Jump to content

masina mea vw golf 4 edition 2001

rusen

Postare recomandată

pt comanda de pe ahw shop da-i un mesaj lui djhold. el aducea produse de acolo. mai poti incerca si la Jaf

Link către comentariu
  • Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rusen

262

• Muale

55

• florinpbv

32

• Laurentiu_LWR

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

2 - pentru ca tot am amanat si am vazut cum e vara fara , neaparat imi voi pune folie omolagata fata + spate -  saptamana viitoare urmeaza sa ii pun , inca nu stiu cum sa fac sa ii pun 25 % pe spate si 35 % pe fata sau sa o faca pe toata  35% , ce e misto la folia asta este ca are tenta verzuie.

pentru folie pe fata nu iti mai elibereaza nimeni autorizatie,si risti sa ramai fara talon

Modificat de cristi_eftimie
Link către comentariu

pedalele nu au nicio prindere pe spate. se pun ca un ciorap,au baza de cauciuc flexibil. cea de acceleratie se pune peste pedala actuala, restul se scoate   pad-ul de cauciuc si se pune cel nou

Link către comentariu

Multumesc frumos de sfaturi baieti , le dau eu de cap pana la urma si la astea , de folie , la modul cel mai serios eu merg cu masina prin Bucuresti zi de zi de un an si jumatate , in toata perioada asta m-a oprit politia o singura data si asta la o razie in preajma Craciunului , ideea e ca pe 35 % arata cat de cat bine si are uniformitate.

Link către comentariu

Merge 35% toata masina insa luneta ar fi indicat sa o faci 20% . Geamurile laterale se umbresc reciproc insa luneta nu are paritate cu alt geam si va parea mai deschisa, plus ca nu te va ajuta contra xenoanelor reglate aiurea.

Link către comentariu

Asa e , nu e legal , asta trebuie sa recunosc ,  sambata merg la montaj , 300 de ron toata masina , am sa ma hotarasc acolo ce procentaj pun pana la urma , tin sa precizez ca ii pun folie pentru aspect si pentru protectia UV pe care cat de cat o mai ofera aceasta folie  , avand si masina neagra credeti-ma ca la 20 de grade daca las masina in soare e nebunie sa stai in ea , frig toate plasticele , sper ca asa sa mai domolesc "arsita" pe timp de vara :)) , oricum dupa ce o pun sambata urc si niste poze aici .M-am intors acum de la PBA mi-am luat flansele amortizoare + rulment amortizor si bucse bascula cele mari si cele mici , ca si pret sunt mai scumpe decat cele AM ,m-am uitat pe ele si nu e trecut niciun nume de producator , doar codul si siglele VW si Audi  , mai am filtrele pe care le iau de la Volksparts si fuga fuguta la Buzau la montaj

Modificat de rusen
Link către comentariu

gata ,m-am decis asupra foliei 20 pe spate 50 pe fata .acum se monteaza ,revin cu poze

Link către comentariu

si 2 poze cu rezultatul a iesit ok mie imi place,am luat de la baieti si un odorizant de masina cu miros de guma turbo

Link către comentariu

inca ceva azi am fost la spalatorie cu masina , mi-am spalat-o insa de data asta mi-am sters-o singur, am avut un prosop de microfibra si un quickdetailer in 20 de minute era gata ,luciu ,uscata bine si fara zgarieturi , merita ,eu unul asa voi proceda de acum incolo

Link către comentariu

Arata bine folia, cea din spate o estompeaza pe cea din fata. La un control vizual fara aparat de transparenta scapi.

Ce e ala quickdetailer?

Link către comentariu

este o solutie care ajuta la uscarea masinii dupa spalare, ofera luciu si protectie vopselei intre spalari, se aplica pe masina cand este umeda

Link către comentariu

Trimite-mi te rog un pm cu mai multe detalii referitoare la acest produs.

Link către comentariu

Frumos...si bafta in continuare!

Zi-mi si mie flansele si rulm de amortizoare cat au fost?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Arata bine :) dar dc nu ai pus mai inchisa :D ?  Te rog dami si mie PM cu solutia aceia.

Link către comentariu

baieti v-am dat la toti PM , legat de cat de inchisa este folia mie unu mi se pare ok 

1 –sistemul audio al masinii - done

2 - pentru ca tot am amanat si am vazut cum e vara fara , neaparat imi voi pune folie omolagata fata + spate - saptamana viitoare urmeaza sa ii pun , inca
nu stiu cum sa fac sa ii pun 25 % pe spate si 35 % pe fata sau sa o faca pe toata 35% , ce e misto la folia asta este ca are tenta verzuie.

3 - stopurile as vrea sa le fac fumurii , am inteles ca le pot vopsi , aici daca are cineva vreo idee chiar mi-ar prinde bine - stopurile deocamdata vor
ramane asa .

4 - eleron

5 - detailing interior , exterior   

6 - pedale si footrest de TT 

7 - prelungire bara fata de  V6 

Modificat de rusen
Link către comentariu

Folia arata foarte bine, Eu am cu 5% vizibilitate pe usile spate si luneta si noaptea chiar nu vad prin ea cand trebuie sa dau in marsarier, dar si cand bate soarele sau vreunu cu farurile aiurea filtreaza foarte bine, deci avantaje si dezavantaje.

Link către comentariu

Tocmai de-asta nu am pus un procent mai mare,oricum acum trebuie sa am grija cu geamurile sa nu le deschid

Link către comentariu

3 zile geamurile trebuie sa stea asa,oricum am inteles ca dureaza pana la 30 de zile pana se usuca bine de tot

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!