Jump to content

masina mea vw golf 4 edition 2001

rusen

Postare recomandată

da ,multumesc frumos ,  cunosc modelul ,stiu ca se potrivesc , dar alea chiar erau intr-un mare fel  , au inceput sa-mi placa foarte mult astea cu buza si pe golf-uri merg de minune

Link către comentariu
  • Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rusen

262

• Muale

55

• florinpbv

32

• Laurentiu_LWR

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

in seara asta am pus pe masina si mult doritul sticker ,multumiri user-ului DorianR pentru ajutor,raman dator de cinste,rezultatul:

post-99184-0-25647900-1365615326_thumb.j

post-99184-0-07850300-1365615349_thumb.j

post-99184-0-75624700-1365615377_thumb.j

Modificat de rusen
Link către comentariu

arata bine cu verde asa...eu zic ca ar arata mult mai bine sa dezlipesti GOLF si 1.6 de pe haion

Link către comentariu

Sare in ochi verdele ala, de acum trebuie sa te găsim mai usor

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

da da da, verdele asta chiar cå sare in ochi, nu am de gand sa renunt la golf si la 1.6 mie unu imi place asa cum e, am vazut si fara ,si da pot spune ca arata ok

Link către comentariu

a incercat cineva sa elimine  zgarieturile de pe plasticele de pe stalpi respectiv cele din lateralele banchetei spate , pe mine m-au exasperat atat ele cat si cei care se urca in masina mea si lasa urme pe ele , are cineva vreo solutie in acest caz??

Link către comentariu

nu imi dau seama la ce te referi cu "plasticele de pe stalpi", cele din interior (alea sunt tapitate, nu se zgarie)

cu plasticul e cam dificil, mai ales daca e texturat. scoti zgarietura dar il matuiesti...depinde cat de adanci sunt

Link către comentariu

ma refer la partea acea de plastic de pe stalp , chiar sub prinderea centurii de siguranta de pe stalp , nu la partea tapitata , culmea ,eu care folosesc cel mai des usa de la masina nu am zgarieturi pe plasticul respectiv , insa la pasageri e dezastru, cred ca le fac instructajul de acum incolo :))

Link către comentariu

zeama zici florine : ), am sa ma interesez la o cunostinta daca merg totusi vopsite, singurul lucru de care mi-e sincer teama este sa nu iasa cu totul alta culoare, cateodata am impresia ca am prea multe pretentii de la 'baba' mea.

Link către comentariu

"Zeama", da! Ca prea ne-au "mancat" banii masinile astea... :wub:

Acum serios, plasticul ala e destul de gros, si la mine daca ma uit atent se vede zgariat, dar nu e deloc deranjant. Eu am interiorul gri si din cauza asta nici nu se vad ...

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

pe negru e deranj ,se vede tot tot tot, ma refer aici atat la interior cat si la exterior,vreau zilele astea sa o spal si sa ii fac niste poze profi, ma uitam asa pe topic am numai poze cu tel, stau cu dslr-ul in geanta mai mare rusinea : )

Link către comentariu

poze profi nu inseamna neaparat aparatul cu care sunt facute, ci si cel care opereaza aparatul.

zgarieturile le poti estompa puin, de eliminat nu ai cum. daca te deranjeaza asa tare poti cauta in dezmembrari alte plastice, nu au cum sa fie foarte scumpe.

sau poti incerca ceva de genul: http://www.sonax.store.ro/sonax.php?id=40

Modificat de Muale
Link către comentariu

referitor la poze , am o experienta medie in ceea ce priveste fotografia iar cu plasticele cred ca iau produsul recomandat de tine muale ( multumesc frumos de sfat , ar trebui sa-ti dau o bere ca ma inveti numai de bine :icon_thumleft: ) , oricum vroiam sa mai fac o comanda pentru o solutie de curatat jantele si un gel pentru anvelope .

aveam in plan un detailing dar momentan masina sta  bine atat  la interior cat si la exterior , am tot investit in produse cosmetice pentru asta si oarecum se vede ,cu exceptia unor mici zgarieturi insesizabile , cred ca o sa-mi mai iau doar pedalele si footrestul GTI si eventual eleron ,daca gasesc unul pe placul meu si care sa nu necesite modificari majore pentru a fi montat , in mare am facut cam tot ce am vrut la masina asta , mai sunt lucruri care se pot imbunatatii , sanatosi sa fim ca le-om face , mai sunt si altele in plan ( telefon , nunti de mers  .....oooof ooooff mai mai :)...)

Link către comentariu

daca te referi la sonax full effect, face treaba bine dar e cam scump. 35 lei sticla cu care cureti de 2 ori jantele.

eu folosesc un lichid/crema pt anvelope de la turtle wax, e foarte buna, consum mic. doar ca se aplica mai greu (cu un burete ) fata de cele lichide ce se pulverizeaza. am sticla de anul trecut si mai rezista si anul asta

amtsts.jpg

Link către comentariu

eu luasem ceva asemanator de la nigrin din real,dar a expirat si nu am cum sa il mai folosesc,pt jante da la ala de la sonax ma gandeam si eu

Link către comentariu

am vazut o poza insa nu era concludenta , era pe masina , am solicitat vanzatorului mai multe poze intr-un PM , astept sa-mi raspunda, ma incanta ideea ca fiind OEM se potriveste fara modificari , sunt curios cum il prind dar cred ca printr-un adeziv ceva.

Link către comentariu

Al meu este lipit cu silicon negru si de 3 ani de cand am masina nu am avut nici o problema...e teapan :)

Link către comentariu

Eu am replica de 25 editon si vine foarte bine pe masina. Este lipit cu silicon de parbriz pe tot conturul si vorba lui LauR: "e teapan".

Link către comentariu
am vazut o poza insa nu era concludenta , era pe masina , am solicitat vanzatorului mai multe poze intr-un PM , astept sa-mi raspunda, ma incanta ideea ca fiind OEM se potriveste fara modificari , sunt curios cum il prind dar cred ca printr-un adeziv ceva.

Hai..ia-l odata ! E de mare efect si mi-ai trezit si mie interesul pentru eleron. ( sa ti-o iau inainte ? Deschiden o licitatie? :D )

Link către comentariu

florine, eu il iau daca este ok fara niciun fel de problema , de licitatie ce sa zic depinde de vanzator foarte mult si de flexibilitatea lui.

Link către comentariu

Pai am vazut si eu eleronul de care vorbeai, de aceea ziceam de licitatie..il ia cel care da mai mult :D

Ps: eu tot vin la socrii in Bz, poate ne gasim si noi :)

Modificat de florinpbv
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!