Jump to content

masina mea vw golf 4 edition 2001

rusen

Postare recomandată

mersi Rave, la prima vedere din descrierea facuta produsului pare exact ce caut eu , sa cobor masina si sa nu pierd nici la capitolul comfort foarte mult , oricum acum testez piata si variantele pentru a lua o decizie cat mai inspirata , nu ma grabesc ca n-are rost

Link către comentariu
  • Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rusen

262

• Muale

55

• florinpbv

32

• Laurentiu_LWR

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca pretul nu te da inapoi, atunci amortizoarele astea chiar merita. Sunt sute de review-uri peste tot asa ca ai pe unde citi ca sa-ti faci o idee despre ele.
Alta varianta mai e Bilstein, dar sunt mai mult axati pe sport decat pe confort, asa ca ai avea ceva de pierdut acolo.

Link către comentariu

Pretul amortizoarelor este la bucata acolo, ceea ce duce la un total destul de maricel. 

Amortizoare de pe Ahw sunt la set, deci 128 euro fata si 99 spatele! 

Link către comentariu

salut rusen

succes la modificari foare ingrijita si frumoasa masinuta:)

am vazut ca ai volanu imbracat in piele ....si arata f bine...spune-mi si mie unde l-ai facut si cat te-a costat:)

bafta

Link către comentariu
Publicat (modificat)

multumesc frumos alex , ti-am dat un PM cu toate informatiile legate de volan

Modificat de rusen
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Intrucat am avut ceva probleme mecanice la masina , am lasat deoparte planurile cu suspensia si jantele ( deocamdata ) , am intampinat o problema care s-a dovedit a fi de la un tampon de la motor cel de pe partea soferului , si daca tot merg cu ea sambata la buzau sa-l schimb am zis s-o fac lata , asa ca am luat si dogbone-ul (tamponul de la cutie de sub masina) si bucsele de la bara stabilizatoare + bride , piesele le-am luat de la volksman , mai am de luat suruburile pentru tampoane pe care merg sa le iau azi de la PBN .

Mare mi-a fost mirarea aseara cand am constatat ca tamponul de la motor (lemforder ) avea sters de pe el sigla vw si audi , tare nu ? adica eu l-am luat cu 100 de ron  mai ieftin desi este fix aceeasi piesa , acelasi producator , am cerut la mai multi dealeri vw oferte pt piese oem stiind ca beneficiez de o reducere de pana la 25 % avand in vedere vechimea masinii , ei bine ei mi-au redus doar costul suruburilor , adica sume modice , la piesele unde merita reducerea , mi-au scazut max 12 % din pret , nu-mi puneau nici TVA-ul , niste mizerii , sunt satul de discrepantele astea , una vorbesti cu ei la telefon altceva apare pe hartie , la toti dealeri VW din Bucuresti manopera pentru schimbul pieselor este de 400 de ron , la Buzau la 120 de km de Buc la service-ul Mercedes si Hyundai unde mi-am facut toate lucrarile pana acum la masina , manopera este de 120 de ron.

Link către comentariu

Azi am reusit azi sa-mi rezolv problemele cu ajutorul lui dudu1307  cu zgomotul de la masina care ma innebunea s-a dovedit a fi o proasta sudura la evacuare , in fine , bine ca i-am dat de cap ca , daca ma luam dupa toti mecanicii ajungeam sa schimb planetare , caseta de directia , cutia si multe altele pentru o sudura prost facuta , azi mi-a venit uleiul , in 3 luni am facut iar 7000 de km , cand se aduna asa multi sincer nici nu stiu , azi dupa ce-am spalat masina mi-a trecut toata supararea pe ea , nu m-am putut abtine si i-am tras si cateva poze .

Am renuntat la ideea de jante mai mari si supensie sport , m-am gandit mai bine si ar fi pentru mine ca si masina de zi cu zi inutila ba chiar deranjanta , am gasit la cineva o pereche de jante Siata foarte faine cu tot cu anvelope de iarna la 600 de ron , insa nu au mai fost finante ,cu ultimele investitii  mi-am dat bugetul peste cap .

Una peste alta m-am pricopsit cu un golf 3 , 1.6 din 95 , 163.000 km (reale, ireali chiar nu stiu ) nu are el cine stie ce dotari , dar are trapa :)) si e minunata , dupa ce am primit aprobarea consoartei ca este masina ei , am sa-i fac un topic de prezentare cel mai probabil dupa ce o bibilesc putin ca e cam deranj in ea.

Ca si prima impresie masina este foarte buna , la varsta ei ajunge destul de usor la 150 testat de mine ieri , n-am putut sa ma abtin , aveam radarul in dreapta , gata gata las-o mai usor , dupa 120 , la mine se activeaza si se lasa cu batai dupa ceafa :)) , ca si stabilitate e ok , golful meu sta mai bine in curbe si servo mai greoaie pe golf 3  , in schimb calitatea plasticelor parerea mea este net superioara celor de pe golf 4 , n-are un maner zgariat la usi nimic nimic , si parca sunt mai pline de viata si plasticul ala de pe bord e mult mai ok , la golf 4 cred ca au terminat materialul  :)). 

si cateva poze :

post-99184-0-30580500-1370891338_thumb.j

post-99184-0-10894700-1370891347_thumb.j

post-99184-0-80270000-1370891355_thumb.j

post-99184-0-00850600-1370891369_thumb.j

post-99184-0-28472500-1370891612_thumb.j

post-99184-0-57601300-1370891643_thumb.j

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Bine ca ai scapat...dar nu am inteles ceva...in 3 luni...tu faci 7000 de km ? 

Link către comentariu

da, din a 2-a saptamana a lunii martie pana acum am facut 7000 de km , vezi pe topic parca pagina 7 am poza la 150.000 in 17 februarie , acum e 10 iunie si am 157800 cam asa ceva , merg ca nebunu in oras foarte mult , munca -acasa , in week-end nu stau in bucuresti mai mereu plec si am cate un drum pe luna la Severin care dus intors face cam 700 de km si de aici km astia , rar cred ca sta o zi nemiscata.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

wow...sunt curios la cat timp faci revizia...de fapt de cate ori schimbi uleiul si filtrele pe an :D 

Link către comentariu

cred ca de 3 ori pe an , intre 9000 si 10000 de km , ulei 3,2 litri , filtru de aer , ulei si de benzina la fiecare revizie ala de polen la 2 revizii , merg cu benzina petrom 99 sau omv maxx , nu ii place deloc aia de 95 , e simandicoasa rau , pai din noiembrie 2011  pana in prezent am facut cam 36000 de km , la consum in oras 9-10 % afara mai scap cu un 6 - 6,5 % .

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Tare...ce sa zic...km cat mai multi fara incidente :)

Link către comentariu

Poate totusi niste arcuri Eibach ii pui :d

Pentru asta sunt masinile sa mergem cu ele nu sa le tinem in fata blocului/casei, cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Corect...masinile sunt facute sa mergi cu ele...numai sa ai si unde :))

eu de ex ma chinui sa fac 8000km pe an...deoarece imi este mult mai usor sa ajung la munca cu metroul...masina o tin pentru concedii...si treburi personale...si la cat de mult muncesc...nu prea am timp de treburi personale :))

Link către comentariu

bineinteles , eu o mai las si pe doamna la munca , o mai si iau , tu sti de cate ori mi-a venit sa  las masina pe Stefan cel Mare si sa o iau la picior pana in Titan, m-am saturat de traficul asta , intr-o zi cand a fost concertu vietii Depeche Mode , ma durea piciorul stang de la ambreiaj , 2 ore am facut pana acasa din Pajura , am innebunit nu mai puteam , e cu dus intors , oricum in Bucuresti termini orice masina daca cat de cat nu ai grija de ea , si ma refer aici la schimbrui de ulei , la cat de mult iti place sa stai cu piciorul pe frana pe ambreiaj , eu am schimbat multe inainte de termen si nu-mi pare rau , singura data cand m-a luat prin surprindere a fost o bobina de inductie , oricum am investit multi bani in masina asta , si nu ca era nevoie ci pur si simplu mecanicii te duc pe piste gresite o iau prin eliminare , dar lista eliminarilor e lunga si costisitoare.

Link către comentariu

poze cu 2 fete speciale si cu ce mi-a facut o piatra la janta pe interior in drumul pietruit spre Valea Iazurilor  azi la pranz.

post-99184-0-71356400-1371400460_thumb.j

post-99184-0-68172200-1371400465_thumb.j

post-99184-0-40920800-1371400475_thumb.j

post-99184-0-84125000-1371400480_thumb.j

post-99184-0-83796400-1371400485_thumb.j

post-99184-0-10822800-1371400498_thumb.j

post-99184-0-91586700-1371400511_thumb.j

post-99184-0-48618000-1371400525_thumb.j

post-99184-0-60844700-1371400540_thumb.j

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Ai fost azi cumva cu asta mica rosie la plimbare?pe la 5 juma pe Liviu rebreanu? :)

Link către comentariu

nu, azi am mers cu a mea ,era mult prea cald pentru aer pe la trapa :)

Link către comentariu

ce bine ii sta la 15 grade in parcarea subterana pe caldura asta.

post-99184-0-19899600-1371483880_thumb.j

Link către comentariu

merita sa inlocuiesc capacelele jantelor cu unele oem vw sau sunt prea chicioase?

post-99184-0-72514400-1371826052_thumb.j

Link către comentariu

depinde cat de mult intra/ se pupa cu janta. daca sta mult iesit in afara se poate vedea urat. fa o incercare si monteaza unu si fa poza cu cel oem si cu acesta si compara.

Bafta!

Link către comentariu

spre rusinea mea inca nu m-am documentat ,va trebui sa le masor initial pe cele de pe masina si apoi sa caut unele oem, nici eu nu vreau sa fie grosolane iti dai seama.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!