Jump to content

masina mea vw golf 4 edition 2001

rusen

Postare recomandată

Wow...25...eu eram putin revoltat cu 19 la mine...dar se poate si mai rau vad:D

Montreal zici ?:P alea de octavia rs nu iti plac? Ca sunt unele pe forum si arata bine si alea...parerea mea:D

Sent from Lwr-itza using Tapatalk

Link către comentariu
  • Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rusen

262

• Muale

55

• florinpbv

32

• Laurentiu_LWR

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

http://vwforum.ro/index.php?/topic/106022-Dezmembrez-skoda-rs-Milltek,APR-Ko4#entry2211294

Pe astea am pus eu ochii...asta e anuntul dar dai pe google spyder...asa se numeste modelul...

Problema este ca eu abia ce le-am reconditionat pe ale mele...si nu cred ca iau pe ele cat dau pe astea si macar jumate din pretul de reconditionare...si ies cam in gaura..si ma tot gandesc daca merita mutarea :)

Link către comentariu

Stiu...si mie imi plac...ia-le...si cand te plictisesti de ele..iti dau eu montreal...si mai vorbim putin la bani:)

Link către comentariu

Salut,am gasit Mai multe tipuri de anvelope:

1-Hankook Winter Icept w442 la 240 Ron

2- Vredestein Snowtrack la 270 Ron

3- Toyo Snowprax la 250

Care vi se pare o alegere buna?

Link către comentariu

Alea ziceam si eu ca sunt mai ok, si nu as vrea sa iau sh.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Modificat de rusen
Link către comentariu

Sh poti gasi chiar bune, doar sa cauti.

Eu am luat bora cu niste Kleber-uri DOT 2010 - si sunt foarte bune. Socrului meu i-am gasit acum cativa ani niste Pirelii, la fel, foarte ok.

Majoritatea gumelor de iarna sh sunt prastii, uscate si tocite - insa daca vei cauta cu atentie vei gasi sigur ceva ok - si pretul este cel putin la jumatate.

Link către comentariu

La banii astia merita sa cumpere noi , banuiesc ca preturile sunt pentru 15"

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Jantele de tabla pt iarna sunt de 14, 175/80/r 14 e mai ok pt iarna balonul mare, nu as vrea sh din motive de siguranta, nu de fite, ca astea de le am acum ar mai merge dar nu are rost sunt din 2007 deja.

Link către comentariu

Frumusel Golful tau, imi place si faptul ca avem wish-list-uri asemanatoare :) Scaunele sunt frumoase, asa am si eu pe coupe-ul meu, doar ca am dat pe ele 300 ron ( scaune, bancheta, fete de usi). Orzgam e baiat super ok, am luat un mp3 JVC de la el. Apropo de wish-uri: eleron am, toba sport am, pedale sport am, scaune sport am, jante 18" Detroit + suspensie sport reglabila FK am...mai sunt si alte maruntisuri: cotiera, burduf piele schimbator, suport pahare, leduri- nebunii....Urmeaza: bara fata+bara spate Wizzard, praguri, volan 3 spite/piele pe volanul 4 spite, faruri de R32, chiptuning la TCM, evacuare dubla si la final o mare vopsea :) Pana in momentul de fata am cheltuit peste 2000 euro cu modificarile si nu am ajuns nici la jumatate! Spor la lucru si tie!!

P.S.: uitai de stopurile tuning clare marca HB, a fost primul lucru modificat dintre elementele stock(aveam din cele cu semnalizarea galbena), apoi a urmat grila badgeless cu plasa metalica - Kamei.

Link către comentariu

Bv si la mai mare, Mie imi place sa o tin cat mai simpla,doar jantele cred ca le mai schimb in rest am schimbat destule la ea.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Modificat de rusen
Link către comentariu

DJ44MKE nu mai bine iti faci tu topic cu masina ta decat sa ii insiri lista peste tot unde apuci?

Multumesc si scuze de off-topic!

Link către comentariu

Ba da.

Cu amendamentul ca am insirat lista peste tot pe unde am gasit oameni pasionati si nici intr-un caz "peste tot pe unde am apucat". Este o diferenta care se sesizeaza mai greu.

Link către comentariu

Superba! Tu ai revopsit-o sau ai "intinerit" vopseaua originala cu produse de detailing? Fiindca arata impecabil!!

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!