Jump to content

masina mea vw golf 4 edition 2001

rusen

Postare recomandată

Dupa parerea mea arata mai ok si mai complet cu literele.

Ce nu prea pica ok sunt jantele. Tipa dupa niste oem-uri.

Link către comentariu
  • Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rusen

262

• Muale

55

• florinpbv

32

• Laurentiu_LWR

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

santa monica sunt prea mari?

masina arata bine si in realitate, in schimb pozele ma inteapa pe retina de la efectele aplicate exagerat

Link către comentariu

Santa Monica sunt destul de grele, pe 16 e suficient ,pozele le editez intr-o aplicatie de pe tel , le fac hd , dar cam atat, luciul e dat de vopsea si de diverse produse pe care le mai folosesc, nu dau literele jos pt ca nu simt asta,imi place asa cum este.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Link către comentariu

HD sau HDR? Editeaza manual, mai putin contrast, etc

Lawrentiu, cat costa inchirierea, ma bag si eu

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu
  • 1 month later...

Va salut , am reusit sa-mi iau anvelopele de iarna , am optat pentru Sava Eschimo S3 pe 14 , anvelopele sunt noi,fabricate in octombrie 2013 , am cautat destul de mult pana le-am luat insa le-am gasit la un pret bun  , am dat tablele jos de pe vechile anvelope , par sa fie detul de noi  neavand niciun fel de problema , cred ca in 2 saptamani le pun pe masina.

Mi-am gasit si un capac pentru portbagaj in partea unde sta trusa de prim ajutor , marti intru in posesia lui , momentan vreau sa-mi dau masina cu o ceara pentru iarna , insa sunt in cautari am vorbit si cu , colin de pe forum , mi-a recomandat o spuma , acum nici nu mai stiu ce sa cred, ba e buna ceara asta solida ba nu e buna , trebuie sa decontaminez si masina in prealabil , as incerca sa fac singur toata treaba asta , m-am si gandit sa o spal si apoi sa merg intr-o parcare subterana ,sa o decontaminez si apoi sa-i dau ceara , inca sunt in dubii .

Link către comentariu

pai sincer nici nu stiu , am tot vazut diverse kit-uri si de la sonax si 3m , am citit si diverse pareri pe forumurile de detailing dar sunt impartite, inca nu stiu  , vreau ca pana vineri seara sa le am si sambata sa ma apuc de treaba , saptamana asta ma hotarasc cum procedez.

Link către comentariu

14 " ??

Pacat...gata, nu mai imi place pana la primavara sa stii :p

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Link către comentariu

pai daca asa aveam tablele , nu mai avea rost sa dau bani si pe jante , ei las ca 3-4 luni ma dau cu balon de 80 pe 14' :))

Link către comentariu

Chiar am fost multumit de cele vechi si de-asta am optat tot pentru 14, iarna oricum  roata trebuie sa fie mai ingusta si cu balon mai mare pentru o aderenta mai buna asa ca ma incadrez. :)

Link către comentariu

Este pe la 100 lei kit de decontaminare de la Sonax. Sau de banii aia iei Bilt Hamber auto clay, 200g (destula cat pt 4 curatari) si mai ai bani si pt spalare .

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Da , unul sonax , am vazut si eu , dupa decontaminare , masina trebuie spalata iar ?sau merge sa ii dau cu ceara dupa ce o decontaminez fara sa o spal?

Link către comentariu

Bravo pentru cauciucuri! Cat au costat? Poate ca roata de 14" apare "batraneste" pentru noi, dar oricum tu ai aranjat masina ca sa-i vina bine 16" de vara fiindca ai suspensia sus. Iar la Buzau viscolul isi face de cap in fiecare iarna asa ca alegerea ta e cea mai potrivita. La Craiova in mod exceptional avem zapada peste 20 cm, eu unul am cautat cauciucuri de iarna pe 18" :) dar am renuntat pentru ca erau prea scumpe si am pus GoodYear 195/65/r15.

Apropo, in ce consta decontaminarea si cu ce se face? Fiindca as face si eu asa ceva, deocamdata am demontat grilile de aerisire si le-am curarat pentru ca erau imbacsite de la siliconul de bord+praful aferent.

http://vwforum.ro/index.php?/topic/106022-Dezmembrez-skoda-rs-Milltek,APR-Ko4#entry2211294

Pe astea am pus eu ochii...asta e anuntul dar dai pe google spyder...asa se numeste modelul...

Problema este ca eu abia ce le-am reconditionat pe ale mele...si nu cred ca iau pe ele cat dau pe astea si macar jumate din pretul de reconditionare...si ies cam in gaura..si ma tot gandesc daca merita mutarea :)

Sent from Lwr-itza using Tapatalk

Daca vrei niste jante wow, are o tipa de vanzare pe pieseauto.ro niste BBS Spider pe 17" de toata frumusetea (e varianta in 7 spite) la 200 euro cu cauciucurile bonus. Am vrut sa le iau eu dar pana in final am pus pe 18".

Link către comentariu

Da , unul sonax , am vazut si eu , dupa decontaminare , masina trebuie spalata iar ?sau merge sa ii dau cu ceara dupa ce o decontaminez fara sa o spal?

eu as alege argila pe care ti-am recomandat-o in locul kit-ului sonax. ai 200 g vs 60 gr (tubul de lichid e vax, argila de la Bilt Hamber se foloseste cu apa).

o speli inainte de decontaminare (jet + sampon, galeata / jet + onr in parcare / jet + nimic , e greu cand stai la bloc, stiu :) ), apoi freci cu argila. la final doar o clatesti putin.

oricum ai grija la temperaturi, pt argila trebuie sa fie mai cald de 8-10 grade cate sunt acum.

Link către comentariu

Pai o spal si ma bag cu ea in parcare la auchan altcumva nu am cum.

Anvelopele au fost 880 Ron,era cea Mai buna oferta pentru modelul asta.

Link către comentariu

Afacere buna cu cauciucurile. Din experienta spun, ca e o povara sa iei cauciuri pe 16, sa nu mai zic de 17 :))

Link către comentariu

Pai asa am avut si am zis sa merg pe aceeasi configuratie, vroiam si eu alte jante dar nu ma indur de astea ca le am de noi si nu sti peste ce ciurucuri dai, cand am sa am bani iau ceva frumos nou si gata , arata mai batraneste masina dar asta e trebuie sa mai faci si compromisuri pentru comfortul personal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Pe langa anvelopele pe care le-am luat , mai astept maine de la colin un colet ce contine :

1 ) http://www.colindetailing.ro/sonax-kit-pentru-decontaminare-p-349.html   pentru decontaminare .

2 ) http://www.colindetailing.ro/sonax-sealant-profiline-polymer-net-shield-p-683.html  + burete aplicator. 

3 ) http://www.colindetailing.ro/lavete-microfibra-polishare-5-bucati-serwo-p-732.html  , chiar aveam nevoie pentru ca cele pe care le aveam s-au cam dus .

iar la final ii mai dau si cu asta http://www.colindetailing.ro/sonax-laveta-microfibra-uscare-p-480.html  asta il am deja pe stoc e mare si pufos :))

In seara asta o aranjez la interior cat am sa pot si week-endul urmator tablele pe anvelope si apoi pe masina + un detailing modest / personal sper sa-mi iasa bine.

Link către comentariu

:( daca vrei tu sa mergi pe Sonax pana la capat... (aici ma refer la primul link, Netshield e f misto)

Modificat de Muale
Link către comentariu

Pai asta mi-a recomandat Colin si pana acum nu m-a dezamagit , eu stiu ce zici tu,dar nu aveam asa multi bani alocati pentru treaba asta,sper sa fie ok ,dupa ce termin treaba iti dau sa incerci spray-ul, daca esti curios.

Link către comentariu

ce ti-am recomandat eu era mai ieftin decat kitul sonax, plus ca aveai cantitate mai mare, 200 gr vs 60 gr (pt decontaminari ulterioare)

Link către comentariu

Aaaaa s-ar putea sa ai dreptate eu ma gandeam la ala de la sonax Mai mare, mda acum realizez , sper sa ma descurc cu ce am deocamdata .

Aaaaa s-ar putea sa ai dreptate eu ma gandeam la ala de la sonax Mai mare, mda acum realizez , sper sa ma descurc cu ce am deocamdata .

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!