Jump to content

Un vis devine realitate... Porsche Cayenne Turbo

superalfi

Postare recomandată

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

100

• xht20

28

• JUG

22

• Bogdan_wrc

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Volanul îl retapiteaza cei de la Techart cu aceeași alcantara pusă peste cea OEM și se coase manual cu aceeași ață roșie și se face marker - ul de sus cu piele roșie pe 5 mm

:)

O sa fie chiar un pic mai gros decât e acum - ceea ce e și mai mișto

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Masina este WOW.

Sa o stapanesti sanatos. Asteptam poze cu kitul :)

Volanul nu are comenzi?

Link către comentariu

Thanks!

Nu - nu are. Asta e prețul pe care îl plătești dacă vrei padele la porsche și nu mizeria aia de comenzi tiptronic sau pdk care mie mi se pare oribil de controlat.

Mai era o variantă sa îl comand pe ăla și sa iau padele retrofit de la Techart dar nu merita nici banii și nici efortul

Link către comentariu

Centurile rosii...volanul...pielea uhh :) no comment!! Just beautifull

Ps : niste manusi de condus de la bocane pt volan..

Link către comentariu

Vai, vai... Criminala masina! Sa o stapanesti sanatos multi kilometri d-acum incolo si sa te bucuri de ea cu fiecare ocazie!

Link către comentariu

Centurile rosii mi se par punctul forte al masinii..pacat ca nu ai putut sa-i pui comenzi pe volan.. Sa o alergi sanatos!

Link către comentariu

Frumoasa masina,dar un lucru nu-mi place, volanul. De ce nu ai luat un volan ca si al colegului corado ?

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Link către comentariu

E orientat mai mult spre performanță acest volan. În principiu cam așa sunt cele sport adevărate și ăsta pare un corespondent. La ultimele 3 mașini am avut comenzi pe volan și nu le-am folosit aproape deloc.

Nu știu cum e cu volanul gros, cam cât de gros va fi, mi se pare extrem de incomod un volan gros, chiar și nu foarte.

Oricum mașina este într-o lume a ei, nu prea e nimic de comentat.

Link către comentariu

Superba. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

O intrebare unde ai pus folia si ce nuanta/firma ai ales ca ma intereseaza sa pun si eu si as vrea sa lucreze bine, sa nu dea fetele de usi jos etc...

Link către comentariu

Merci băieți! :)

Ti-am dat PM cu firma - recomand cu încredere

Link către comentariu

E orientat mai mult spre performanță acest volan. În principiu cam așa sunt cele sport adevărate și ăsta pare un corespondent. La ultimele 3 mașini am avut comenzi pe volan și nu le-am folosit aproape deloc.

Nu știu cum e cu volanul gros, cam cât de gros va fi, mi se pare extrem de incomod un volan gros, chiar și nu foarte.

Doream un raspuns de la propietar...

Link către comentariu

Mie mi-a plăcut volanul ăsta așa ca ăla multifuncțional nu intra în discuție.

Și așa nu prea foloseam comenzile. Padelele sunt mai importante :)

Link către comentariu
Mie mi-a plăcut volanul ăsta așa ca ăla multifuncțional nu intra în discuție.

Și așa nu prea foloseam comenzile. Padelele sunt mai importante :)

cred ca te inteleg perfect! Si eu la orice masina pe care am avut-o cu padele nu am folosit altceva decat padelele la fel ca acum dar...am si salvat poza cu volanul tau, e perfect pt masina asta...inspira agresivitatea necesara cailor din herghelie :)) si celalalt volan e frumos pe care ai fi putut sa il pui dar e "cuminte"...
Link către comentariu

Doream un raspuns de la propietar...

Greșeala mea, el răspunsese deja la problema cu volanul.

Link către comentariu

Si mai zic unii ca sintem toti in criza...

sa o stapinesti sanatos!

... dar nu ma pot opri sa te intreb : volanul din poza e de la o masina SH ?! ( sint rau, dar nu se asorteaza cu absolut nimic din restul masinii ... )

Link către comentariu

Bravo! Sa o stapanesti sanatos si spor la modificari! Este perfecta masina. :icon_thumleft:

Nu inteleg cum puteti comenta la un volan superb din Alcantara, cu niste padele mult mai bune decat cele de pe volanul standard.

Link către comentariu

Volanul ca și tavanul și stâlpii sunt Alcantara :)

Mie mi se pare ca se potrivesc perfect cu mașina - fiecare cu gusturile lui.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!