Jump to content

Un vis devine realitate... Porsche Cayenne Turbo

superalfi

Postare recomandată

DIn cate observ toate au gaura aia acolo uitete mai atent :question:

Link către comentariu
  • Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

100

• xht20

28

• JUG

22

• Bogdan_wrc

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

deci e o teava si peste ea pus tips-ul branduit.

nu era mai ok sa fie fara gaura aia (sau are vreun rol in tonul sunetului? )

Link către comentariu

Prin gaura aceea cred ca se scurge apa din condens, a.i. sa nu prea murdareasca tips-urile.

Link către comentariu

daca era asa, faceau o gaura de cativa mm. prin gaura aia se poate scurge ditamai suvoiul de condens :))

Link către comentariu

Un V8 de cilindree mare scoate ceva apa. Cateodata poate face balta sub el.

Scot eu cu 2.0 destula.

Modificat de JUG
Link către comentariu

Da sunt cativa mm intre tipsuri si tevi si cred ca e f bine asa si pt condens si pt sound. Creeaza incinta de subwoofer.

O sa fac un video cu evacuarea si in varianta asta. Acum mi se pare senzationala si exact ce cautam.

Sunt plecat la munte cu ea si a mers absolut suberb!

Link către comentariu

Am vazut asta seara pe Bulevardul Ghencea catre iesire un Cayenne negru "tunat" asemanator cu al tau...venea din sens invers....n-am apucat sa vad nr, am vaz in oglinda ca avea "pleoape" pe stopuri.....erai cumva tu? :)

Link către comentariu

Am vazut asta seara pe Bulevardul Ghencea catre iesire un Cayenne negru "tunat" asemanator cu al tau...venea din sens invers....n-am apucat sa vad nr, am vaz in oglinda ca avea "pleoape" pe stopuri.....erai cumva tu? :)

nu - nu eram eu!

jurnal de bord

mi-au venit furtunele de frana metalice speciale pt Cayenne Turbo de la Goodridge si lichidul de frana Castrol SRF - merci Alex! :)

asa ca saptamana viitoare o sa pun si astea ca nu implica deranj prea mare

am mai comandat de la Techart - pragurile iluminate de aluminiu si seturile de distantieri la roti pentru rotile de iarna de 15 mm pe fata si 18 mm pe spate si pentru cele de vara de 7mm pe fata si 10 mm pe spate - probabil ca 1 saptamana le primesc si pe astea.

Am facut un drum la munte in weekend si ce pot sa zic este decat oaaaauuuuuu! Sunt impresionat de cat de bine poate sa traga masina si pe orice palier de turatie - parca este un avion pe pista la decolare si nu se opreste decat la viteza maxima. De la 2000 rpm in sus este distractie! :)

Link către comentariu

Mi s-a parut ca te-am vazut ieri prin Predeal! Mergeam cu muzica tare in masina, si sunetul m-a facut sa intorc capul. Superb!

Link către comentariu

Da. Am trecut ieri după amiaza prin Predeal :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Sper ca tu sa fii norocos si sa nu iti tremure volanul de la distantieri.

Ai luat H&R hub-centric?

Link către comentariu

Sunt de la Techart distanțierii. Am văzut ca au buze din alea de centrare - nu cred ca va fi cazul sa tremure

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Superb :)

PS La A5-ul care l-am avut inainte imi tremura volanul de la distantieri :( erau H&R. De atunci sa nu mai aud de distantieri.

Link către comentariu

Buzele alea le au toate care sunt hub-centric.

Sa vedem daca Techart le fac cum trebuie.

Link către comentariu

Sunt 100% convins ca distantierii or sa fie perfecti. Realizati ca nu sunt primii vanduti de Techart, si nu vorbim de orice companie de "tuning" facuta la colt de strada.

Link către comentariu

Si eu sper sa fie la fel, dar esti de acord cu mine ca H&R au vandut milioane pana acum si nici la colt de strada nu sunt facuti?!

Link către comentariu

Sunt de acord, dar la H&R poate apela oricine si nu prea ii intereseaza pe ei cui vand. Ma gandesc eu....posibil sa gresesc. Pe cand Techart vand exclusiv pt Porsche si orice client poate reveni la ei pentru mai mult decat distantieri gen.

Eu am avut distantieri H&R de 15mm la R si nu am avut probleme. La tine cred ca grosimea clopotului discului de frana cauzeaza vibratia. E mai groasa decat cea de fabrica si nici distantierul in sine nu se mai centreaza

Link către comentariu

Offtopic :D

Stefan, tu ai frane de X5M pe X5 :lol: ? Ne-am petrecut vineri prin Pipera si am vazut niste frane mari de tot pe masina ta.

Link către comentariu

Offtopic :D

Stefan, tu ai frane de X5M pe X5 :lol: ? Ne-am petrecut vineri prin Pipera si am vazut niste frane mari de tot pe masina ta.

Da :D

400mm cu etrieri Brembo

Link către comentariu

short update...

am inlocuit becurile de la numarul de inmatriculare cu unele cu leduri (erau singurele care nu au venit led din fabricatie) - deh ce sa ii faci mai uita si Porsche mici amanunte... :) - merci Stefan de pont - am rezolvat cu ele in fix 2 minute.

astept sa imi vina saptamana viitoare pragurile iluminate de la Techart sa le montez si pe alea - deocamdata distantierii mai dureaza vreo 10 zile pana imi ajung.

Luni instalez conductele de frana metalice de la Goodridge si lichidul Castrol SRF :)

Si sprea surpriza mea ... kit-ul sport OEM de GTS pe care nu l-am luat pentru ca am vrut scutul metalic in fata si in spate se poate comanda pe bucati - asa ca am luat din el evazarile de aripi, ornamentele de pe bara fata - cele de pe usi le aveam si doar trebuie sa le vopesesc

am pus o poza cu un GTS ca sa vedeti despre ce e vorba - pe usa eu le am vopsite pana la dunga rosie si dupa sunt de plastic cu sunt si evazarile de aripi acum - oricum cele de GTS sunt mai mari si mai late

merci lui Andrei de la Mansory care s-a ocupat si a cautat solutii pentru kitul exterior - sincer habar nu aveam ca se putea lua pachetul asta si pe bucati. :)

post-5367-0-86945800-1362774472_thumb.jp

Link către comentariu
Florin@Caractere

Scuze ca iti poluez topicul Superalfi si ca nu am mai ajuns sa ne vedem, dar intradevar era unul negru, vezi mai jos

post-35360-0-39292200-1362775133_thumb.j

post-35360-0-04430800-1362775144_thumb.j

post-35360-0-33979400-1362775153_thumb.j

post-35360-0-77136400-1362775171_thumb.j

Modificat de Florin@Caractere
Link către comentariu

O sa arate perfect cu kit-ul de GTS...foarte subtil si de efect. Deja devine SUV-ul perfect. :icon_thumleft:

Apropo...ne-am intersectat azi la bariera de la Pipera...mi-a sarit in ochi imediat masina si apoi am vazut numarul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!