Jump to content

masina mea vw golf 4 edition 2001

rusen

Postare recomandată

Ia unul de proba/test.

Cel oem, daca nu ma insel are diametru exterior 66,6 mm iar intre ghearele care trebuie sa intre trebuie 56,6 mm.

Daca nu sunt corecte datele, rog sa ma corectati.

Asta din ce imi aduc eu aminte de capacele centrale oem.

Link către comentariu
  • Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rusen

262

• Muale

55

• florinpbv

32

• Laurentiu_LWR

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

am un passat la bloc tot din 2001, are jante montreal il rog pe propietar sa ma ajute,multumesc de info donz.

Link către comentariu

Parerea mea e ca nu ar arata rau, la culoare s-ar potrivi. .. argintiu/negru

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta

Link către comentariu

news flash !! am gasit un interior recaro 1 , cred , oricum in pozele pe care mi le-a trimis baiatul care il are , interiorul se prezinta foarte bine , si el mi-a zis ca arata foarte bine si ca nu exagereaza , tind sa-l cred e forumist de-al nostru , incalzite , cu airbag si reglaj pe inaltime , cum am si eu pe masina , vineri il iau si sper sa-l si montez tot in aceeasi zi , va intreb pe voi poate mai stiti , in urma switch-ului pot aparea probleme ? ma refer aici la mufele de la airbag sau de la inalzire sa nu se potriveasca , interiorul este de pe o bora , am vazut ca un alt coleg de-al nostru Lawrentzyu_86 a luat acelasi tip de interior de pe un golf pe bora lui , deci inclin sa cred ca nu ar fi probleme.

Link către comentariu

Laurentiu zicea pe topicul lui ca tot schimba intre ele mufele de airbag... Nu stiu daca la Recaro 1 a aparut problema, dar merita sa-l intrebi, sa fii sigur inainte de a umbla.

Link către comentariu

chiar daca sunt diferente, inlocuiesti mufele intre ele si gata.

asa a facut si el pe scaunele lui (doar ca este plecat din tara si nu cred sa iti raspunda curand)

Link către comentariu

da stiu ca e plecat , de-asta mi-era si mie teama ca trebuie sa fac ceva modificari , nu stiu nici alea la incalzire se potrivesc ..pfuuuu...il sun acum pe baiat sa vad el ce zice

Link către comentariu

daca sunt misto si ieftine, ia-le!

cu mufele nu e problema, se adapteaza usor.  fie schimb de mufe intre cele 2 scaune (actuale si cele recaro), fie iei din dezmembrari alte mufe.

pune o poza cu scaunele sa vedem in ce te bagi :)

Link către comentariu

astea sunt , sunt putin ingandurat cu montajul lor,ca ele arata bine,trebuie sa decuplez si minusul de la baterie din cate am inteles,pretul lor e de 600 ron,mi se pare ok.

post-99184-0-12805200-1372154365_thumb.j

post-99184-0-78000000-1372154393_thumb.j

post-99184-0-71158200-1372154425_thumb.j

post-99184-0-08999500-1372154457_thumb.j

post-99184-0-87609800-1372154484_thumb.j

Modificat de rusen
Link către comentariu

nu par a fi scaune sport (recaro niciatat), dar arata bine pentru pretul ala

Link către comentariu

nu sunt recaro. asa am eu pe masina, doar ca mijlocul e albastru. sunt sport - mai profilate decat cele standard.

pt montaj trebuie sa desfaci aparatorile de la sine si cele 2 suruburi din capat, in fata. nu ai treaba cu bateria, doar sa nu pui contactul pana nu termini lucrarea.

L.E.  acum vad ce scaune ai tu, tot incalzite. eu nu as da 600 lei doar pt aripioarele alea. mai bine cauta unele recaro, mai strangi ceva bani.

ale tale daca le dai cu 100 lei e bine (Laurentiu stie ce greu se dau) , incalzire au ambele.  nu se justifica banii :(

Modificat de Muale
Link către comentariu

a ok , sport , my bad , oricum sunt peste ce am eu acum pe masina si imi plac , multumesc muale , vineri merg sa le iau si sa le si montez pe masina

Link către comentariu

Tu stii mai bine ;)

De pe cele vechi poti vinde repede incalzirea.

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

pai la scaunul de la sofer nu-mi merge incalzirea , e intrerupt circuitul ala pe undeva , sa vad ce fac cu ele , ele sunt ingrijite dar nah sa vad cum scap de ele pana la urma, nemtul de la care am luat masina era fumator si a perpelit si bancheta spate .

Modificat de rusen
Link către comentariu

scapi greu, poate scapi usor daca le dai moka.

incalzirea se poate repara in cele mai multe cazuri, trebuie desfacut sa vezi ce/unde e intrerupt.

daca esti decis sa le iei, gata cu vorba! asteptam pozele vineri

Link către comentariu

le iau cu siguranta , sunt cadou de la fratemiu mai mic pentru ziua mea de nastere :icon_thumleft:

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Se vorbea cumva de mine? :)) back :D

Ce ai mai facut cu scaunele?daca sunt cadou...sunt binevenite :)) sunt acelasi model cum le-am avut eu pe cele albastre...doar ca au in plus reglaj lombar si incalzire...deci si pretul e unul corect...

Cat despre montaj...este foarte simplu...cu bateria nu ai treaba atata timp cat nu pui contactul cu scaunele date jos...si daca il pui...te alegi cu o eroare care se sterge si aia :))

Mufele...un factor important am vazut ca este anul...daca masinile provin din ani apropiati...sunt 90% sanse sa fie aceleasi mufe...daca nu...il rogi pe cel care iti vinde scaunele sa iti dea si mufele...si le tai pe ale tale si le legi pe cele noi...nu strici nimic atata timp cat respecti numerotarea firelor...nu culorile...eu maine sunt in Rahova daca ai nevoie de ajutor :P

Pe langa mufe la mine a diferit si sistemul de prindere...am avut nevoie de 4 suruburi M8 cam de 5 cm...ca sistemul era diferit...

Scaunele vechi...cum sicea si Muale...donatii sau alte intrebuintari...relax pe balcon sau sub vie la curte :)) asta dupa ce scoti incalzirea de pe ele...si incerci sa iei un ban cinstit pe ele :P

Link către comentariu

ha ha bine ai revenit,pai maine merg sa le iau si le montez acolo , am vazut cum ai facut tu in caz ca trebuie inlocuite mufele azi am luat varnish term. ,banda izolatoare ,pin 1 la pin 1 etc, insa cred ca se potrivesc ,interiorul este de pe o bora v5 din 99 a mea din 2001 sunt mai vechi ,revin sambata cu poze.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Te asteptam cu poze...sa le stapanesti sanatos... :)

Link către comentariu

Am reusit vineri sa montez noul interior ,cu ajutorul user-ului  orzgam , de la care l-am si cumparat , am intampinat ceva probleme cu mufele de la airbag pe care a trebuit sa le inlocuiesc  si cu bancheta spate care nu mai iesea din sigurante , in rest totul e ok , nu mi s-au stocat erori in bord deci tind sa cred ca totul e bine , ca si prima impresie noul interior este foarte comfortabil si aspectuos , nu am gasit sincer niciun defect , poate doar cateva semne de uzura la scaunul de la sofer in rest sunt multumit .

Poze  nu am reusit sa fac , am avut o infectie puternica in gat si sunt pe antibiotice si n-am avut niciun chef poate mai pe seara revin cu un set de poze , pentru ce-a mai ramas din anul asta , as mai vrea pedalele alea de tt cred ca luna urmatoare le iau  si prelungirile fata spate de V6 mi-au placut foarte mult cum vin pe un golf 4 , evident ar trebui si niste tipsuri , sa vedem , ma mai gandesc .

Revin cu poze diseara.

Modificat de rusen
Link către comentariu

le-am vazut eu, arata chiar bine.  :icon_thumleft:

uzura este f mica in comparatie cu altele, stai linistit.

Link către comentariu

multumesc vali ,  reglajul ala lombar m-a cam rupt la spinare , pana ma invat cu el , sper sa ma invat :D , oricum l-am dat la minim .

Link către comentariu

pai il ridici la drum lung, atunci e util.

eu asa il folosesc, din pacate la Golf nu am asa ceva si acum 2 ani spre Turcia i-am simtit lipsa (am facut sul un tricou si l-am bagat acolo)

Link către comentariu

din pacate road trip-ul de ieri a tinut 20 de minute , mi s-a ars o bobina de inductie si am facut cale intoarsa, am luat celalalt golf si am plecat pana la urma , masina am lasat-o in parcare , in  seara asta m-am intors cu o noua bobina Beru 130 de ron , luata de pe drum si am rezolvat problema , am ramas cu eroarea totusi stocata pe in CB dar sper sa se duca de la sine daca nu in week-endul urmator am sa merg la cineva cu vag com sa o sterg , mare noroc am avut cu furtuna de ieri un polo din spatele meu a iesit destul de sifonat , capota stalp si oglinda avariate , bobina de inductie a iesit destul de greu , era cea originala ,dar totusi am dovedit-o , mi s-a parut oarecum ciudat ca asta de am pus-o acum e putin iesita mai in afara desi e a intrat la maxim si ea , important e ca am rezolvat-o si ca am facut-o eu  :icon_thumleft: .

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!