Jump to content

masina mea vw golf 4 edition 2001

rusen

Postare recomandată

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rusen

262

• Muale

55

• florinpbv

32

• Laurentiu_LWR

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

a aparut revista , o am in dublu exemplar , am cautat-o de n-am mai putut , cei de la autoexpert mi-au promis si un set de poze , cand le am , vor fi aici cu siguranta

Link către comentariu

a mea masina e tare murdara, sper sambata sa o spal si pe ea pentru ca arata intr-un mare fel

post-99184-0-33676600-1363782636_thumb.j

Modificat de rusen
Link către comentariu

desi sambata e ziua in care de obicei dorm pana mai tarziu azi n-am avut somn ; de dimineata am fost la spalatorie , dupa ce am spalat-o bine m-am pus pe sters ,cu prosopul meu din microfibra si quickdetailer-ul (chiar isi face bine treaba , ma refer aici la protectia pe care o asigura vopselei), m-am chinuit ceva , insa ma perectionez in timp.Interiorul mi-l fac singur ,am zabovit si aici ceva dar macar nu am facut treaba de mantuiala .

Rezultatul si arsenalul din dotare :))

post-99184-0-86170900-1364037932_thumb.j

post-99184-0-65103100-1364037968_thumb.j

post-99184-0-29843000-1364037998_thumb.j

post-99184-0-34132800-1364038032_thumb.j

Modificat de rusen
Link către comentariu

interesant arsenalul.

poti detalia putin de unde l-ai achizitionat si ce contine?

nice work you did there.

Link către comentariu

Frumos...bravo!

Nici eu nu am stare sambata, dar la mine in Brasov sunt -3 grade si putina zapada...

Link către comentariu

arsenalul :p l-am adunat in timp, ca si produse am atat pt interiorul masinii cat si pt exterior, nu sunt neaparat un fan sonax, insa raportul calitate pret pe mine ma multumeste ,cum vine caldura mai serios vreau sa curat compartimentul motor

Link către comentariu

Inca nu am idee cu ce il voi curata , insa am auzit ca sunt destule spray-uri utile pentru aceasta operatiune , mai nu stiu cum se face ca ori de cate ori spal masina , primesc cate-o vizita de la un porumbel rebel , pentru asta am in masina un pachet de servetele umede . In iarna fiind si zapada nu am vazut un gainat pe capota si mi-a ramas o pata foarte mare, am incercat cu mai multe dar cred ca doar la un polish iese.

Link către comentariu

nu! silicon pe furtunele de cauciuc...nu face bine.

sunt spray-uri  pt motor. merge si cu spuma activa de la spalatorie.

ar merge f bine cu supermafrasol diluat dupa nevoie.

perie pt a insista pe locurile cu murdarie/ulei.

doar ca la benzina trebuie putina atentie, protejate cateva piese la motor. la diesel am pus furtunul direct. (sa nu dati cu jet cu presiune)

Link către comentariu

Mi-a aratat un mecanic un spray cu efect atat de degresare cat si de curatare instantanee, chiar mi s-a parut foarte eficient dar spre rusinea mea nu mai stiu nimic de el

Link către comentariu

Nu , nu este de la wurth , mi-a aratat un mecanic la avia cand mi-am schimbat epuratorul prin decembrie anul trecut , era unul din asta pe gri cu logo audi si vw pe el dar la cum e vremea momentan afara nu cred ca este nevoie prea curand : )) . In dimineata asa am facut Tokio Drift pana la serviciu, asta pentru ca mi-am montat acum 2 saptamani gumele de vara , nu ma asteptam sa mai vad asemenea vreme serios spre sfarsitul lunii martie ; in militari pe iuliu maniu la 7:30 parea ca nu au dat astia cu nimic pe strada , apoi la arcul de triumf aceeasi poveste , oare astia de la primarie sunt inconstienti sau ce fac mai nene astia ca bani ne iau intr-o veselie ; pai in curand ne vor zice stati mai oameni buni in casa 2-3 zile sa treaca zapada de la sine si totul va fi bine , nu mai mergeti la scoala , la munca ca aglomerati aiurea :)).

Link către comentariu

mergi cu metrou, ratb... decat cu anvelope de vara.

in felul asta pastrezi si talonul, nu platesti amenzi si nici nu derapezi si lovesti masini/garduri/oameni.

spray-ul este in ambalaj de vw ca e la reprezentanta dar continutul e facut de o firma specializata in chimie.

asa ca daca vrei sa iei ceva sa faca aceeasi treaba dar cu alt ambalaj, ai solutii

Link către comentariu

muale - multumesc frumos de sfat, apreciez obiectivitatea ta si parerile tale , pertinente de altfel , cu masina n-am avut incotro a trebuit sa merg de dimineata , dar cred ca va ramane in parcare la serviciu pana se imbunatateste vremea

Modificat de rusen
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Acestea sunt pozele care au aparut si-n revista Autoexpert , acum mi-au parvenit acum le postez.

post-99184-0-75838200-1365169353_thumb.j

post-99184-0-59991300-1365169367_thumb.j

post-99184-0-40936600-1365169382_thumb.j

post-99184-0-87561400-1365169390_thumb.j

post-99184-0-57922700-1365169401_thumb.j

Link către comentariu

Frumoasa masina! Sa o stapanesti fara evenimente cati mai multi Km.

Dau super jantele de vara cu culoarea masinii.

Modificat de samx
Link către comentariu

multumesc frumos samx , da , jantele mi-au placut si mie foarte mult ,ce-mi pare rau acum ca nu le-am luat mai mari , macar pe 17 .

Link către comentariu

Azi am fost la Salonul Auto si am vazut expuse jantele astea , mie unul mi se par foarte interesante .merita oare o janta  700 ron ?

post-99184-0-53196200-1365283134_thumb.p

Link către comentariu

Sunt fruomoase, dar prea scumpe mai ales pentru drumurile noastre, sau mai bine zis pentru gropile noastre.

Link către comentariu

da, si eu sunt cam de aceeasi parere la un calcul simplu , jantele sunt 2800 Ron , anvelope sh 1200 ron plus ca ar fi cazul si de o reglabila , cam sare investitia de 1000 de euro iar ale mele au abia 1 an si sunt luate tot de noi.

Link către comentariu

Rusen, stay chill man!!

Cumpara niste santa monica (sunt pe forum si arata perfect pe masina neagra) daca vrei sa treci pe 17 si vinde cauciucurile tale de vara, dar nu investi atata in roti noi.

post-14520-0-92743800-1365336901_thumb.j post-14520-0-41696000-1365336910_thumb.j

http://vwforum.ro/topic/100515-vand-jante-santa-monica-17-5x100-cu-michelin-225-45-17/

Modificat de virus
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!