Jump to content

masina mea vw golf 4 edition 2001

rusen

Postare recomandată

am tot cautat sticker sa-mi pun si eu pe masina , am vorbit cu mugur de la tcm , a fost foarte amabil si mi-a trimis stickere aniversare pe care le-am impartit si pe la colegii de munca , insa caut unul pe alb sau pe rosu nu foarte mare , asta aniversar nici nu stiu unde sa-l pun si sincer nu e chiar pe gustul meu , am tot cautat pe forumul asta am si rugat diverse persoane insa nimic , pentru cei care stiu unde as putea gasi asa ceva , un sfat sau o indrumare , chiar mi-ar prinde bine.

Link către comentariu
  • Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rusen

262

• Muale

55

• florinpbv

32

• Laurentiu_LWR

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

iei sablon si iti tai ce dimensiune vrei la magazinele de articole promotionale.

s-a tot discutat in topicul de stickere.

Link către comentariu

pai cred ca asta imi mai ramane de facut , cand mai am putin timp liber de umblat am s-o fac si pe asta , eventual fac mai multe si le mai impart doritorilor pe forum

Link către comentariu

cand le am,cu cea mai mare placere,am mai multe insa trebuie redimensionate

Modificat de rusen
Link către comentariu

Superba masina , big like pentru spalatoarele de faruri :D

Daca vrei , iti trimit eu sticker negru cu vwforum.ro la cineva in regie . Daca te ajuta cu ceva ...

Sa auzim numai de bine !

Link către comentariu

multumesc frumos de aprecieri riderx, da spalatoarele de faruri sunt foarte utile mai ales in perioada asta, de sticker ce sa zic daca ma poti ajuta ti-as fi recunoscator

Link către comentariu

frumoasa masina , imi place ce ai facut pe partea de sunet ! Sa o stapanesti sanatos si bafta la modificari !

Link către comentariu

da multumesc frumos , nici a ta nu e mai prejos dupa cum ti-am zis , pai sanatosi sa fim , bani sa avem ca vor mai fi si modificari , oricum inainte de toate vine luna martie deja ma apropii vertiginos de 150.000 de km  (acum am 149.100) si am de facut revizia : ulei + filtre , si am de gand sa mai schimb :

- flanse amortizoare

- rulment flanse

- bucse bascula mari si mici

m-am intereset si de preturi la PoRo si au niste reduceri de pana la 25 % , mai mult ca sigur voi lua aceste piese OEM  si undeva la inceputul lunii martie le voi si schimba.

to be continued.......................

Link către comentariu

Am reusit in seara asta dupa mai multe incercari sa reduc la tacere o parte din greierasii nebuni din habitaclu , de mai mult timp aveam in masina un spray sonax (Spray Profesional lubrifiant)  si m-am decis sa dau balamalele usii de la sofer , asta dupa ce le-am sters cat de cat, nu am zabovit prea tare la acest proces, am dat mai mult asa de proba si da , se pare ca merge , cel putin azi dupa 30 de km parcursi prin oras , peste linii de tramvai , opriri , plecari , nu am mai auzit pocniturile alea care ma terminau de cap , macar am vazut ca e util acest spray , cand am timp , am sa dau pe la toate balamalele . Acum se aud zgomote la celelalte usi , dar ma bucur ca s-ar putea sa fi gasit rezolvarea.

Numai bine , seara buna

Link către comentariu

si uite asa am implinit 150.000 de km , mai mult am innoit-o si cu o bobina de inductie care mi-a crapat joi seara in rest merge bine si consum de 6.5 pe 1000 de km facuti acum in week-end

post-99184-0-25949600-1361124627_thumb.j

Modificat de rusen
Link către comentariu

Salut! Ai apucat sa cumperi CD Player-ul? Daca nu ti-as fi recomandat DEH-2300UBdar vad ca e un model actualmente inlocuit de 1400UBB. Acel B in plus din denumire indica faptul ca iluminarea este asemanatoare cu cea de la VW (lcd albastru, butoane rosii). Din cate observ, mai exista si 1500UBB, care arata un pic diferit si e cu 10RON mai scump. 

Cauta la alti furnizori modelul 2300UBB pentru ca e un model destul de reusit si care nu e nici foarte scump. E un model care se integreaza foarte OK in bord dpdv al culorii rosu+albastru si e cat de cat apropiat de linia stock.

Bafta!

Link către comentariu

robert03 -player-ul il am cumparat de anul trecut, e ok si asta,se incadreaza bine in consola centrala a bordului , plus ca iluminatul este fix in culorile masinii, ca sa zic asa exista o oarecare uniformitate ,multumesc frumos de sfat

Link către comentariu

asa cum am promis am mai editat niste poze,  sper sa va placa , nu in ultimul rand as vrea sa precizez ca desi unele sunt facute in fata unui dealer VW nu fac niciun fel de reclama si nu as vrea sa se inteleaga gresit postarea acestor poze

post-99184-0-40529800-1361218076_thumb.j

post-99184-0-97541000-1361218082_thumb.j

post-99184-0-65102000-1361218091_thumb.j

post-99184-0-81755600-1361218102_thumb.j

post-99184-0-84322700-1361218110_thumb.j

post-99184-0-14180500-1361218119_thumb.j

post-99184-0-60005900-1361218126_thumb.j

post-99184-0-97295900-1361218134_thumb.j

post-99184-0-80064400-1361218143_thumb.j

Link către comentariu

super pozele(de colectie)...se vede clar ca masina este intretinuta, nu e o masina alergata(iti dai seama si prin faptul cum sta este mai ridicata,sta dreapta cum ar veni nu stiu sa explic exact),arata foarte bine estetic...bafta cu masinuta ..poate te gandesti si o sa ii faci cadou niste jante :)

Modificat de lucyyy
Link către comentariu

oooo asa mai merge :icon_thumleft:  ...misto jantele si ce bine dau pe masina parca de acolo sunt :wub: ..scz greseala mea nu am fost atent

Link către comentariu

nu e problema stai linistit , pai astea au fost primele pe lista de achizitii , jantele Dezent Rb Black Polished si anvelope Dunlop Sp Sport  195/65 /R15 

Modificat de rusen
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

1 – sistemul audio al masinii - done

2 - pentru ca tot am amanat si am vazut cum e vara fara , neaparat imi voi pune folie omolagata fata + spate -  saptamana viitoare urmeaza sa ii pun , inca nu stiu cum sa fac sa ii pun 25 % pe spate si 35 % pe fata sau sa o faca pe toata  35% , ce e misto la folia asta este ca are tenta verzuie.

3 - stopurile as vrea sa le fac fumurii , am inteles ca le pot vopsi , aici daca are cineva vreo idee chiar mi-ar prinde bine - stopurile deocamdata vor ramane asa .

4 - eleron hayon ver3 afermarket , mi se pare ca arata altfel masina cu el , spatele parca nu mai este asa fad - nu cred ca mai pun , din cate am vazut se potrivesc destul de greu si sunt de proasta calitate , poate gasesc unul prin dezmembrari totusi.

5 - detailing interior , exterior la primavara – eu oricum o tin foarte curata , insa nu am cum sa-i scot eventualele pete , plus ca o astfel de actiuni va readuce oarecum la viata interiorul masinii , iar exterior panza aceea minunata de paianjen , micile zgarieturi tipice si specifice Bucurestiului ( parcarilor si doamnelo care deschide usile la maxim), cateva pete pe capota datorate stimabililor porumbei , dar care am inteles ca se dreg la un polish temeinic - vorbit cu cristi ( dub detailing ) pe care l-am cunoscut personal la pozele pentru cele 7 generatii de golf , un baiat cu mult bun simt, foarte pregatit si pasionat in ceeea ce priveste detailingul , voi face atat detailing la interior cat si la exterior la el insa asta in aprilie.

as dori sa mai adaug pe lista de achizitii  pedale si footrest de TT , m-am interesat de pret , si cel mai probabil in aprilie le voi cumpara http://shop.ahw-shop.de/vw-golf-4-1j/innenausstattung/pedalkappen-und-fussstuetzen/tt-edelstahl-pedalkappen-golf-iv-4-bora-audi-a3..?c=1389   si tot in viitorul apropiat dupa ce-mi dau seama cum pot comanda de pe ahw-shop.de , pentru ca Romania nu apare in lista lor , o prelungire bara fata de V6 http://shop.ahw-shop.de/vw-golf-4-1j/aussenausstattung/stossstangen-und-spoiler/front/vw-golf-4-spoiler-v6-4motion?c=1390.

Link către comentariu

Eleronul nu inteleg de ce zici ca sunt proaste calitativ, eu am ( dar nu ver3 ) si sa potrivit f bine, este pus prin lipire ( silicon negru ) si nu are absolut nimic, la dezmembrari se gasesc ff greu. Pedale si footrest de TT :icon_thumleft: . Spor in ceea ce ti-ai propus.

Link către comentariu

Da , nu zic ca toate sunt la fel , depinde acum de materialul din care este facut , am sa mai caut , poate totusi gasesc in dezmembrari daca nu , voi lua asa unul AM, pedalele si footrest-ul abia le astept,  sa vad cum le montez  , dar nu cred ca este foarte greu .

Link către comentariu

Am inteles , mai mult ca sigur ca le dau eu de cap nu e asta o problema , in orice caz cred ca saptamana  viitoare imi pun folie 35 % pe toata masina , si-mi iau o zi liber sa merg la Buzau pentru revizie , filtrele trebuie sa le cumpar , ulei iau de la service ,  maine merg sa iau bucsele mici si mari de la bascula , flansele + rulmentii , astea m-am decis sa le iau OEM sunt mai mult , cam dublu decat cele AM , dar avand in vedere ca are si masina asta o varsta ma gandesc sa fac acest efort financiar , am mai pus si AF si uite ca flansele trebuie sa le schimb iar dupa  20 k ,  

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!