatoarele:

- Soft ECU stage 1 Superchips

- Evacuare Blueflame

Masina are in prezent 14x.xxx km, mi-a ramas gandul de mult la un Gti, iar consumul se pare ca nu e asa exagerat cum ma asteptam, am 12,2 media in ultimii 100km facuti in Bucuresti, avand in vedere ca am mers zilele trecute cu un Focus 1.6 inchiriat la care aveam 13,7 consumul, consumul de pe GTI e excelent

Ca planuri de viitor posibil sa schimb sonorizarea de fabrica(doar ca la bord as dori sa pastrez original look) , daca aveti ceva recomandari pentru un player bun sa dea bine in bord va astept cu idei:)

Masina deja a primit o baterie Varta silver de 74amp, cea originala dadea semne ca nu va trece iarna cu bine

post-46642-0-07415400-1354001451_thumb.j

post-46642-0-92077500-1354001483_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Roberto666

115

• mad_kat

23

• saibot

15

• cogdao

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

felicitari pentru masina

din ce an e ? arata bine si te invidiez pentru bixenon : )

o sa vezi ca treaba cu consumul e destul de relativa si depinde foarte mult de cat de aglomerat e - eu am media pe ultimii 2500 km facuti jumatate in Bucuresti jumatate in afara 10.5 dar daca merg doar dimineata si seara cu ea la munca si inapoi imi mai consuma si 20 ...

Link către comentariu

felicitari de achizitie, sunt curios cat va sta la tine :) poate mai mult decat a stat la ultimul proprietar

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si multi km, fara probleme !

da, merge facut retrofit-ul la bixenon, fara probleme....

consumul.... acum, de.... trebuie sa iasa si puterea aia, de undeva.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

e din 2007, bixenonul e senzatie, chair recomand ca upgrade daca gasesti oem:)

Stiu ca e relativa cu consumul, nu ma asteptam oricum sa consume 7-8 cat imi consuma bora bora:)) stiam la ce ma bag, e vorba de placerea de a conduce, zicea cineva sa te dai jos din masina cu zambetul pe buze:) exact asta e senzatia!

Link către comentariu

Acelas "sa o stapanesti cu placere" pe care ti l-am zis si cand ne-am intalnit.

Ma gandeam zilele astea daca o sa "ma iei" la topic - si asa a fost - eu am fost ocupat, am adaugat inca vreo 400 si ceva de km Borei, nici gand de poze sau topic, yet :)

Link către comentariu

Haha...Sa o stapanesti sanatos :)

Aseara am luat un pachetel de la posta. Poate bagam diseara o bautura din aia de nu-i retin numele.

Link către comentariu

mititica a primit o spalare si am zis sa profit de soare si sa fac cateva poze:)

va primi foarte curand un cadou de craciun :winter: mai exact http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Golf_V--2.0T/Interior/Floor_Mats/ES5625/

trebuie sa soseasca comanda de la PBN in maxim 5zile, revin cu poze dupa ce le montez

post-46642-0-85016400-1354628943_thumb.j

post-46642-0-32768300-1354628952_thumb.j

Link către comentariu

Cayenne-ul e noua achizitie a lu vecinu:)) isi facea parc auto de `gti-uri la cat a dat pe el

Link către comentariu

400ron costa covorasele, sper sa ajunga saptamana viitoare ca vine vremea rea

Azi am reusit sa ajung sa fac si ITP-ul la porche ca expira zilele viitoare, cu ocazia asta am dat comanda si de un stergator original pe spate, ca parca scartaie cel care il am pe masina

Link către comentariu

Foarte frumoase presurile. Sa le folososti sanatos! In vara m-am interesat si eu de ele :D

Link către comentariu

da sunt tari presurile : ) ti s-au potrivit la prindere ? ca eu am ovala si am primit cadou un set de presuri de cauciuc de golf 6 (cu prinderi ca ale tale din poze) si a trebuit sa scot plasticele alea rotunde de tot

Link către comentariu

puteti cumpara prinderi rotunde/ovale in fc de nevoi. se cumpara dupa cod, de la reprezentanta.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mosu a venit mai tarziu:)) am instalat aseara Rcd 510, cu stilul de lumina neagra:) parca are total alt aspect bordul, si se simte o diferenta simtitoare de calitate si putere a sunetului, o sa revin cu poze zilele astea:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!