Jump to content

masina mea vw golf 4 edition 2001

rusen

Postare recomandată

lucy ,multumesc frumos ,am in plan urmatoarele : pedalele si footrest luna urmatoare, prelungiri si praguri gti edition 25 de ani ,grila fara semn, dupa scoaterea grilei capota indreptata, tipsuri , dupa ce voi monta prelungirea spate, stergator golf 5 ,volanul cred ca il voi schimba cu unul in 3 spite si pe final un interior recaro gti rosu as vrea,sunt mai rare dar poate am noroc, pe foaie sunt multe ,cu rabdare si bani intr-un timp cat mai apropiat sper sa fie mai toate pe masina.

Link către comentariu
  • Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rusen

262

• Muale

55

• florinpbv

32

• Laurentiu_LWR

22

Top Posters In This Topic

Posted Images

Laurentiu_LWR

Interior nu vrei pe albastru? :))

Vezi ca pe rosu are HolyBoy...este de variant dar se poate adapta sa mearga si pe Hatch...

Link către comentariu

da laur ,il vreau pe ala rosu de Gti aniversar ,sper sa si gasesc

Link către comentariu
Publicat (modificat)

asta e interiorul pe care il caut

post-99184-0-87339300-1368969119_thumb.j

Modificat de rusen
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Dar nici nu ai pretentii...pe langa rabdare si noroc trebuie sa ai si bani...chiar ieri am vazut unul pe ebuy la suma de vreo 550e..si mai avea nevoie si de reparatii...oare merita?

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

Vorba lui Laurentyu, nici nu ai pretentii! :lol: Sunt foarte rare interioarele astea, ca de altfel si masinile pe care vin! Daca  nu scria GTI pe el mai era ceva, dar sa scrie mare GTI pe 1.6 nu as pune! Poti gasi interior sport sau recaro care vin pe GTI-urile stock!

Link către comentariu

Mda , asta cu gti nu mi-ar placea nici mie sincer sa fiu , oricum interiorul nu este o prioritate primordiala , de-asta l-am si pus ultimul in wishlist-ul meu , 550 de euro nu as da serios , din calculele mele toata investitia de mai sus ar fi cam de 1000 de euro ,mai putin pedalele Gti ,  cred ca ma voi orienta catre un interior recaro gri cu negru dotat cu incalzire , ca cele de pe masina .

Link către comentariu

nu faci ceva cu suportul de numar de pe spate? pare incarcat cu reclamele alea pe el...ori unul simplu ori numarul lipit.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

suportul trebuie sa-l schimb,nici pe mine nu ma prea incanta.

Modificat de rusen
Link către comentariu

Daca nu schimbi si rotile, ce ai enumerat mai sus ca vrei sa modifici la exteriorul masinii este inutil.

Daca le schimbi doar pe ele cu ceva mai spectaculos, deja poate fi destul pentru ca masina sa atraga priviri:

post-14520-0-07542700-1369060622_thumb.j

Modificat de virus
Link către comentariu

asta cam asa e si eu ma gandeam de multe ori sa le dau pe astea si sa pun unele pe 17 , sti ca-ti si ziceam dar cred ca necesita mai multe modificari pe care sincer nu le prea cunosc, la capitolul asta sunt total depasit.

Link către comentariu

pai nu se inalta si masina odata cu astea? Nu trebuie modificata si suspensia?

Link către comentariu

Daca pui cauciucurile corespunzatoare, diferentele sunt nesemnificative.

La suspensie nu e musai sa umbli, dar e indicat. :lol: De la 17" in sus se cam cere suspensie sport.

Link către comentariu

Nu pune jantele de mai sus. Sunt niste replici dupa jantele de A8 si din pacate am tot vazut.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

virus , nu e cu suparare , eu am inteles ce vrei tu sa spui , jantele pe care le am acum pe masina nu m-au dezamagit deloc , le-am luat de noi au fost cam 450 de euro si-un radar  :D , anvelopele dunlop sport la fel nu am ce sa le reprosez , insa mi-as dori ceva mai mare , mai altfel , astea sunt jantele care mie mi-au atras atentia 

1 dotz mugello 

http://www.alcar-wheelbase.ro/AlcarKonfigurator/alloyv3/index.php?lcs=ry9333ybzk

2 borbet cw2 black red line

diferenta intre ele este de 30 de euro / janta  borbet-urile fiind mai scumpe.

post-99184-0-66312400-1369077898_thumb.j

post-99184-0-98066100-1369077909_thumb.j

post-99184-0-62961200-1369078087_thumb.j

Modificat de rusen
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Borbet-urile arata foarte bine..pe cat sunt? pe 17?

Daca le pui...masina va arata foarte bine dar va aparea un mic impediment...design-ul jantei este facut sa scoata sistemul de franare in evidenta...iar la tine...se vor vedea niste disculete de frana :) iar contrastul janta/disc va arata un pic aiurea...

Link către comentariu

ambele sunt pe 17 ,discurile se vad si acum asa ,poate pe la 17 un pic mai pronuntat ,asta sincer nu ma deranjeaza foarte mult.

Link către comentariu

Golful argintiu are Borbet CW2 de 17" sau 18"? Vezi ca buza face janta sa para mai mica cu un numar.

Link către comentariu

cele de pe golf sunt dotz pe 18 ,cele din link sunt pe 17 ,mai mult n-are rost sa pun pe suspensia stock.

Link către comentariu

Corect. Oricum va arata a tractoras si cu 17". Mai ales pt ca acel model de janta merg pe o masina lasata mult.

Ceva oem nu te tenteaza?

Link către comentariu

pe oem singurele care-mi plac sunt bbs-urile de pe Gti si cele Siata, dar sunt cam rare, tractoras nu vreau , daca fac o modificare o fac pana la capat, sunt constient ca investitia in jante si suspensie probabil va fi egala cu jumatatea din valoarea masinii, dar e fieru meu si tin la el.

Link către comentariu

am nevoie de putin ajutor in alegerea arcurilor si amortizoarelor , am gasit pe ahw shop , arcuri insa au diferite specificatii referitoarea la greutatea masini pe fata si pe spate , vad ca variaza pe fata , pentru 1,6 benzina care ar fi greutatea ?

si avem arcuri :  http://shop.ahw-shop.de/Tieferlegungssatz-Federn-Golf-4-Limousine_detail_444_1173.html , coboara masina intre 25 si 30 mm din cate am vazut

amortizoare spate : http://shop.ahw-shop.de/vw-bora/fahrwerk-und-achse/hinterachse/vw-stossdaempfer-set-golf-4-bora..?c=1173

amortizoare fata : http://shop.ahw-shop.de/vw-golf-4-1j/fahrwerk-und-achse/vorderachse/vw-stossdaempfer-set-vorn-golf-iv-bora-original

merg in combinatia asta , eu am schimbat de curant flansele si rulmentii amortizoarelor cu piese OEM , mai trebuie si astea schimbate ?

astept raspunsurile si parerile voastre cu mare interes

Link către comentariu

Pretul amortizoarelor este la bucata acolo, ceea ce duce la un total destul de maricel. 

Daca tot vrei sa dai 4-500 de euro pe amortizoare ti-as recomanda Koni FSD si merg foarte bine cu arcuri sport care coboara putin. Amortizoarele originale nu vor avea aceeasi durata de viata cu arcuri care coboara, chiar si putin ca cele din link.

Despre greutate nu stiu, dar 1.6 e cam cel mai usor motor care s-a pus pe Golf IV, asta si 1.4, asa ca ar trebui sa fie cea mai mica greutate pe puntea fata, dar incearca totusi sa gasesti exact.

In functie de ce arcuri iei o sa coboare mai mult sau mai putin...

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!