Jump to content

Un vis devine realitate... Porsche Cayenne Turbo

superalfi

Postare recomandată

mda..asta e definitia maraitului unui V8 in dictionar. iti aduce aminte de rs4, nu?

Exact! I love it! :)

Drujba: in nici un caz nu îmi trebuie carlig

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu
  • Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

100

• xht20

28

• JUG

22

• Bogdan_wrc

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Drujba: in nici un caz nu îmi trebuie carlig

Sa inteleg ca ai facut contract de transport cu Tzupi? :icon_geek:

Link către comentariu

Da este turbo. Inclusiv cei de la Techart mi-au dat același link pe mail

Link către comentariu

Felicitari, superba masina!

Am fost anul trecut la Essen, e interesant dar cand am fost eu era prea aglomerat :-) poate reusesc sa ajung si anul asta :-)

Link către comentariu

Am auzit si eu unul live. Intradevar noua generatie de turbo poate sa sune foarte bine. Din vechiul Cayenne turbo se putea scoate un sunet cat de cat doar cu DECAT complet.

Link către comentariu

Și eu am fost foarte plăcut surprins cât de bine se poate aude doar cu catback schimbat.

Link către comentariu

Felicitari pentru alegere! Cayenne-ul Turbo este alegerea perfecta de upgrade de la Q7 4.2 TDI.

Masina este superba, am condus si eu un Diesel si mi-a placut maxim cum se comporta, cum arata la interior si cum este finisat. Este din alt film fata de concurenta.

Asteptare usoara!

Link către comentariu

multumesc Andrei pt urari! :) Eu am mers cu un S - si care chiar fara PDCC si PTV mergea foarte bine.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

back online...

Am fost la Essen unde am stat de vorba cu cei de la Techart si am vazut ce au prezentat acolo - Boxter-ul 981, 911-le 991 si Gt-StreetRS 997. Pot spune ca la capitolul calitate sunt de exceptie! Parca sunt facute de Porsche in fabrica - sau chiar mai bine!

Ce mai mi-a placut a fost standul Brabus - de departe cel mai smecher stand de la salon - cred ca au avut 20 de masini si inca ce masini - comparativ cu restul era urias!!!

In rest aglomeratie mare - deh era sambata - si locuri de parcare la naiba de unde luam un autobuz gratis - dar totul era civilizat - Germania rullzzz :)

Poze mai jos.

Asa ca m-am hotarat sa iau de la Techart:

- evacuarea sport cu tips-uri Techart stainless steel

- pleoape faruri

- pleoape stopuri

- LED pack - set de 2 proiectoare pe fiecare parte care inlocuiesc pe cele OEM de ceata si se cupleaza unele pe farurile de ceata si unele pe faza lunga

- set pedale de aluminiu plus foot-rest aluminiu

Cam atat deocamdata. Probabil ca o sa mai iau pana atunci lichid de frana Castrol SRF si furtune de frana metalice

Techart pack:

In prima poza se vad pleoapele de faruri si led-pack-ul de jos (nu DRL-urile) la alea nu umblu, iar in a 2-a poza se vad tips-urile de la evacuare si trim-urile pentru stopurile spate.

Im place ca ii da o nota si mai agresiva.

:)

post-5367-0-02995100-1355400385_thumb.jp

post-5367-0-06357300-1355400403_thumb.jp

post-5367-0-96151400-1355400412_thumb.jp

post-5367-0-75954000-1355400419_thumb.jp

post-5367-0-73381500-1355400430_thumb.jp

post-5367-0-44655400-1355400438_thumb.jp

post-5367-0-41006100-1355400452_thumb.jp

post-5367-0-13140300-1355400458_thumb.jp

post-5367-0-21228700-1355400672_thumb.jp

post-5367-0-92166300-1355400696_thumb.jp

post-5367-0-62388700-1355400995_thumb.jp

post-5367-0-78120100-1355401008_thumb.jp

Link către comentariu

am si eu o mica intrebare :D

la atatia caiii si modificari extra-sport.... unde vei folosi masina ? pe DN-urile noastre aglomerate pline de radare ?

Link către comentariu

am si eu o mica intrebare :D

la atatia caiii si modificari extra-sport.... unde vei folosi masina ? pe DN-urile noastre aglomerate pline de radare ?

he-he! pai cam da. Dar ce daca ai multi cai inseamna ca trebuie sa mergi tot timpul blana? Important e sa ii stii ca ii ai acolo sub capota la nevoie :)

Link către comentariu

Bine alese planurile de upgrade. :icon_thumleft:

In loc de pleope pentru stopuri nu crezi ca arata mai bine "rear spoiler panel" tot de la Techart? Mie mi se pare ca schimba tot spetele masinii si practic sunt incluse si pleoapele de stopuri.

Si ar mai merge sa comanzi DRL-urile negre tot de la ei, ma refer la cele din grilele laterale.

Bafta!

Modificat de Andrei AXN
Link către comentariu

ehh, inteleg si eu asta, sa stii ca stai cu piciorul pe o herghelie :P dar pacat ca pe la noi nu ai unde sa o calci, decat la vreo depasire mai indrazneata

asa cunosc si eu pe cineva care isi luase un Range Rover supercharged.. 5000cmc, 520cp... si dupa 3 ani de plimbat ici colo, s-a intors la berlina S-klasse 350 D, bluetec 2012... si nu era problema ca nu avea bani de benzina, dar pur si simplu nu mai erau utili cei 520cp :)

si avea o evacuare custom din inox, ti se facea parul maciuca cand pleca de pe loc, ce frumos se auzea

oricum, sa-ti "traiasca" turbo-ul :D

Modificat de alios
Link către comentariu

cei 500 de cai...oricum nu ii ai TOT timpul sub tine. ii ai doar cand ajungi la o anumita turatie. dar si asa nu inseamna ca nu ai unde sa-i folosesti. eu am jumate din cat are el, si nu am mai luat un radar din 2008... cel putin nu cu Audi.

Link către comentariu

Bine alese planurile de upgrade. :icon_thumleft:

In loc de pleope pentru stopuri nu crezi ca arata mai bine "rear spoiler panel" tot de la Techart? Mie mi se pare ca schimba tot spetele masinii si practic sunt incluse si pleoapele de stopuri.

Si ar mai merge sa comanzi DRL-urile negre tot de la ei, ma refer la cele din grilele laterale.

Bafta!

m-am gandit si eu la varianta aia dar mi se pare ca schimba prea radical aspectul masinii si nu sunt sigur ca imi placea - si nu mai pun la socoteala ca era si vreo 900 euro!

ehh, inteleg si eu asta, sa stii ca stai cu piciorul pe o herghelie :P dar pacat ca pe la noi nu ai unde sa o calci, decat la vreo depasire mai indrazneata

asa cunosc si eu pe cineva care isi luase un Range Rover supercharged.. 5000cmc, 520cp... si dupa 3 ani de plimbat ici colo, s-a intors la berlina S-klasse 350 D, bluetec 2012... si nu era problema ca nu avea bani de benzina, dar pur si simplu nu mai erau utili cei 520cp :)

si avea o evacuare custom din inox, ti se facea parul maciuca cand pleca de pe loc, ce frumos se auzea

oricum, sa-ti "traiasca" turbo-ul :D

merci frumos! :)

asa este - in viitor o sa ma reorientez catre chestii mai "blande" - dar acu cat sunt inca tanar raman la chestiile mai "salbatice"

Link către comentariu

Parca e un urs mahmur.

Sunetul este pe sport (se modifica normal/sport?)

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!