Jump to content

masina mea vw golf 4 edition 2001

rusen

Postare recomandată

auto-corect face d-astea si uneori le observ tarziu.

Link către comentariu
  • Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rusen

262

• Muale

55

• florinpbv

32

• Laurentiu_LWR

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

la 50000 schimbi cureaua??? eu la 90000 si nu am probleme. Conteaza si ce curea i pui dar la 50000 e prea repede, zic eu

Link către comentariu

distributia o schimbi la km sau la ani. in cazul tau esti in grafice, nu cred ca trebuie schimbata.

o poti inspecta putin sa vezi daca are fisuri dar mi-e greu sa cred ca in 35k arata rau.

Link către comentariu

Multi fac asa, daca mecanicu zice ca uleiu trebuie schimbat la 10000km omu il schimba la 8000km distribuita la 90000 omu schimba la 80000km ca doar neamtu schimba uleiul la 15000 sau 30000 si distributia la 120000km noroc ca noi ne permitem mai mult ca nemti sa facem revizii din 5000 in 5000km

Eu schimb la 90000 distributia si 15000 uleiul si am 320000 km si nu am avut niciun fel de problema. Decat sa dati bani aiurea mai bine faceti altceva la masina cu ei

Link către comentariu

Mie asa mi s-a recomandat,are garantie pana la 60k, acum am pe ea role SNR si curele dayco(kit de fabia),cand am schimbat-o aveam una conti care avea 50k si era impecabila, o am acasa, lucrarea s-a facut in bz la service-ul mercedes unde nasul meu e director de service,daca imi zicea unu' strain mai ziceam dar el nu are niciun interes sa dau eu aiurea bani.In orice caz dox comparatia cu Germanica nu este una tocmai elocventa, calitatea consumabilelor este cu totul alta la ei,oricum apreciez sfaturile,pana la urma orice parere este bine venita.

Link către comentariu

eu zic ca la multe piese este comparabila.

gata cu off topic, ce iti recomand e o antena si stergator luneta de mk5 in rest masina arata bine

Link către comentariu

pe langa calitatea pieselor cred ca mai conteaza si modul de exploatare diferit in cele 2 tari ;)

cu antena si stergatorul sunt si eu de acord

Link către comentariu

trec in "wish list" si aceste 2 imbunatatiri pentru viitor , am dat azi scotch-ul jos , eleronul e teapan :icon_confused:

Link către comentariu

Poti sa pui pe wish list sa iti schimbi numerele cu ale mele, ca sa fie identice din spate masinile :))

Apropo de scotch si de eleron, veneam eu acasa cu eleronul abia montat si cu banda care sa il tina nemiscat si opresc la o trecere de pietoni: trec doua pitzi, se uita la masina si le vad privirea plina de compasiune de genul: "saracul de el, si-a lipit masina cu scotch" :lol:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

:D  se uitau ca melcul la patina ?? eu ieri dupa ce l-am montat , la un semafor , am auzit un zgomot in spatele masinii am zis ca l-am pierdut si tot ma uitam in oglinzi , n-ai idee ce bucuros am fost cand m-am dat jos si l-am gasit tot acolo 

Modificat de rusen
Link către comentariu

al meu e acolo de 5 ani prins cu adeziv, acuma incepe sa se desprinda va trebui sa-l prind din nou cu adeziv

Link către comentariu

am spalat azi masina ,nu mai pun poze ca sunt destule, muale : multumesc frumos de sfat legat de turtle wax pt anvelope, foarte fain arata dupa folosirea acestui produs

Link către comentariu

Hristos a inviat!

Cum petreci domnule?

Eu sunt prin Bz pe la socrii zilele astea... :p

Link către comentariu

azi am fost 'calcat' de pisici, cand m-am intors din oras stateau pe masina matele, am capota plina de labute de pisici pe alocuri si cu mici zgarieturi, mi-au stricat ziua mizeriile astea.

Link către comentariu

Azi am trecut de 155.000 km , ma uitam pe topic si am facut 5000 de km in nici 3 luni :tuktuk:  si asta doar asa mers la serviciu (Titan - Barbu Vacarescu) + cateva iesiri in afara orasului , mda , de sarbatori am fost plecat , am parcurs cam 1000 de km , din ce-am vazut pe CB , atat la dus pana la Drobeta Turnu Severin cat si la intors consumul mediu de 6,5 , cu un mers normal , problema ramane inca in oras unde consumul nu scade sub 8,5 ,dar asta-i alta discutie , in rest , sa nu vorbesc cu pacat , masina se comporta de minune  , stabila , zvelta si in ciuda anilor inca tinerica :lol: .

Link către comentariu

update de km ,pe langa asta am remarcat azi dimineata un oarecare scartait care vine de sub masina la relanti, ori de la praf si odata cu ploaia s-a adunat mizerie pe la role si curea,ori de la toba,zgomotul nu e de la motor, azi m-am bagat sub ea si mi s-a parut ca teava de dinainte de catalizator nu mai e prinsa bine, in fine in cateva zile dau verdictul.

post-99184-0-23019300-1368552184_thumb.j

Link către comentariu

imi clateam ochii pe la golfuri 4 , 1.8 T si  se pare ca mi-am gasit muza , masina asta mi se pare geniala , estetic vorbind , numai ca neamtu cere cam 9000 de euro pe ea din 2002 , mi se pare enorm , dar macar acum stiu cum as vrea sa arate "baba" mea pe viitor, bineinteles pe negru :)

post-99184-0-03541500-1368816016_thumb.j

post-99184-0-87784800-1368816019_thumb.j

post-99184-0-45635000-1368816026_thumb.j

post-99184-0-53792600-1368816031_thumb.j

post-99184-0-40126100-1368816039_thumb.j

Link către comentariu

Nu neaparat. Gandeste-te ca masina asta poate fi ca noua si pe partea mecanica, nu numai la exterior.

In plus in afara nu este chiar ca la noi: fie ca ai masina proaspat vopsita sau zgariata toata, fie ca ai modificat-o si ai bagat bani, fie ca e stock, daca nu o lasi la pretul pietei nu ti-o cumpara nimeni.

Daca ai fi neamt si ti-ai putea permite masina cu economii pe jumatate de an nu vad de ce ai ezita atat vreme cat ti-ar place. La noi ar trebui sa economisesti cam mult :))

Modificat de virus
Link către comentariu

asa e , plus ca e si anu care e , nu zic ca nu face banii , poate ii face , da mai mult de 7000 nu cred ca m-as incumeta sa dau pe o asa masina , oricum acum ca am vazut-o cred ca incep cu buza aia aniversara sa vad cat  ma costa , mi se pare ca ii schimba infatisarea.

Link către comentariu

Pe oem costa foarte mult kitul de 25 edition.

Pe am costurile sunt aproximativ urmatoarele:

-prelungire fata 300 ron

-prelungire spate 300 ron

-set praguri 300 ron

Modificat de virus
Link către comentariu

ce bine arata cand e curata :wub: ......din spate in place mult cum arata,niste tipsuri ar da perfect ca sa fie completa..parerea mea

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!