Jump to content

masina mea vw golf 4 edition 2001

rusen

Postare recomandată

eu sunt pe la Predreal acum :p,azi am ajuns

Modificat de rusen
Link către comentariu
  • Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rusen

262

• Muale

55

• florinpbv

32

• Laurentiu_LWR

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

se pare ca masina va mai primi un eleron , azi trebuie sa vad cum il iau si apoi pe unde il vopsesc .

Link către comentariu

gata, am rezolvat maine imi parvine eleronul , am sa revin cu poze in momentul in care il pun pe masina .

Link către comentariu

cam asa ii ''sade'' cu eleronul, e tot negru insa alta culoare, neaparat trebuie vopsit si sa vad cu ce tip de silicon il lipesc

post-99184-0-33551200-1366731655_thumb.j

post-99184-0-41447500-1366731684_thumb.j

post-99184-0-67470500-1366731723_thumb.j

post-99184-0-80470400-1366731747_thumb.j

post-99184-0-12457900-1366731770_thumb.j

Modificat de rusen
Link către comentariu

multumesc lucy, da, si mie imi place , acum sa vad pe unde il vopsesc,intr-o saptamana sper sa fie gata.

Link către comentariu

am vorbit azi pentru vopsit eleronul,luni il las, marti sper sa fie gata cu tot cu montaj, ma bucur nespus ca tot ce mi-am planuit pana acum am reusit sa fac la masina asta, cat de curand mai iau si pedale + footrest GTI si cam atat deocamdata, Doamne ajuta si de acum incolo

Link către comentariu

:D ...da vreau si eu neaparat! Chiar ii schimba mult aspectul ...in bine, normal.

Iti multumesc, la fel iti doresc si tie!

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

Stiu ca de acolo l-ai luat, de ce crezi ca ziceam sa facem licitatie si sa ne "batem" pe el...? :p

Link către comentariu

apreciez ca nu te-ai bagat :icon_thumleft:  , daca gasesc vreunul te anunt  :001:

Link către comentariu

Arata super frumos cu eleronul asta , felicitari.

Jantele si folia fac toti banii pe masina...

Link către comentariu

Chiar fain, schimba si bratul cu stergator cu tot...pune de golf 5, si atunci sa vezi ce "fundulet" sexy o sa ai ! :lol:

Link către comentariu

Chiar arata bine!

Azi văzusem un break cu eleron dar nu cel mai frumos model...avea o scobitura pe mijloc

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Modificat de Muale
Link către comentariu

Domnilor , va multumesc frumos de aprecieri , la un moment dat renuntasem la ideea de a lua un eleron dar s-a nimerit asta , costul final a fost de 350 de ron (eleron +vopsit +montaj ) maine ii dau scotch-ul ala jos si gata , oricum am vazut ca e teapan.

Florine , stergator de golf 5 poate va veni la un moment dat , dar nu acum , in curand  pedalele si footrestul de GTI, si cam atat , din noiembrie 2011 pana in prezent am facut 35k si in ritmul in care merg cred ca pana ala finalul anului trebuie sa schimb iar distributia, mecanicul mi-a zis ca tine 60k , dar nu ma risc, la 50k vreau neaparat sa o schimb, in rest masina merge foarte bine , cand voi avea si a 2-a masina cu siguranta ca ii voi pune jante mai mari si o reglabila, dar pana atunci mai curge multa apa pe Dambovita , asa ca masina de zi cu zi nu merita.

Muale , :) ti-am vazut telefonul sa sti :))

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!