Jump to content

masina mea vw golf 4 edition 2001

rusen

Postare recomandată

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rusen

262

• Muale

55

• florinpbv

32

• Laurentiu_LWR

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

Anul asta vreau alte jante pentru negruta mea le-am gasit pe astea cum vi se par? Sunt pe 16" pret 1500 de Ron negociabil, eventual sa iau altele sa le reconditionez eu dar sa iasa cam la fel.

post-99184-0-80644600-1390459917_thumb.j

post-99184-0-03571600-1390459931_thumb.j

post-99184-0-07251900-1390459949_thumb.j

Link către comentariu

Like...am pus si eu ochii pe ele dar nu se baga la schimburi omul...vezi ca o sa iti trebuiasca si cauciucuri...

Sunt proaspat reconditionate....nu merita sa le vopsesti acum...poate dupa ce mai apar cateva zgarieturi

Link către comentariu

Albe dau un contrast f puternic pe masina inchisa la culoare - mai degraba cum a zis Muale - ceva gri inchis, gunmetal etc.

Link către comentariu

post-14266-13904650378258_thumb.jpg

Este pacat sa ascunzi modelul sub o culoare inchisa :) parerea mea...

Link către comentariu

Sunt frumoase. Ce latime au? Si eu sunt de parere ca le strici cu o culoare inchisa, le dispare tot farmecul. Poate, un mare poate, un gri nu foarte inchis, sa mai diminueze contrastul.

Link către comentariu

Contrastul e pe gustul Meu ,pe alb ar fi ok , dar oricand se pot vopsi , oricum imi trebuie anvelope noi.

Link către comentariu

Eu te sustin.:D vin bine si pe alb...poate mi le dai si mie de o poza doua :D

Link către comentariu

Arata foarte bine pe alb,singura problema fiind pastrarea lor curate.Tocmai de-aia  recomanda baietii variatii de gri,deoarece praful de placute nu se observa asa repede.

Link către comentariu

Da ,oricum toate se murdaresc, daca nu voi putea sa le iau pe astea ,voi lua altele acelasi model si sa le fac asa .

Link către comentariu

Eu inca ma mai gandesc daca sa le las albe sau sa le fac portocalii...oricum ar fi,tot trebuie sa le vopsesc.

Link către comentariu

Da ,oricum toate se murdaresc, daca nu voi putea sa le iau pe astea ,voi lua altele acelasi model si sa le fac asa .

Poate faci un efort si reusesti sa le iei, pentru ca sunt in stare fff buna. Am vazut modelul asta de jante la preturi asemanatoare cu astea albe, dar in stare mai proasta.

Link către comentariu

Arata foarte bine pe alb,singura problema fiind pastrarea lor curate.Tocmai de-aia  recomanda baietii variatii de gri,deoarece praful de placute nu se observa asa repede.

eu am recomandat pt aspect, cu murdarirea nu cred sa fie problema la rusen ;) . niste sonax full efect urmat de FK1000p .

janta alba ma duce cu gandul la masinile de raliu

Link către comentariu

Aurii, buza polishata si masina lasata. The end :D

BBSRS722.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

O poza cu micuta si inca una cu un mesaj de la un gibon in mirificul militari,n-am parcat pe locul nimanui, este un camp in spatele unui bloc.

post-99184-0-77550200-1395096170_thumb.j

post-99184-0-50894500-1395096247_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In week-end am mai mesterit pe la masina , mai mult la exterior mi-am luat in schimb multe piese, pe care trebuie sa le pun pe masina ,frane , revizie , distributie ,senzor Esp , de saptamana asta ma apuc de ele in rest masina arata Asa , parca Mai bine incarcata :).

post-99184-0-13256300-1396254188_thumb.j

Link către comentariu

spor la treaba.

si eu am lucrat la frane recent, daca ai nevoie de ajutor la ceva ma anunti ;)

ce producator ai ales? eu am schimbat ATE fata spate, discuri, placute

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!