Jump to content

masina mea vw golf 4 edition 2001

rusen

Postare recomandată

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rusen

262

• Muale

55

• florinpbv

32

• Laurentiu_LWR

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce cauta colegul nostru atat de departe de casa? :))

58C3E9C6-1B00-4870-8B81-648A9420A2CD_zps

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Am montat gumele de iarna,la un nene pe Valea Lunga in Militari, parca mai neamt decat masina mea ,a fost foarte ok ,a strans la dinamometrica rotile ,a fost foarte atent la toata operatiunea,cele de vara mai merg 2 veri iar astea de iarna sunt geniale ,iau mult mai usor de volan si nu sunt deloc zgomotoase, ceara nu am reusit sa o aplic maine am liber si poate o fac de dimineata daca imi permite si vremea.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Am sa le pun capace, am gasit unele oem si daca nu sunt sparte le iau, as vrea totusi sa le vopseac ,ma gandeam la un verde mai deschis, ar fi tiganie daca le vopseac asa?

Link către comentariu

nu arata rau nici asa cum sunt acum...daca ii pui capace s-ar putea sa le mai micsoreze putin...asa sunt negre nu ies in evidenta...dar in acelasi timp parca e prea mult negru...sunt bune oricum pt 3 luni merg   :)

Modificat de lucyyy
Link către comentariu

Nu i-am facut era mult prea frig, am intepenit azi putin de spinare dar am dus treaba pana la final , oricum la primavara o bag la un detailing , ii trebuie si un polish de calitate, ceara i-am tot dat,insa am niste zgarieturi si niste pete de gainat pe care nu le Mai suport .

Link către comentariu

Ma bate gandul sa-mi schimb stopurile cu unele pe leduri am gasit gasit mai multe :

1 )http://www.tunertools.ro/detalii.php?cat=Vlc=&sid=RV02ALRCR

2 )http://www.tunertools.ro/detalii.php?cat=Vlc=&sid=RV02LB

Astea mi-au placut cel mai mult as opta pt cele rosii ,ma gandesc sa le schimb ca am unul ciobit plus ca vreau de mai mult timp unele pe led.

Link către comentariu

Nu arata rau, dar nu stiu de ce mie nu imi plac alte stopuri decat cele originale

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Link către comentariu

Mda si astea sunt interesante, oricum de la anul incep cautarile pe anul asta s-a cam dus bugetul alocat masinii , in ultima luna mi-a papat ceva.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi am spalat masina si dupa aplicarea protectiei pt iarna sunt super multumit de rezultat nici spuma activa nu sta pe masina, sa vedem acum cat rezista, am luat azi niste leduri pt numar ,le-am pus pe masina , cateva poze si cu 2 masini pozate aseara in parcarea de la auchan,Mai vreau sa schimb suporti de nr am vazut la cineva in trafic unii simpli cu emblema discreta a vw.

post-99184-0-15950700-1386430404_thumb.j

post-99184-0-66981700-1386430416_thumb.j

post-99184-0-42805900-1386430449_thumb.j

post-99184-0-41882400-1386430539_thumb.j

post-99184-0-55502900-1386430554_thumb.j

Link către comentariu

Shiny black :D. Arata foarte bine.

wow, 2 SL-uri 65 AMG Black Series. Celui rosu ii lipsea un far?

Link către comentariu

Dap,paguba destul de mare pt el ,jante pe 20 , cauciuc cu latime 300 :))

Modificat de rusen
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!