Jump to content

Masina mea VW Bora

Mandela

Postare recomandată

Am intrat si eu de curand in lumea vwforum cu masina mea , pe care o am de 1 an jumate dar care momentan este in service pentru ca am intrat intr-unu .... sper ca saptamana asta sa o scot.. :D

O Bora din 1999 , motor de 2.0 l , benzina , 116 cai , sunt foarte multumit de ea, consuma putin cam mult ulei ,dar in rest sunt multumit , pot merge cu ea usor pentru economie , dar de asemenea ma poate scoate intr-o depasire daca ma dau la ea .Masina are 96.000 km primita cadou anul trecut de majorat , deci este bine ingrijita :) .

post-93334-0-91446500-1353964631_thumb.j

post-93334-0-99878000-1353964747_thumb.j

Modificat de Mandela
Link către comentariu

Sa te bucuri de ea...am un coleg de munca cu acelasi motor ca al tau...si pe el l-am auzit ca papa ulei..in rest..nu are probleme...

Aceleasi jante le am si eu...si si el :))

mai pune si tu poze...cu interiorul...banuiesc ca ai ornamentele de mahon...scaune sport...climatronic...?:D

Link către comentariu

Interiorul ar fi ceva de genul , nu sunt prea concludente pozele dar ca idee cam asa arata :D, cu mahon si scaune sport din fabrica , am inteles ca cica ar fi modelul sport , si ca una dintre diferente legate de scaune ar fi tetierele umplute, fara gaura... lasand la o parte ca e mai joasa si toate cele..

post-93334-0-86371500-1353965748_thumb.j

post-93334-0-07572900-1353965757_thumb.j

post-93334-0-98698200-1353965794_thumb.j

Link către comentariu

frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos si grija la volan sa n-o proptesti iar. volanul acela la cat e de uzat tradeaza km din bord care sigur nu-s reali. bafta

Link către comentariu

din 1999 cu 96mii km ? doar daca ai luat-o de la cineva care o are de noua,altfel.

bine,nu e exclus dar mi-e greu sa cred :)

cat iti consuma in oras masina,nu te-ai gandit sa o pui pe gaz?

fa-i niste poze calumea cand o scoti din service

Link către comentariu

motorul asta papa ceva ulei, am avut si eu un golf 4 cu aceeasi motorizare, cand plecam la drum lung luam cu mine 1l de ulei ca imi aprindea becul in bord:))

Link către comentariu

Frumusica masina ,dar fix de aceasi parere ca colegul de sus sunt si eu...parca al meu la 200.000 nu era asa uzat :D

Link către comentariu

eu nu vad regula volan uzat=km foarte multi...

fac cu a mea cam 3 ore chiar si mai mult... dus intors din titan pana la romexpo...asta inseamna maxim 30km...dar ma duc la 9 dimineata si vin la 6 seara...

tot acest traseu il fac bara la bara...stefan cel mare...dorobanti...etc...si frec atat volanul..cat si schimbatorul...

deci faza cu km...nu mi se pare regula...

Link către comentariu

folosesti crema pe maini? :P

are o legatura...pedalierul,nuca schimbatorului si volanul...problema este cand arata ca noi la 250mii km sau uzate la 48mii km

Link către comentariu

Legat de uzura , nu stiu , eu am primit-o de la tacamiu care o avea de la un prieten de familie ... acum nush sigur daca chiar are 96.000 km ... nu prea as vedea de ce sa minta sau poate si acel prieten stia la fel... in fine... cu consumul sunt curios cum va consuma si voua .. la mine e 12-14 % in oras ,iar afara 7-8% , am scos chiar si 5,7% consum in exterior , dar mers ca tataie.... bine trebuie sa precizez k am si una dintre sonde lambda dusa..voua cam cat va consuma??

Link către comentariu

2.0l nu este foarte econom...de aia intrebam daca nu ii pui GPL. stiu ca a pus cineva pe acest motor si era multumit de consum dupa .

consumul tau este normal...poate sa creasca de la sonda (care din ele este dusa?), stiu ca la 1.6 16v avea cam 1l in plus datorat sondei.

Link către comentariu

Am inteles ca prima ar fi sau cea din fata , ceva de genul , nu sunt cine stie ce cunoscator..

Link către comentariu

nu stiu cat consuma...dar prietenul asta al meu...face cam 2 sau 3 plinuri pe luna...

chiar ma miram ca luna asta a decartat 950 ron la cardul de benzina...:(

si vine zi de zi la munca cu masina...de la berceni la semanatoarea...plus ce o mai face el extra...

Link către comentariu

detaliaza... de ce iti bati joc de ea,in afara ca pierzi roata de rezerva?

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina nu te ingrijora cu consumul vad ca esti din Bucuresti, acelasi consum il am si eu. Cel mai bun l-am reusit 11,3 si in carte e dat 10,9 deci zic eu prea bine.

Link către comentariu

Masina a fost construita din fabrica sa functioneze pe benzina, nu stau eu acum sa fac improvizatii cu gpl + ca nu mi se pare asa in regula sa am o butelie cu gaz in portbagaj , vine unu in curu meu ca nu ma vede , ardem ca sobolanii , sunt convins k are macar un sistem de protectie ceva , dar chiar si asa , eu unul sunt impotriva acestui lucru + ca nu stiu sigur daca o pui pe GPL daca mai pierzi din putere...

Link către comentariu

nu stai tu sa improvizezi, pt asta au lucrat niste ingineri/mecanici :)

butelia dion portbagaj are sisteme de protectie...inca ai ramas cu impresia instalatiilor vechid e pe 1300 si a singurului caz in care a explodat unul cu butelia lovita.

posibil sa pierzi putin din putere dar la un mers urmab se simte f putin; mai mult se simte consumul si banii cheltuiti.

am intrebat de gaz pt ca motorul este putin gurmand si am vazut ca te deranjeaza consumul.

Link către comentariu

Am inteles , mersi frumos de ajutor si cu toate ca niste inginerii au lucrat la asta , cred k e la nivel psihic , pur si simplu nu ma simt eu in siguranta.....dar nu stiu .... o sa ma gandesc si la varianta asta..

Link către comentariu

cu gpl nou ,totul e lucrat si facut "nemteste"

am mers cu un i30 pe gaz, nu am stiut ca are gaz pana seara cand am observat butonul mic din bord (comutare gaz/benzina si nivel gaz parca)

Link către comentariu

Azi mi-am adus masina aks:) , am facut cateva poze , din pacate doar la interior deoarece mi-am petrecut majoritatea zilei in trafic alergand dintr-o parte in alta.... am reusit doar sa mai fac o tura de poze la interior , sambata sau duminica promit sa pun poze la exterior .

post-93334-0-39643500-1354213874_thumb.j

post-93334-0-25290700-1354213881_thumb.j

post-93334-0-24742900-1354213886_thumb.j

post-93334-0-54347700-1354213891_thumb.j

post-93334-0-62382100-1354213931_thumb.j

Link către comentariu

Pentru cele mai bune rezultate cu Vopel - trebuie sa da cu un smirghel fin - 3000 - inainte de aplicare

Link către comentariu

Sunt si eu curios daca aveti idee de niste faruri de bora pe lupa cu fundal negru gen... si niste stopuri tot asa pe led si cu fundal negru... ca as vrea sa mi le schimb ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!